- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
bazen evliliği bir işletmeye, bir sözleşmeye benzetiyorum. kalbiyle yaşayan, tüm hayatı ve evliliği aşktan ibaret görenler için bu görüş katı olabilir ama yaşamı kolaylaştırır.
bence bu düzene anlaşmaya, şartlara uyup bir arada yaşamak önemlidir. her zaman aşktan gözlerimiz parlamayabilir, senin durumunda da işin içinde maddi meseleler vs var. sen keyfine ve çocuklarına bak derim. bir süre sonra kocan da anlar ve belki helal olsun benim karıma, düzenini bozmadı, keyfini kaçırmadı diye düşünür, büyük ihtimalle yüzüne söyleyemez. bence sen onu neşeli anneliğinle, olgunluğunla, güçlü duruşunla ezersin. :)
Biz her yıl mayıs ayının sonunda ankaraya gideriz bu arada satın aldığımız ev ankarada dayalı döşeli duruyor ben çocuklarla 3 ay orada kalırım bey efendide biraz işinin başında birazda bizim yanımızda olurdu. Bende biraz o tarihi bekliyorum gitmişken ya hiç geri dönmem yada belki beyefendi zor ihtimal ama bişeyleri değiştirmek için çabalar...
Canım ayrıldığımızda ayrı şehirlerde olacağız yani 9 saat uzakta eminim sık sık çocuklarının yanına gelmeyecek. Birde onun işyeri benim üzerime haliyle çektiğimiz ev kredisi falan hepsi benim üstümde beni bu kadar dışlayan bir adam birde borçları bana yıkarsa ben ne yaparım. Ailemin durumuda iyi değil bana maddi açıdan destek olamazlar. Bunları düşünmektende kendimi alamıyorum. Her taraftan sıkışmış durumdayım sence kendimi saglama nasıl alabilirim???
Biz her yıl mayıs ayının sonunda ankaraya gideriz bu arada satın aldığımız ev ankarada dayalı döşeli duruyor ben çocuklarla 3 ay orada kalırım bey efendide biraz işinin başında birazda bizim yanımızda olurdu. Bende biraz o tarihi bekliyorum gitmişken ya hiç geri dönmem yada belki beyefendi zor ihtimal ama bişeyleri değiştirmek için çabalar...
Biraz zaman geçsin mutlaka bir çıkış yolu bulursun. İnşallah hatasını anlar da hiç gerek kalmaz bunlara. Çalışmıyorsun değil mi?
1. Sene güzel denirdi ikinci sene eh konumuna düştü.eski halini hatırladı ona bürünmeye çalıştı.eski halleri gerçeği yansıtmıyor dereken ,nasıl yani anlayamadım?daha öncelerden çekildiğin hiçimi resim yok 1 sene.2.sene .bizede recrübe olurdu belki.peki senin 1.yıldan itibarenmi değişim oldu,yani erime olayı?
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...linlastrmada-yag-enjeksiyonu-yaptiranlar.html
kızlar merhaba actıgım konunun lınkı bu.hepımız ıcın kolaylık olucak burda sohbet ederız konusurz yıne herseyı ama bu yenı foruma sadece dedıım sekılde(konuda belırttım) yazalım baska asla hıc bıse yazmayalım karsmasın.
amlyee,loresima,muem,yenide,palmadora,leydi,bunak, bunlar benım aklıma gelenlerr ve daha bıcok yaptran var ....
sımdılık hoscakalın,haftaiçi gıremıorumm ,kendınıze ıı bakınn:)benı kırmayınn :)
amylee merhaba inanki çocuklardan hiç fırsatım olmuyor hatırlıyorsan ben yarın gidicem ama inan yanımda ne götürecem bilmiyorum gecelikmi pijama m?ilk gece o mavi şeylemi yatacam sonraki günler? boydan gecelik daha mı iyi pansuman felan için.hani pijamayı sıyırmak çirkin olur doktorun önünde değilmi?peki uçakta gelirken ne giysem?yanımda götürecağim bişey varmı.önden düğmeli pijama yeni aklıma geldi.önemli böyle şeyler orda insanın eli ayağına dolaşıyor.yaımda beli lastikli bişey götüreyimmi etek mi pantolonmu
hayır canım çalışmıyorum beyefendinin durumu fena değil o yüzden istemiyordu çalışmamı...
amylee merhaba inanki çocuklardan hiç fırsatım olmuyor hatırlıyorsan ben yarın gidicem ama inan yanımda ne götürecem bilmiyorum gecelikmi pijama m?ilk gece o mavi şeylemi yatacam sonraki günler? boydan gecelik daha mı iyi pansuman felan için.hani pijamayı sıyırmak çirkin olur doktorun önünde değilmi?peki uçakta gelirken ne giysem?yanımda götürecağim bişey varmı.önden düğmeli pijama yeni aklıma geldi.önemli böyle şeyler orda insanın eli ayağına dolaşıyor.yaımda beli lastikli bişey götüreyimmi etek mi pantolonmu
kızlar selamlar ! ben bu topiği gizli gizli çok takip ettim. bir arada düşündüm yağ enjeksiyonu ama bir süre sonra benim eğriliğimin bir rahatsızlık olduğunun farkına vardım. bence bacak eğriliğinin derecesi önemli. erken kireçlenme gibi sorunlara yol açabiliyor. eğer vakit ayırabilicekseniz ilizarovu düşünmek lazım bana kalırsa,ki ben öyle yapacağım. estetik çok önemli ama neticesinde eğer bir eğrilik tıbbi bir sorun olarak değerlendirelecek ciddiyetteyse bunu iyi düşünmeli canlar
ne guzel yazmissin arkadasim en ince detayina kadar insallah en kisa zaman da ben de keyif ve heyecanla bu hazirliklari yaparim.bu yazini kopyaliyayim :)))sanırım sen yine çocuklarla ilgileniyorsun. ben sadece bacak operasyonu olmadığım için farklıydı ama sadece bacak olacaksan alt tarafa bol pijama, üst dediğim gibi ince bir şeyler olur ama tabii yanına şal gibi bir şey de al ne olur ne olmaz:))
zaten sen gidince sadece alt çamaşırın kalacak şekilde soyacaklar seni ve o mavi önlüğü giyeceksin. sonra doktor gelecek ve önlük çıkacak:))) o çizimlerini yapacak. o arada nerenden yağ alınmasını istediğini söyle. bel, basen şikayetin falan da varsa mutlaka doktorun haberi olsun ona göre alır yağları.
sonra maviyi giyip yatacaksın. bileğine o iğrenç kelebek takılacak... offf ona gıcığım yaaaaa....sonra hemşire ablalar gelip sana ilaç verecek ( heee bu arada para işini de konuşursunuz zaten onu sana hatırlatırlar, bir de imzalar var tabii)
seni sedyeye alacaklar ve hoooop uykuuuu............
uyandığında üşüyor olabilirsin. normal, birçoğumuzda oldu. seni ısıtacaklar:))
bacaklarında pansuman ve çorap olacak. büyük ihtimal ile beyaz ve sıkmayan bir şey. o rahat.
susamış olacaksın çünkü akşamdan beri su içmiyor olacaksın. belki az az su verebilirler:)) ben ısrar etmiştim yavaştan dudaklarımı ıslatmışlardı pamukla...
hımmmm sonraaa....
ağrılar hafiften yoklayacak bacakları ama asıl ağrı topuğunda olacak çünkü ameliyat sırasında topuğu dövüyorlar sanırım:)))))) bastırıyorlar topuğa da kımıldamasın diye o da ağrı yapıyor haliyle sonradan.
sonra işte ağrı kesiciler, antibiyotikler artık ablalar ne verirse:)))))
ve hoca geliyor bakıyor tatlı tatlı :))))
ameliyatı anlatıyor işte. tabii ben acıdan dinleyememiştim hocayı. sonradan eşime sormuştum ne dedi diye.
sondayı çıkarıyorlar ve kalmanı istiyorlar. büyük ihtimal ile ilk denemede kalkarsın. sadece bacak operasyonu ise.
hımmmmm.............
başın dönebilir
basınç olabilir
yürüdün mü tamamdır....diyeceğim ama işte :))))
gerisi senin bünyeye kalmış. sonra yatağına döner dönmez bize yazıyorsun mümkünse :)))) bizi merakta bırakmıyorsun:)
uçakta dönerken yine eşofman iyi olur. soket çorap al yanına üşümesin ayakların bir de sistit ile uğraşma:))))
diş fırçası, macunu, ıslak mendil olabilir. başka senin yanına alacağın bir şey yok sanırım aklıma gelmedi. ben yine anılara dalınca....
bak bu dönem kendisi ile en azından bir kez konuşmayı dene. gerçi anladığım kadarı ile konuşmuşsun hatta ayrılma işini bile konuşmuşsun ki adam sana sen gidebilirsin diyormuş. kendini yokla. ileride ayrıldığın zaman (ki inşallah gerek olmaz böyle bir duruma) geriye dönüp baktığında ben evliliğimi kurtarmak için bunları bunları yaptım ama olmadı diyebilesin. hem kendine hem de çocuklarına. inan erkekler yüzsüz. ediyorlar ediyorlar sonra da elalemin kocaları gibi mi olsaydık aldattım mı dövdüm mü diyorlar sanki başka sebepler ayrılmaya sebep olamazmış gibi. ama bizim toplumumuzda genel kanı bu maalesef.
ve ankaraya gittiğinde ailen ile konuşmalısın. onların bu dönemde desteği çok çok önemli. hep diyorum aile desteği ilk planda olmalı diye.
zaten ayrı kalacaksanız o sensiz düzeni tutturamayacak. çocuklarını özleyecek ve tabii seni de. o zaman yalnız kalıp hatasını anlayacaktır. yani umarım böyle olur. inan ayrılmak kolay da sonra yeniden başlaması çok zor. çok yakınlarımdan biliyorum.
ve sana şunu da söyleyeyim. kimse sana ayrıl kurtul demez...diyemez. yuva yıkmaya sebep olmuş olma ihtimali içini kemirir çünkü insanın. en doğru kararı kendin vereceksin ama iyi bir düşünme sürecinden sonra.
yaşadığınız güzel günleri düşün... ayrılıp da sonra barışmak daha zor olur. şimdiden her şeyi etraflıca kafanda toparla bence...
ah ah keşke yakın olsaydık da iyi bir dertleşseydik...
kızlar selamlar ! ben bu topiği gizli gizli çok takip ettim. bir arada düşündüm yağ enjeksiyonu ama bir süre sonra benim eğriliğimin bir rahatsızlık olduğunun farkına vardım. bence bacak eğriliğinin derecesi önemli. erken kireçlenme gibi sorunlara yol açabiliyor. eğer vakit ayırabilicekseniz ilizarovu düşünmek lazım bana kalırsa,ki ben öyle yapacağım. estetik çok önemli ama neticesinde eğer bir eğrilik tıbbi bir sorun olarak değerlendirelecek ciddiyetteyse bunu iyi düşünmeli canlar
Ne güzel seyler yazmışsın öyle...
Ben bu problemimi BİR DERDIM VAR başlığında paylassaydim allaaaahh herkez neler neler yazacakti ( tabii bekara eş boşamak kolay) ama bizim sayfamiz öyle değil herkez çok aklı başında bunu bildiğim için burada paylaştım.
Bu arada kızlar lutfen bana kızmayın sayfamızı bunlarla meşgul ediyorum diye...
1 hafta öncesine kadar benimde tek düşündüğüm bacak ameliyatiydi ve heyecanla gün sayiyordum bakın görün dünyam tepe taklak oldu. Benim suan için sizden baska dertlesebilecegim kimsem yok. Bu sehirde kimseyi tanımıyorum yemin ediyorum yapayalnizim... bu mesajı yazdığım saate bir bakın normal sartlarda 2 cocuklu bir anne bu saatte ayakta olabilirmi ama benim 1 haftadir gecem gunduzume karıştı uyku falan kalmadı bende.
Amylee keşke seninde dediğin gibi yakın olsaydık ben uzun uzun anlatabilseydim hayatimin nasıl cehenneme döndüğünü. tabi yaşadıklarımı yüz yuzeyken utanmadan ne kadar anlatabilirdim orasida ayrı bir konu. Sanki haksızlığa uğrayan ben degilmisim gibi birde utaniyorum anlatmaya...
ama aşağılanmak öyle utanç vericiki...
Umarım bunu hic bir zaman yasamak zorunda kalmazsiniz.
Hep diyorumya kizlar iyiki varsınız...