- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
nerelerdesin çocuklarla mı ilgileniyorsun. merak ediyorum seni.
ve dipuka... hiç ses yok. Allahım şifa versin
arkadaşım valla evin içinde dolanıp duruyorum sık sık bizim forumdayım sizleri takip ediyorum. Dün seni forumda göremedim buralar çok ıssız kaldı yerin acayip belliydi valla. amylee varya sende dahil burada birkaç kişi var sanki eskiden beri tanıyormuşum gibi oldu. Sizi seviyorum kızlarr.
ben dedıım sekılde bı konu actım ancak henz bulamadım zamn alıor galıba sımdılık ayrılıyım konu acılınca tekrar donucm buraya kızlar
o durum bendede mevcut genetik olrak 20 de başladı beyazlar.bir kaç ayda boyatıyorum.ama bacak öylemi ha denilince yapılıyormu,ödediğin para,canının yanması ve sonucu ???? le dolu ?her şey saç kadar kolay olsa keşke ,en azından benim için öyle.umarım memnun kalırsın aldığın üründen:))
esma sonucu mutlaka yazmanı bekliyorum arkadasım. esim için hayin emellerim var.
arkdaşlar bugün alışverişe çıktım aman tanrım nasıl güzel kısa etekler vardı renk renk dar etekler çok hoşuma gitti baktım baktım yerine koydum bir kez daha ameliyata karar verdim. İnşallah her şey yolunda gider de pişman olmam. Ama nce şu anemi işimi halletmem lazım. Çarşamba bakırkye hastaneye gideceğim dua ediyorum inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah kimseye üstesinden gelinemeyecek dert vermesin AMİN
Keşke şubat tatilinde yptırsaydım da şimdi 23 Nisan'da bir ilk yapıp törende giyerdim milleti şaşırtırdım.
ikicanımvar, nasılsın? duruldu mu biraz dalgalar?
Memko fotgraf makinam bozuldu. Eski halleri de gerçeği yansıtmıyo. Bir senelik haliyle 2. Sene farklı.ama yakında fotg işini çzcem. Tel lada olmuyo.
Arkadaşlar cennetz demişim yanlışlıkla, 1953. Sayfaya kadar geri geri okudum. A.k.oğ na yaptıran lorasima. Valla burda en beğendiğim bacak beyenime hitap eden de diyebilirim lorasima nın bacakları. Dr adlatını yine açık yazmayalım. Zamanında ucuzdu ak çok söylendi 6 lara çıkardı piyasayı o dr. Hatta 11 ler telafuz ediliyodu o paraya yaptığını bile duymuştum. Marka yapıcaktık biz adamı nerdeyse frkında olmada. Isimleri söylemek kendimize kazık. Dr lar arası ekabet yaptırım haddinden fazla ücret ödeiş oluyoruz. Iş aynı. 4 5neyse 6 ne ya çok fazla.yaptıramayan da biraz zorlayarak taksit falan yaptırabilsn.
ikicanımvar, nasılsın? duruldu mu biraz dalgalar?
arkdaşlar bugün alışverişe çıktım aman tanrım nasıl güzel kısa etekler vardı renk renk dar etekler çok hoşuma gitti baktım baktım yerine koydum bir kez daha ameliyata karar verdim. İnşallah her şey yolunda gider de pişman olmam. Ama nce şu anemi işimi halletmem lazım. Çarşamba bakırkye hastaneye gideceğim dua ediyorum inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah kimseye üstesinden gelinemeyecek dert vermesin AMİN
Keşke şubat tatilinde yptırsaydım da şimdi 23 Nisan'da bir ilk yapıp törende giyerdim milleti şaşırtırdım.
yok güzelim o dalgaların durulduğu falan birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz konuşmuyoruz. O yaptığı hiç bişeyden pişman olmadığını konuşmasada bir şekilde anlatıyor bana...
Çok üzgünüm çokkk...
Bu erkekler bi de kadınlara kızarlar isteklerini belirtmezler anlaşılmayı beklerler diye ama asıl kendileri öyle. Onlara göre hiçbir sorun konuşılmasın irdelenmesin. Üstü kapatılıp unutulsun:)))
Seni üzdüğü ile kaldı işte...