Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ne guzel yazmissin arkadasim en ince detayina kadar insallah en kisa zaman da ben de keyif ve heyecanla bu hazirliklari yaparim.bu yazini kopyaliyayim :)))

Bunları yazarken aslında daha uzayacaktı yazı da hoop dedim kendime:)) kız ne sordu ben ne anlatıyorum:))))))

keşke bunu biz çocukken analarımız düşünseydi...
birkaç yıl önce feridun kunak bir genç çıkarmıştı televizyona. bir bacağı kalçadan başlayarak parantez , diğeri düzmdüz olmuştu. ikisini aynı anda yapamamış, çocuk lisedeydi, seneye de diğer bacağı yapacağız dedi. eğer aynı yöntemse sonuç mükemmle ama süreç acılı ve uzun. bizim yaşımızda ve şartlarımızda yapılacak iş değil. demirler, çubuklar...

Ya evet de o çocuklar hakikaten hasta! Kalçadan aşağısı ne demek... Zaten yüksek ihtimal ile raşitizm geçiren çocuklarda oluyor be dışarıdan bakınca o parantezlik belli oluyor onlarda. Allah hepsine şifa versin. Şimdi benim annem küçükken doktora sormuş olsaydı döverdi doktor annemi.:))) ben de çocuğumun doktoruna sordum güneşe çıkar bol bol dedi çarpıklık olmasın diye.

merhabaaaaa.... hoşgeldin.... demek o ziyaretçilerden biri de sendin hımmmm:))))

ilizarov tamam da o hastalık değil mi??? yani o bizimki o kadar vahim değil ya:))

bir de tam bilmiyorum ama burada bir arkadaş araştırmıştı onu çok uzun zaman kemiklerde vidalar ve o dışındaki metal çubuk ile yaşamak gerekiyor. istersen resim yükle bir bakalım acemi gözüyle ve bunu ortopedi uzmanı ile görüştün mü o ne diyor?

yazılmış bir çok makale var yabancı,türkçe. bacaklarda ki az eğrilikler bile ilerisi için risk. yani ben kireçlemek istemiyorum açıkçası erken yaşta. birde kendi kemiğimi düzeltebilecek bir durum varken silikon gibi yabancı bir maddeyle yaşamak hoşuma gitmez. yağ transfer benim için imkansız çünkü sadece 50 kiloyum. forumda birçok üye bu konudan şikayetçi ama kimisinin incelik kimisinin sadece az bir açıklık. bence ciddi bir eğrilik varsa ki kişi bunu anlar bir doktora gözükmeli :KK70:

keşke bunu biz çocukken analarımız düşünseydi...
birkaç yıl önce feridun kunak bir genç çıkarmıştı televizyona. bir bacağı kalçadan başlayarak parantez , diğeri düzmdüz olmuştu. ikisini aynı anda yapamamış, çocuk lisedeydi, seneye de diğer bacağı yapacağız dedi. eğer aynı yöntemse sonuç mükemmle ama süreç acılı ve uzun. bizim yaşımızda ve şartlarımızda yapılacak iş değil. demirler, çubuklar...

yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 20 ye yeni girdim çok geç sayılmaz sanıyorum :) okul varken idare edilebilirmiş sadece görüntü işte. o da elbise ile çözülebilecek bir durum bana kalırsa :KK34:

Ya evet de o çocuklar hakikaten hasta! Kalçadan aşağısı ne demek... Zaten yüksek ihtimal ile raşitizm geçiren çocuklarda oluyor be dışarıdan bakınca o parantezlik belli oluyor onlarda. Allah hepsine şifa versin. Şimdi benim annem küçükken doktora sormuş olsaydı döverdi doktor annemi.:))) ben de çocuğumun doktoruna sordum güneşe çıkar bol bol dedi çarpıklık olmasın diye.

Ben de raşitizm geçirmisim ama annem doktora sormuş, doktor da kemiklerde bir sorun yok demiş, bence sormamıştır, kac sene geçmiş, yanlış hatırliyordur, gerci ablamın bacakları da cok benziyor benimkilere, o raşitizm de olmamış, az güneş gördük herhalde :KK43:

ben geldimmm:))).arkadaşlar ben yarın inşallah kısmet olursa dr görüşmeye gidiyorum nihayet.dr yarın bacaklarıma bakıcak ya hani.pantolonla gidicem ,sorun olmaz dimi.odasındamı bakıyo yenide yoksa ayrı bir yerdemi.heyecan yaptım yahu:)) nasıl olucak ,ne diyicek çok merak ediyorum.kızlar ne olur dua edin benim için.çok yüksek rakamlar söylemesin.

yazılmış bir çok makale var yabancı,türkçe. bacaklarda ki az eğrilikler bile ilerisi için risk. yani ben kireçlemek istemiyorum açıkçası erken yaşta. birde kendi kemiğimi düzeltebilecek bir durum varken silikon gibi yabancı bir maddeyle yaşamak hoşuma gitmez. yağ transfer benim için imkansız çünkü sadece 50 kiloyum. forumda birçok üye bu konudan şikayetçi ama kimisinin incelik kimisinin sadece az bir açıklık. bence ciddi bir eğrilik varsa ki kişi bunu anlar bir doktora gözükmeli :KK70:

Benim babaannemde romatizma var ondan mı acaba???

:KK4:
ben geldimmm:))).arkadaşlar ben yarın inşallah kısmet olursa dr görüşmeye gidiyorum nihayet.dr yarın bacaklarıma bakıcak ya hani.pantolonla gidicem ,sorun olmaz dimi.odasındamı bakıyo yenide yoksa ayrı bir yerdemi.heyecan yaptım yahu:)) nasıl olucak ,ne diyicek çok merak ediyorum.kızlar ne olur dua edin benim için.çok yüksek rakamlar söylemesin.

Yok fark etmez çıkaracaksın zaten:))) hadi inşallah indirim yapar bolca:) güle güle git gel bize de bilgi ver.:KK66:

Odasında bakıyor tek başına. Bir pufun üzerinde :)))) ayy ben de heyecanlandım valla aklıma geldi ilk gidişim:)

:KK4:

Yok fark etmez çıkaracaksın zaten:))) hadi inşallah indirim yapar bolca:) güle güle git gel bize de bilgi ver.:KK66:

Odasında bakıyor tek başına. Bir pufun üzerinde :)))) ayy ben de heyecanlandım valla aklıma geldi ilk gidişim:)

Bu gece sabah olmaz bana.

amylee ne kadar güzel uzun uzun yazmışşın herşeyiyle ben mini karın germede olcam hani dikişe gelmesin diye pijama olurmu dedim.ayyyy çok korkuyorum. çok cok cok çok teşekkürler kendime gelir gelmez yazacam.gerçekten çok çok teşekkürler

böyle bir başlık attım dikkat çekmesi açısından.Bu topikle ilgisi olmayan bir kaç kişi arkadaşlık isteği göndermiş.Lütfen yanlış anlamayın kabul etmedim.çünkü ben bu topikte en azından ,bu konuyla ilgili bir süre ciddi paylaşımlarda bulunanları ekledim.çünkü ben buraya gerçekten bilgi almak ,ve paylaşmak üzere dahil oldum.benim için ciddi bir konu.ben buraya foto eklemekten bile çok hoşnut değilim ama fikir almak için,dışardan bir gözün görmesi gerekiyor.burada her ne kadar niklerimizle yazışsakta,sonuçta bizim bir duruşumuz ve kimliğimiz var.duyurulur.

amylee ne kadar güzel uzun uzun yazmışşın herşeyiyle ben mini karın germede olcam hani dikişe gelmesin diye pijama olurmu dedim.ayyyy çok korkuyorum. çok cok cok çok teşekkürler kendime gelir gelmez yazacam.gerçekten çok çok teşekkürler

Allah yardımcın olsun arkadaşım.aşama aşama her şeyi anlat bize muhakkak.iyi haberlerini bekliyoruz canım.

çok teşekkür ederim memko inşallah güzel geçerde.buradan okadar şey öğrendimki bu konuda iyiki girmişim sizleri tanış kadar oldum hepiniz çok duyarlısınızki iyiki varsınız.inşallah seninde gönlünce olur herşey

yarın saat 3 te benim ön görüşmem var dr da .diğer gün ameliyat keşke görüşşeydik dimi ama istemezsin belkide.eğer erken gelirsen ordayım hoşçakal.tekrar tşkler

Daha yazardım da dağıttım biraz konuyu:)) uzun gecelik gibi olur aslında bence. Ben doğumda giymiştim en son:)) ama rahat oluyor doğru.
Rica ederim m:))

X