Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nerelerdesin çocuklarla mı ilgileniyorsun. merak ediyorum seni.

ve dipuka... hiç ses yok. Allahım şifa versin

arkadaşım valla evin içinde dolanıp duruyorum sık sık bizim forumdayım sizleri takip ediyorum. Dün seni forumda göremedim buralar çok ıssız kaldı yerin acayip belliydi valla. amylee varya sende dahil burada birkaç kişi var sanki eskiden beri tanıyormuşum gibi oldu. Sizi seviyorum kızlarr.

arkadaşım valla evin içinde dolanıp duruyorum sık sık bizim forumdayım sizleri takip ediyorum. Dün seni forumda göremedim buralar çok ıssız kaldı yerin acayip belliydi valla. amylee varya sende dahil burada birkaç kişi var sanki eskiden beri tanıyormuşum gibi oldu. Sizi seviyorum kızlarr.

Arada bir biz konuşunca off diyorum bir araya gelsek ne muhabbet ederiz... Dertler, sevinçler... Bir de evet bacak ortak sorunumuz ama isteklerimiz, hayatlarımız da örtüşüyor. Ne yazık ki benim bulunduğum yerde öyle kolayca ulaşıp dertleştiğim, açıkça sorunlarımı paylaştığım yakında kimse yok... Ve ne enteresan kilometrelerce öteden sizlere inanılmaz sıcaklık hissediyorum ne acayip bir durum...
Dün evet pek giremedim dışarıdaydım. Yine de takip etmeye çalışıyorum ama.
Ben huzur buluyorum sizlerin sohbetiyle.

ben dedıım sekılde bı konu actım ancak henz bulamadım zamn alıor galıba sımdılık ayrılıyım konu acılınca tekrar donucm buraya kızlar:KK66:

Sanırım konunun onaylanması gerekiyor ama olsun bekleyelim bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya. Gel çabucak çalışacağız:)))

arkdaşlar bugün alışverişe çıktım aman tanrım nasıl güzel kısa etekler vardı renk renk dar etekler çok hoşuma gitti baktım baktım yerine koydum bir kez daha ameliyata karar verdim. İnşallah her şey yolunda gider de pişman olmam. Ama nce şu anemi işimi halletmem lazım. Çarşamba bakırkye hastaneye gideceğim dua ediyorum inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah kimseye üstesinden gelinemeyecek dert vermesin AMİN

Keşke şubat tatilinde yptırsaydım da şimdi 23 Nisan'da bir ilk yapıp törende giyerdim milleti şaşırtırdım.

Son düzenleme:
o durum bendede mevcut genetik olrak 20 de başladı beyazlar.bir kaç ayda boyatıyorum.ama bacak öylemi ha denilince yapılıyormu,ödediğin para,canının yanması ve sonucu ???? le dolu ?her şey saç kadar kolay olsa keşke ,en azından benim için öyle.umarım memnun kalırsın aldığın üründen:))

sağol canım inşallah.....

arkdaşlar bugün alışverişe çıktım aman tanrım nasıl güzel kısa etekler vardı renk renk dar etekler çok hoşuma gitti baktım baktım yerine koydum bir kez daha ameliyata karar verdim. İnşallah her şey yolunda gider de pişman olmam. Ama nce şu anemi işimi halletmem lazım. Çarşamba bakırkye hastaneye gideceğim dua ediyorum inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah kimseye üstesinden gelinemeyecek dert vermesin AMİN

Keşke şubat tatilinde yptırsaydım da şimdi 23 Nisan'da bir ilk yapıp törende giyerdim milleti şaşırtırdım.

keşkeler bitmiyor zaten mendis, sağlığın yerine gelsin de diğerine zaten karar vermişsin.

Arkadaşlar cennetz demişim yanlışlıkla, 1953. Sayfaya kadar geri geri okudum. A.k.oğ na yaptıran lorasima. Valla burda en beğendiğim bacak beyenime hitap eden de diyebilirim lorasima nın bacakları. Dr adlatını yine açık yazmayalım. Zamanında ucuzdu ak çok söylendi 6 lara çıkardı piyasayı o dr. Hatta 11 ler telafuz ediliyodu o paraya yaptığını bile duymuştum. Marka yapıcaktık biz adamı nerdeyse frkında olmada. Isimleri söylemek kendimize kazık. Dr lar arası ekabet yaptırım haddinden fazla ücret ödeiş oluyoruz. Iş aynı. 4 5neyse 6 ne ya çok fazla.yaptıramayan da biraz zorlayarak taksit falan yaptırabilsn.

Lorasimaaa etek giy. Valla yazık.
Kampanya başlatcam
lo ra sima etek giy. Slogan.
Ben olsam pantolonları çope atardım.

Memko fotgraf makinam bozuldu. Eski halleri de gerçeği yansıtmıyo. Bir senelik haliyle 2. Sene farklı.ama yakında fotg işini çzcem. Tel lada olmuyo.

Memko fotgraf makinam bozuldu. Eski halleri de gerçeği yansıtmıyo. Bir senelik haliyle 2. Sene farklı.ama yakında fotg işini çzcem. Tel lada olmuyo.

eski halleri gerçeği yansıtmıyor dereken ,nasıl yani anlayamadım?daha öncelerden çekildiğin hiçimi resim yok 1 sene.2.sene .bizede recrübe olurdu belki.peki senin 1.yıldan itibarenmi değişim oldu,yani erime olayı?

Arkadaşlar bakın bir konuya açıklık getireyim aslında bu konuyu takip etmiyordum artık ara sıra göz atıyorum isim yazılmamasına ben geçmiştede karşı çıkmıştım hala aynı fikirdeyim çünkü daha önceden bende dahil olmak üzere burada araştırma yaparken en çok bilmek istenilen hangi dr ve sonçlar eger ki bir dr burayı takip ettirip fiyat belirliyorsa kesinlikle listenizden çıkarmanız lazım mesela daha önce burada grup indiriminden bahsediliyordu aslına bakarsanız böyle bir duruma hiç gerek yok ki aynı dr la bende görüşüp hiç buradan bahsetmeme rağmen hatrı sayılır indirim yapmıştı daha sonra ben opersyondan vazgeçtim nedeni burada drlara hasta toplayanlar vardı isim yazılmıyor ama siz isim sorduğunuzda hemen özelinize bir mesaj geliyor dr şu toplu gidilirse indirim yapıyor diye sonraki bir nedenim dr a ulaşmak çok zor sürekli asistanla muhattapsınız üçüncü bir neden 2. 3. İşleme gerek olunca ücret talep edilmesi ben burda daha önce çok arkadaşla yazıştım çogunluk kredi çekiyordu ve 2. İşlemler onları çok zorluyordu o yüzden dr seçerken buna dikkat edin bacak işlemlemlerinin çogunlugu 2. İşlem istiyor bende Ahmet Bey le görüştüm %40 ila %60 oranlarında eriyeceğini söylemişti dr kalkıpda erimez diye bir vaadde bulunmuyor fakat bazı arkadaşlar sanki böyleymiş gibi anlatıyor bana farklı onlara farklımı diyor bu dr öncelikle bacak dolgusu yaptırırken şunu iyi bilin mutlaka erime olacak aslına bakarsanız operasyon sonrası ödemde burada büyük rol oynuyor opersyondan çıkıyorsunuz ödemden güzel kalın duruyor ödem inşnce birazda erime olunca takke düştü kel göründü hesabı ilk günler havalara uçan arkadaşlar sızlanmaya başlıyor bunun bilincinde olarak girilse operasyona dr larda bunu iyice anlatsa sonraki işlemden ücret alınmasa çok daha fazla kişi mutlu olacak eminim böyle drlarda var emin olun bu arada ben bacak yaptırmadım yaptıramadım çünkü önceliğimi başka operasyona verdim bacagı mart ayında yaptıracaktım fakat çok nadir görülen bir sağlık problemim çıktı tedavi görüyorum o yüzden askıda şimdi ne diye yazdım derseniz çok magdur olan kişiler oldu burada emin olun burada yazılmayan çok dramatik olaylar yaşadı insanlar tavsiyem açık açık memnuniyetinizide mmnuniyetsizliğinizide yazın herkesin aklı fikri var kendi kararını verir burada yazdığınız her dürüst ve samimi paylaşımla ışık olursunuz umarım hepiniz dürüst insanlarla ve iyi dr larla karşılaşır istediğinize kavuşursunuz

Arkadaşlar cennetz demişim yanlışlıkla, 1953. Sayfaya kadar geri geri okudum. A.k.oğ na yaptıran lorasima. Valla burda en beğendiğim bacak beyenime hitap eden de diyebilirim lorasima nın bacakları. Dr adlatını yine açık yazmayalım. Zamanında ucuzdu ak çok söylendi 6 lara çıkardı piyasayı o dr. Hatta 11 ler telafuz ediliyodu o paraya yaptığını bile duymuştum. Marka yapıcaktık biz adamı nerdeyse frkında olmada. Isimleri söylemek kendimize kazık. Dr lar arası ekabet yaptırım haddinden fazla ücret ödeiş oluyoruz. Iş aynı. 4 5neyse 6 ne ya çok fazla.yaptıramayan da biraz zorlayarak taksit falan yaptırabilsn.

Sevgili nikname tamam yaptıran benim ama ...A.K... değil ...E.K... ya yaptırdım sen diğer doktorun ismi ile benim ameliyat olduğum doktorun soyadını karıştırmışsın...:))))))) İzler geçince giyeceğim işallah o zaman foto yüklerim...:))

ikicanımvar, nasılsın? duruldu mu biraz dalgalar?

yok güzelim o dalgaların durulduğu falan birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz konuşmuyoruz. O yaptığı hiç bişeyden pişman olmadığını konuşmasada bir şekilde hareketleriyle hissettiriyor bana...
Çok üzgünüm çokkk...

Son düzenleme:

Aa tabi tabi bakacak kişi önemli:))) ben de mi bir kaç etek denesem ya:))). Alışkın olmayınca etek de seçemiyorum ya kısa ya uzun gibi.

Olsun yeni sezona erkekli girersin:)))

yok güzelim o dalgaların durulduğu falan birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz konuşmuyoruz. O yaptığı hiç bişeyden pişman olmadığını konuşmasada bir şekilde anlatıyor bana...
Çok üzgünüm çokkk...

Bu erkekler bi de kadınlara kızarlar isteklerini belirtmezler anlaşılmayı beklerler diye ama asıl kendileri öyle. Onlara göre hiçbir sorun konuşılmasın irdelenmesin. Üstü kapatılıp unutulsun:)))
Seni üzdüğü ile kaldı işte...

Bu erkekler bi de kadınlara kızarlar isteklerini belirtmezler anlaşılmayı beklerler diye ama asıl kendileri öyle. Onlara göre hiçbir sorun konuşılmasın irdelenmesin. Üstü kapatılıp unutulsun:)))
Seni üzdüğü ile kaldı işte...

Üstü kapatılacak küçük bir sorun olmasını öyle çok isterdimki... Bu kadar şey yaşandıktan sonra hala çekip gitmedimya burdan off kendimi sığınti gibi hissediyorum. Valizler gunlerdir oğlumun odasında hazırda bekliyor daha içini boşaltmadim. Birilerinin cesaret vermesinimi bekliyorum aceba...

X