Arkadaslar bugun ınternette okudugum sac beyazlıgını gıderıcı sampuan aldım gercı kullanmaya cesaret edemedım daha ama en yakında kullanacağım bakalım soylenenler doğrumu ...inşallah olur eğer beyazlıklarım gıderse 10 yıllık bır sac boyatma sıkıntımdan kurtulmuş olacagımm inşş..
arkadaşım şu bacaklarımızı düzeltelimde ,saç kolayy:)))
canım bacaga dolgu yaptırıyorsun 1. olmadı 2. de duzelıyor sacın cozumu yokkı omur boyu boyatt..benm sacım 17 yaşda beyazladı 12 yıldır bıktım canım napim belki bundan yuzum guler dedım :) bacak dolgusunu yaptıramadım henuz arastırma asamasındayım
öffff bendede göğüs yok allahım nedir bu hatunların çektiği erkek olmak varmış
Arkadaslar bugun ınternette okudugum sac beyazlıgını gıderıcı sampuan aldım gercı kullanmaya cesaret edemedım daha ama en yakında kullanacağım bakalım soylenenler doğrumu ...inşallah olur eğer beyazlıklarım gıderse 10 yıllık bır sac boyatma sıkıntımdan kurtulmuş olacagımm inşş..
esma sonucu mutlaka yazmanı bekliyorum arkadasım. esim için hayin emellerim var.
sağol canım.gördüm bacaklarını bence dışarıya gönül rahatlığıyla çıkabilirsin,hiç kimsenin ilgsini çekmez.ama sen diz kapağının altındaki boşluklara taktın sanırım.evet oralara biraz daha yağ koyulduğunda mükemmel olur bacakların ama bence böle de gayet güzel.benimkiler baya bi çarpık resmen kemiğim eğri.böyle olsa daha ne isterim..
herkese günaydın :) sabah sabah insanın ilk yaptığı foruma bakmak olur mu? e haliyle yalnızım :)
yok, yalnız değiilmişim, ziyaretçiler de var :)
mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize :)
Kızlar dipukadan haber yok değilmi?
Aceba kendi problemlerimle uğraşırken onun gelişmelerini kaçırdımmı...
benı anlamanızı ve okuduunuzda bana donmenızı rıca edıyorum hepımızın sıkıntısı ortak .çözzum bullaım allh affetsın belkıde cok gunah ama cokk bunaldımmyasamak ıstemıorum
öncelikle halkısın, seni anlıyorum, özelden yazma meselesini burada eskiden beri olan arkadaşlar açıklamışlardı. geçmişte birtakım sıkıntılar olmuş ben de bilmiyorum.
forum insanı hem yoruyor hem vaktini alıyor, doğru.
doktorlar da yöntemleri de farklı.
bana kalırsa, ccyi de kalınlığı da boş ver derim. izmirde silikon taktıran arkadaş kalınlığında değişme yok demişti. yani doktor içe silikon takmış, dıştan almış. her bacağın ihtiyacı farklı sonuçta. ben de cc yi bilmiyorum ne kadar koydu. meraktan ölçtüm, evet, ama burda okumasaydım ölçmek aklıma gelmezdi, aynaya bakıyorum sadece. parantezlik gitsin yeter diyorum.
belki memnuniyet de kişiye göre değişiyordur, benim ameliyattan üç gün sonra baldırlar değiyordu birbirine. şimdi inceldi, ama bunu memnun değilim diye yorumlayamam. bir başkası eridi diyebilir.
sen kimden aldın randevuyu?
bide e.k.oğlu var cennetz yaptırmış hayran kaldım. Kk da araştırdım diğer ameliyatları da olmuşlar erime yok diyolar. Cennetz bi örnek. Onada sor derim. Benim gibi pat diye yaptırma. Kafamda bir sürü soru varken merz yakın diye yaptırdım. Işinin arkasında duran yer olması önemli.ben ak dan aldım ama ona amelyat olup erıdı hıc bıse kalmadı yazanlarıda okudum umudum kalmadı oyuzden(((