kontrole bile ben randevu aldım.ben ak dan aldım ama ona amelyat olup erıdı hıc bıse kalmadı yazanlarıda okudum umudum kalmadı oyuzden (((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrole bile ben randevu aldım.ben ak dan aldım ama ona amelyat olup erıdı hıc bıse kalmadı yazanlarıda okudum umudum kalmadı oyuzden (((
kontrole bile ben randevu aldım.
ıkıcanım var senın doktorun kımdı resımlerıne baktım baya bı kalınlasmıs eskı halıne gore
nıckname cennetzın doktoru kım anlamdım bılmedıım bırı sanırım daha acık yazarmsın ? bıde cennetz ın resmı varmı oncesı ve sonrası ben ekledım ama albumu yok sankı onun bakamadım fotolaraına
şimdi bir dakika... yine ben mi yanılıyorum yoksa cennetzin işlem 17 nisanda değil miydi? cennetz yaptırmadı diye biliyorum ama off...valla karıştı:))
yanı karıstrmamak mumkun deılkı adeta corba menun olan yapan yapmayan hepımız aynı yerde yazıp duruyoruz :d
rıca etsem sıze bı kaca bıse sorabılırmıyım suan ısınz yoksa
canım benim bu umutsuzluğunu anlıyorum, kafan karıştı birçok arkadaşımız (ben dahil) gibi onda da haklısın. ama doktor ismi verilmesi konusunda bence haksızsın. burası her ne kadar bizler birbirimizi sevsek de tüm dünyadan üye olan olmayan herkesin girip görebileceği bir yer. ve inanılmaz derecede istismara açık bu nedenle. şimdi düşünsene isim vermek serbest olsa ara ara birçok kişi girip sırf reklam yapmak için ya da karalamak için doktor adı telaffuz eder. ha bir de işin memnuniyetsizlik kısmı var. düşün şimdi dipuka isim vermiş olsaydı o doktor buralarda yerle bir olurdu. ki bir doktordan bahsediyoruz. belki de adamın( ya da kadının) hiç bir suçu günahı yok ama adamın adını arama motorunda aratan enfeksiyoncu doktor diye onu okurdu. ve bu iş de burada kalmazdı iş yargıya giderdi falan filan....
yani iyi ya da kötü reklam olmasın diye doktor ismi verilmemeli bence de...
diğer mevzu da şöyle; tamam meme topiğinde senin dediğin gibi yaptıran ve yaptıracak kişiler listesi var. o olabilir ama onda da resim koyulmasına karşıyım. adam foruma üye olma zahmetine bile katlanmayacak ve zart diye bizim afiş afiş resimlerimizi görecek. ben hatta üye olmayanların bizim konumuzu okumasına bile karşıyım. şimdi mesela arkadaş olarak ekliyorlar, ama hiçbir paylaşım yok. amaç sadece resim bakmak. oldu yavrum:)))) bizler yaşadıklarımızı yazıyoruz, sonuçta emek harcıyoruz evet gönül işi ama biraz da hak mevzusu var yani...o nedenle sayfaya resim koyma bana mantıklı gelmiyor. he lens topiğinde koyuluyor ama lens yani alırsın en fazla 1000 tl olmadı çıkarır atarsın ne bileyim yani bizimki kadar riskli bir durum değil, kozmetik işi.
beni yanlış anlamanı istemem bak senin sıkıntılarını birçoğumuz yaşadık. ben fiilen en az bir sene burada arkadaşların deneyimlerini takip ettim. bazı arkadaşlar defter tuttular a kişisi b doktoru şu şu yaşandı diye... sen yine açmak istiyorsan aç konunu orada da paylaşım yaparız ama daha önce öyle denemeler oldu buradaki konu bölündü aksadı. ama sadece liste olsun diyorsan seni yalnız bırakmayız listene katkıda bulunuruz. ben yani kendi adıma açıkça buraya resim koymayacak şekilde eklemelerimi yaparım...
amylee ;
bende sızın doktorunuzdan ak dan randevu aldım.2.5 ay sonrakı fotonuz gayet basarılı gorunuyo,umarım sorun yaşamazsınz bundan sonrada.
amelyat oncesı bacak cevrenızn ve bileklerinizin kalınlıgı kac cmdi ve sonrasında suan kac cm?
benım bacaklarım egrı deıl ancak ınce ozellıkle bılekler, 2 cm kalınlassa mutlu olucam 3 u artık hayal etmıyorum bellkı erıyo.
bıde adı gecen doktor evet sukar cntm kalınlasır vs dıye garantı verıomu ,guvenebılırmıyım
kendı kendıme yazıp duruyorum bugun kımsenın yazası yok
ya kusura bakmayın lutfen. ama sız buraya hep yazıyosunz tanımadığım halde fazlaca sey soleyıp sordum belkı ama, nolur kusura bakmayın kımseyle paylasamyınca ınsan boyle oluyor sanırım
bazı nickler varkı leydı amlyee yenide loresima ıkıcanımvar tekbenmıyım vs vs
hanı benım nıckm belkıde suan kımsenın aklında deıl ama ben devamlı okuduum ıcın sankı sılzerı artık tanıyorum gıbı bı samımyt hıssedıorum ıcmden gelnlerı yaıp bıraz rahtlamaya calsıorum ıste:)
mucızee olsa kurtulsamm
bide e.k.oğlu var cennetz yaptırmış hayran kaldım. Kk da araştırdım diğer ameliyatları da olmuşlar erime yok diyolar. Cennetz bi örnek. Onada sor derim. Benim gibi pat diye yaptırma. Kafamda bir sürü soru varken merz yakın diye yaptırdım. Işinin arkasında duran yer olması önemli.
ben moralınız duzelsın dıye demıorum suan bence cok guzel bacaklarınız masallh allh sıze bagıslasın yagları dıyelımm :)
e ıkıncı bıse dusunursenız tekrarmı ucret olucak ,ıns erımezzz yaa
evet osekılde acalım bı konu cok mutlu olucam ve hepımız ıcın ıı olucak ama konu nasıl acılıo bı bakmam lazım bıraz karısık sıte yaa:/