sertoy beni kabul eder misin canım fotoğrafını çok merak ettim.bu arada ben de size sevgili çarpıklarımı yüklemeye çalışıyorum ama foto boyutu büyük diyor.kendimce kırpmaya sıkıştırmaya falan çalıştım ama olmuyo((
canım çorap dediğin şu ten rengi olan kalın şey dimi?ayakları da var mı onun?ayy düşünemiyorum yaz sıcağında ayaklıysa naparım ben??? korse nereye kadar?nasıl bişey? birde dikişsiz tayt deniyo o hangi aşamada giyilcek?bu çorap tayt olayı iyice kafamı karıştırdı.
hiç bişi anlamadım ben.
amylee bayıldım şuanki haline.çook doğal. evet haklısın düzelirim haziran sonuna kadar diye düşünüyorum bende. inşallah yeterli yağı bulabilir de 3.ameliyata gerek kalmaz artık.
canım çorap dediğin şu ten rengi olan kalın şey dimi?ayakları da var mı onun?ayy düşünemiyorum yaz sıcağında ayaklıysa naparım ben??? korse nereye kadar?nasıl bişey? birde dikişsiz tayt deniyo o hangi aşamada giyilcek?bu çorap tayt olayı iyice kafamı karıştırdı.
hiç bişi anlamadım ben.
sertoy beni kabul eder misin canım fotoğrafını çok merak ettim.bu arada ben de size sevgili çarpıklarımı yüklemeye çalışıyorum ama foto boyutu büyük diyor.kendimce kırpmaya sıkıştırmaya falan çalıştım ama olmuyo((
Sanırım memko yani du karıştırdım ben yine:))
Resmini paint te aç. Yeniden boyutlandır de. Pikselde 256 gibi bir rakam yaz. Farklı kaydet (f12) yap. Kaydettiğin resimi yükle inanılmaz küçülür:)))
Valla bana hastanede beyaz mus çorap giydirdiler. Sonra siyah düşük basınçlı verdiler.o bildiğin külotlu çorap ama daha az likralı. Naylon olması kötü terletiyoro yüzden diyorum herkese yazın zor diye:))
Korse de belden yağ alırsa giymek zorundasın. Korse normal bele sarılandan almıştım. Benim çorap giydiğim süreçte memko tayt giymişti sanırım. Her hastaya farklı uygulama:))
Memko ameliyat olmadi daha diye biliyorum, hepimiz birbirimize karıştık :))
Sanırım memko yani du karıştırdım ben yine:))
Resmini paint te aç. Yeniden boyutlandır de. Pikselde 256 gibi bir rakam yaz. Farklı kaydet (f12) yap. Kaydettiğin resimi yükle inanılmaz küçülür:)))
Memko ameliyat olmadi daha diye biliyorum, hepimiz birbirimize karıştık :))
Ekledim canım seni. Sende yükle fotolarını paylaşalım dertlerimizi :)
evet güzel bir karışıklık olmuş,okuması bile heyecanlandırdı:))))
paint de açtım da yeniden boyutlandır diye bişi bulamadım.sanırım teknoloji özürlüyüm ben
Memko senin yazın di mivalla kusura bakmayın hatlar karışıyor ara ara bende :)))
Yok canım ben özel bir araştırma içinde değilim henüz buradaki bilgilerle yetiniyorum çünkü ancak bir dahaki kışa kalacak benim işim. Bunakın doktoru olsa bu yaz yaptırabilirdim ama bunak şehrin ve doktorun adını vermedi. Önümde uzuun bir zaman var bol bol buradakilerin tecrübelerinden yararlanacam. :)
sağol canım.gördüm bacaklarını bence dışarıya gönül rahatlığıyla çıkabilirsin,hiç kimsenin ilgsini çekmez.ama sen diz kapağının altındaki boşluklara taktın sanırım.evet oralara biraz daha yağ koyulduğunda mükemmel olur bacakların ama bence böle de gayet güzel.benimkiler baya bi çarpık resmen kemiğim eğri.böyle olsa daha ne isterim..
evet o benim yazım canım,sanırım telden giriyorsun.bu karışıklık beni mutlu eden bir karışıklık oldu.önce bacaklarıma baktım,ameliyat oldumda unuttummu yoksa diye.bakınca ne görüyim benim güzel çarpık bacaklarım halaaa çarpık çarpık bana bakıyor.yok ben değilmişim dedim üzgün üzgün:)))
Valla bu akşam yüzüm Zor gülerdi güldüren sen oldunn Allah da seni güldürsün:)))
Valla bu akşam yüzüm Zor gülerdi güldüren sen oldunn Allah da seni güldürsün:)))