Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çarpık demeden önce yükle arkadaşım,
dene bir daha dene :))

dikişsiz taytı ben dedim, eğer onu soruyorsan: benim korsem de çorabım da üç gün sonra çıktı, doktor da tayt giy, sarsın dedi. ben de gittim normal bir tayt aldım, içteki dikişler iz yaptı, kontrolde doktor, iz yapmasın dedi, ben de gittim, kışın içlik olarak giyilen çorap tipindeki dikişsiz taytlardan aldım, bir süre onu giydim. şimdi dışarı çıkarken o eski taytı giysem yine de izlerin bir sakıncası olur mu diye merak etmiştim.

bu arada kocam taytı kıskandı!! sen böyle giymezdin dedi. imkan yoktu da ondan dedim, sen ne sandın? :)

Valla bana hastanede beyaz mus çorap giydirdiler. Sonra siyah düşük basınçlı verdiler.o bildiğin külotlu çorap ama daha az likralı. Naylon olması kötü terletiyor o yüzden diyorum herkese yazın zor diye:))
Korse de belden yağ alırsa giymek zorundasın. Korse normal bele sarılandan almıştım. Benim çorap giydiğim süreçte memko tayt giymişti sanırım. Her hastaya farklı uygulama:))

Sanırım memko yani du karıştırdım ben yine:))

Resmini paint te aç. Yeniden boyutlandır de. Pikselde 256 gibi bir rakam yaz. Farklı kaydet (f12) yap. Kaydettiğin resimi yükle inanılmaz küçülür:)))

Resmini paint te aç. Yeniden boyutlandır de. Pikselde 256 gibi bir rakam yaz. Farklı kaydet (f12) yap. Kaydettiğin resimi yükle inanılmaz küçülür:)))

Memko ameliyat olmadi daha diye biliyorum, hepimiz birbirimize karıştık :))

Son düzenleme:

Allah söyletti herhalde ,arkadaşım henüz o aşamaya gelemedim ,en kısa sürede inşallah:))))

Ekledim canım seni. Sende yükle fotolarını paylaşalım dertlerimizi :)

paint de açtım da yeniden boyutlandır diye bişi bulamadım.sanırım teknoloji özürlüyüm ben

Ekledim canım seni. Sende yükle fotolarını paylaşalım dertlerimizi :)

sağol canım.gördüm bacaklarını bence dışarıya gönül rahatlığıyla çıkabilirsin,hiç kimsenin ilgsini çekmez.ama sen diz kapağının altındaki boşluklara taktın sanırım.evet oralara biraz daha yağ koyulduğunda mükemmel olur bacakların ama bence böle de gayet güzel.benimkiler baya bi çarpık resmen kemiğim eğri.böyle olsa daha ne isterim..

Memko senin yazın di mi valla kusura bakmayın hatlar karışıyor ara ara bende :)))

evet o benim yazım canım,sanırım telden giriyorsun.bu karışıklık beni mutlu eden bir karışıklık oldu.önce bacaklarıma baktım,ameliyat oldumda unuttummu yoksa diye.bakınca ne görüyim benim güzel çarpık bacaklarım halaaa çarpık çarpık bana bakıyor.yok ben değilmişim dedim üzgün üzgün:)))

Evet bunak şehride dr u da söylemedi neden anlayamadım doğrusu ki söyledık yanı o fıyata ben sadece dızlerımden yag aldırabılıyorum dıye ,gayet açık anlattığımı sanıyorum (bence söylemeyecek de ) canı sağolsunn....ama bu arastırma olayı telefonla falan olmuyor zaten bızzat görüşmek gerekıyor hayırlısı olsun canım hakkımızda ..

arkadaşım inan ben bile yüklebildiysem sen hayli hayli yüklersin,o kadar yaniiii:)))))

Valla bu akşam yüzüm Zor gülerdi güldüren sen oldunn Allah da seni güldürsün:)))

Valla bu akşam yüzüm Zor gülerdi güldüren sen oldunn Allah da seni güldürsün:)))

amin canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.bacaklarım hariç çok şükür her yönden şanslıyım ,inşallah onlarda düzelince her şey tamam olucak:))):9)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…