Aslında 1 haziranda ameliyat için gün almıştım. Tabii eşimin destegiyle... Şimdi neden vaz geçtiğimi söyleyeyim. Benim 2 çocuğum var ve ilk defa dün yorgan döşek hasta oldum tahliller falan saatlerce hastanedeydim. Eve geldiğimde bir baktım 2 cocukta hala bisey yememiş icmemis öylece oynuyorlar. Güya eşim bişey yedirememis... sonra o işe gitti akşam geldi ben yatıyorum tabi sonra kalktım yemegini koydum yedi ve uzandı saatlerce tv izledi. Sonra iyice sinir oldum ve niye çocuklarla ilgilenmiyorsun dedim oda yorgunum dedi bende hastayım dedim oda neyapayim dedi ve o an benim içimde birseyler koptu anladimki yanimdaki adam benim hayat arkadaşım degil kötü gün dostum hic değil. Sonrasında gece boyu düşündüm ve bana hiç yardımcı olmayacağını bildiğim için ameliyattan vaz gectim aslında geçmek zorunda kaldım. Şimdi kalbim kırık içimde ise kocaman bir boşluk bu kadar heveslendikten sonra bu ameliyatı yaptiramamak çok kötü...
İyiki siz varsınız ben bunları kimseyle konuşamazdim sizin sayenizde içimi boşalttım.
Aslında tartışma ameliyat yüzünden çıkmadı beyefendi meğer bana karşı o kadar doluymuski hakaretleri oradan oraya bir sürü konuya sıçradı. Birde çok haklısın bende pek şans yok eminim ameliyattan sonra çok zor bir dönem gecirirdim. Adam zaten beni istemiyor buda üstüne tuz biber olurdu. Bu arada size ne karisiyorsunuz falan asla demem. Sonuçta sizler bana bir akıl verin diye burada paylaştım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
ayyy baayıldım cok zarif duruyor amylee özelliklede dizlern bencede hocamız hakediyor zaten bir yılın geçmesi gerekmiyormu yağların ne kadar tutunduğunu görmek için bazılarında bu değişiyor ama ben çok beğendim valla benimki nasıl olacak acaba. o taytlı resimde bir harika
Aslında tartışma ameliyat yüzünden çıkmadı beyefendi meğer bana karşı o kadar doluymuski hakaretleri oradan oraya bir sürü konuya sıçradı. Birde çok haklısın bende pek şans yok eminim ameliyattan sonra çok zor bir dönem gecirirdim. Adam zaten beni istemiyor buda üstüne tuz biber olurdu. Bu arada size ne karisiyorsunuz falan asla demem. Sonuçta sizler bana bir akıl verin diye burada paylaştım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
arkdaşım onlarda trafik para iş anne birsürü şeytan üçgeniyle boğuşuyolar geçicidir sıkıntılar. gene ii günler gelir. o kurulmuş plak bizdede var o plak konulunca bi sonuna kadar okur. zamanla anneleri iş hepsi dolduruyo bi plak oluşuyo, onu biz dinliyoruz. üstüne gitme ki harddiske yazılmasın. unutsn. daha az telaffuz ettirt. çocuk buyutmek bir hayat sorumluluğu (çocuklar), onların okuduğu plaktan daha önemli. kendine bak. çocuk coluk diyip kendini ihmal etme. bende 22 23 yaş univ okuyan oğlan var. 45 yaşımda oldum bacak işine ancak sıra geldi. uzakta okuyolar. aynı plak arada çalıyo. ama ben dimdik işimle sporumla dikkat çeken cazibemle ayaktayım. kıza kıza kendisi daha çok yıprandı saçlar ak. keskin sirke küpüne. erkekler aptal, vallaa, bir kadın kafaya koyacakta yapamayacak. kim inanır kadr heralde:))).
sabırla sinsice ağır ağır sessizce uzun zamana yayarak halledersn.ırrrrrr. saf yanımız duygusallastığımız an adam bi seni sviyorum der altay sevindirik olur. salaklar bu kölelik devam etsin diye bunu bile şarj etmezler. kurnazız hahediyolar.
yenide var ya papatya da bizim dr. olmuş ya onun da pek ağrısı olmamış bir kez daha kararım onaylandı. Ben acıdan korkuyırum.
ikicanımvar evlilik öyle ince bir yolki ,onu daim kılan şey sevgiden önce karşılıklı anlayıştan geçiyor.fedakarlık her zaman çift taraflı olmalı yoksa bir yerde tıkanıp kalır ilişki.çocuklarımız canımız ciğerimiz ama her zaman önceliğimiz kendimiz olmalıyız.onlarda zamanı geldiğinde kendi hayatlarını kurucaklar,geriye karı ve koca kalıcak.önemli olan bunu genç yaşlarda farketmek.ben her zaman karı,kocaları, çocuklara benzetirim.kavga edilir edilir ,iki sonra unutulur.iki apayrı insanın bir arada,aynı evi,aynı hayatı paylaşması her zaman eğlenceli olamayabilir.bazen sinir anında söylediğimiz bir çok söz aslında kendimizin bile inanmadığımız,ama karşı tarafın canını acıtmak için söylediklerimizdir.sanırım senin şu anda içinde bulunduğun durumda tam olarak bu.allahım kimsenin huzurunu ,birlik beraberliğini bozmasın,umarım en kısa sürede aşarsınız sorunlarınızı.Allah yardımcın olsun.