Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar bugun ınternette okudugum sac beyazlıgını gıderıcı sampuan aldım gercı kullanmaya cesaret edemedım daha ama en yakında kullanacağım bakalım soylenenler doğrumu ...inşallah olur eğer beyazlıklarım gıderse 10 yıllık bır sac boyatma sıkıntımdan kurtulmuş olacagımm inşş..

Arkadaslar bugun ınternette okudugum sac beyazlıgını gıderıcı sampuan aldım gercı kullanmaya cesaret edemedım daha ama en yakında kullanacağım bakalım soylenenler doğrumu ...inşallah olur eğer beyazlıklarım gıderse 10 yıllık bır sac boyatma sıkıntımdan kurtulmuş olacagımm inşş..

arkadaşım şu bacaklarımızı düzeltelimde ,saç kolayy:)))

arkadaşım şu bacaklarımızı düzeltelimde ,saç kolayy:)))

canım bacaga dolgu yaptırıyorsun 1. olmadı 2. de duzelıyor sacın cozumu yokkı omur boyu boyatt..benm sacım 17 yaşda beyazladı 12 yıldır bıktım canım napim belki bundan yuzum guler dedım :) bacak dolgusunu yaptıramadım henuz arastırma asamasındayım

canım bacaga dolgu yaptırıyorsun 1. olmadı 2. de duzelıyor sacın cozumu yokkı omur boyu boyatt..benm sacım 17 yaşda beyazladı 12 yıldır bıktım canım napim belki bundan yuzum guler dedım :) bacak dolgusunu yaptıramadım henuz arastırma asamasındayım

o durum bendede mevcut genetik olrak 20 de başladı beyazlar.bir kaç ayda boyatıyorum.ama bacak öylemi ha denilince yapılıyormu,ödediğin para,canının yanması ve sonucu ???? le dolu ?her şey saç kadar kolay olsa keşke ,en azından benim için öyle.umarım memnun kalırsın aldığın üründen:))

esma sonucu mutlaka yazmanı bekliyorum arkadasım. esim için hayin emellerim var.

sağol canım.gördüm bacaklarını bence dışarıya gönül rahatlığıyla çıkabilirsin,hiç kimsenin ilgsini çekmez.ama sen diz kapağının altındaki boşluklara taktın sanırım.evet oralara biraz daha yağ koyulduğunda mükemmel olur bacakların ama bence böle de gayet güzel.benimkiler baya bi çarpık resmen kemiğim eğri.böyle olsa daha ne isterim..

Benim bu bir kere yapılmış hali :s bir kerede düzeleydi ne iyi olacaktı neyse buna da şükür senin de bacakların istediğin gibi olur inşallah..

herkese günaydın :) sabah sabah insanın ilk yaptığı foruma bakmak olur mu? e haliyle yalnızım :)
yok, yalnız değiilmişim, ziyaretçiler de var :)

mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize :)

Son düzenleme:
Kızlar dipukadan haber yok değilmi?
Aceba kendi problemlerimle uğraşırken onun gelişmelerini kaçırdımmı...

kızlar meraba herzaman gıremıorum gırdıgımde saatlerce okuyorum ama cok sıkıldım artık net bıseye karar vermek ımkansız randevu aldım gıtmesemmı dıye dusnuyorum dusnmekten aglayıp mızlamaktanda sıkıldım.yalnızm kımseye soleyemıorum cesaret edemıorum .

bu forum ınsanı bence yoruyo ya cıdden beynım sulandı.gelın bu işi bıraz kolaylastralım .memnun olanlar ıcın ayrı bı forum acsak ve ozet seklınde

doktorum:
amelyat tarıhı:
amelyat sonrsı sıkıntı oldu ... gun :
resmım :
oncekı bacak kalınlıgı: ... cm
ameltyat sonrası bacak kalınlıgı:

bılmem kac cc yag sankı doktrmuyuz nerden anlayalım ya vallhı bunaldım hepımız ıı nıyetle yazıoruz kımse yazdıklarımı yanlıs anlamasın lutfen.okadar sıkıldım kı sızden baska bu durumumu bahsettıgım kımsem yok .bı care arıyorum.

yardım edın lutfenn .bıde doktor adı verelım ozelden yazmakla burdan yazmak neden faklı aynı sey.adam gıbı yapsınlarda aldıklaır parad helal olsun lazım deıl.belkıde benden yasca buyuksnuz byada kucuk 25 yasındayım komplekslerımden sıkıldım.yardım edın nolur benı anlıosunuz umarımm??

100 msj almadan ozel msj atılmıo e herkesın fırsatı varmıkı yazmaya sabah cıkıp aksam eve gelıorum haytaımı bu sıte basında net basında gecrme fırsatım yokkı.fırsat bulunca gırıyorum ama oku oku oku kafamm kazan oldu.Haksızmıyımm bayanlar cok basıt bıse memnun olanlar ıcın ayrı bı forum olsun dedıım sekıde net bısekılde uzatmadan yazılsın detaylar.aradadan zamn gecsede gıren ınsan orayaı okuyup fıkır edınsın.bırbırımıze bu sekılde destek olalım.bı gun cesaretımı toplarsam bende olucam ve ınanın sonucu her detayıyla merak edenlere elbette paylasıcam.

ben hala karar veremedım ak mı bc mı ıkısıne de amelyat olanlar erıdı dıo.
ama muhım olan basta kac cmydı sonra kac cm oldu bu yazılsın herkesın beklentısı farkllı cunku.
madem erıyo bu ınsanlar hala neyın ıddasında onuda anlamadım

benı anlamanızı ve okuduunuzda bana donmenızı rıca edıyorum hepımızın sıkıntısı ortak .çözzum bullaım allh affetsın belkıde cok gunah ama cokk bunaldımmyasamak ıstemıorum

benı anlamanızı ve okuduunuzda bana donmenızı rıca edıyorum hepımızın sıkıntısı ortak .çözzum bullaım allh affetsın belkıde cok gunah ama cokk bunaldımmyasamak ıstemıorum

öncelikle halkısın, seni anlıyorum, özelden yazma meselesini burada eskiden beri olan arkadaşlar açıklamışlardı. geçmişte birtakım sıkıntılar olmuş ben de bilmiyorum.
forum insanı hem yoruyor hem vaktini alıyor, doğru.
doktorlar da yöntemleri de farklı.
bana kalırsa, ccyi de kalınlığı da boş ver derim. izmirde silikon taktıran arkadaş kalınlığında değişme yok demişti. yani doktor içe silikon takmış, dıştan almış. her bacağın ihtiyacı farklı sonuçta. ben de cc yi bilmiyorum ne kadar koydu. meraktan ölçtüm, evet, ama burda okumasaydım ölçmek aklıma gelmezdi, aynaya bakıyorum sadece. parantezlik gitsin yeter diyorum.
belki memnuniyet de kişiye göre değişiyordur, benim ameliyattan üç gün sonra baldırlar değiyordu birbirine. şimdi inceldi, ama bunu memnun değilim diye yorumlayamam. bir başkası eridi diyebilir.
sen kimden aldın randevuyu?

öncelikle halkısın, seni anlıyorum, özelden yazma meselesini burada eskiden beri olan arkadaşlar açıklamışlardı. geçmişte birtakım sıkıntılar olmuş ben de bilmiyorum.
forum insanı hem yoruyor hem vaktini alıyor, doğru.
doktorlar da yöntemleri de farklı.
bana kalırsa, ccyi de kalınlığı da boş ver derim. izmirde silikon taktıran arkadaş kalınlığında değişme yok demişti. yani doktor içe silikon takmış, dıştan almış. her bacağın ihtiyacı farklı sonuçta. ben de cc yi bilmiyorum ne kadar koydu. meraktan ölçtüm, evet, ama burda okumasaydım ölçmek aklıma gelmezdi, aynaya bakıyorum sadece. parantezlik gitsin yeter diyorum.
belki memnuniyet de kişiye göre değişiyordur, benim ameliyattan üç gün sonra baldırlar değiyordu birbirine. şimdi inceldi, ama bunu memnun değilim diye yorumlayamam. bir başkası eridi diyebilir.
sen kimden aldın randevuyu?

ben ak dan aldım ama ona amelyat olup erıdı hıc bıse kalmadı yazanlarıda okudum umudum kalmadı oyuzden :KK43:(((

Arkadaşlar bende estetik derdi bir değil elvan elvan :))desem yeridir.
Benim iki oğlanın yaş aralığı 13 ay. Hamile kaldığımda 21 yaş 52 kiloydum. 85 kilolara çıktım iki oğlan bende karın ve bel kısmımda nerdeyse parmak kalınlığında çatlak hatırası bıraktı. Yıllardır kompleks yaşıyorum kimse çaresi var demedi aranızda bu soruna çare bulan varmı. Karın germe bile olmaz çünki göbek üstü dahil gidik. Vede varis derdi için nereye gidiyyim.
Bilen yardım etsin şimdiden teşekkütler. Ne çektin be..

ben ak dan aldım ama ona amelyat olup erıdı hıc bıse kalmadı yazanlarıda okudum umudum kalmadı oyuzden :KK43:(((
bide e.k.oğlu var cennetz yaptırmış hayran kaldım. Kk da araştırdım diğer ameliyatları da olmuşlar erime yok diyolar. Cennetz bi örnek. Onada sor derim. Benim gibi pat diye yaptırma. Kafamda bir sürü soru varken merz yakın diye yaptırdım. Işinin arkasında duran yer olması önemli.

X