Bacak dolgusu yaptıran var mı?

papatya merhaba çok geçmiş olsun fazla ağrının olmadığına sevindim şimdi nasılsın? Dr.dan memnun musun davranışları falan nasıl anadolu yakasında bir hastanede yaptı değil mi? Sen kaç para verdin? Ayrıca hastaneye de para verdin mİ?

slm memko, foto olayını eşim istemediği için yüklemedim,zaten ameliyta zor ikna ettim, şimdi bunun için de sorun çıkarmak istemiyorum. Aslında yüklemek ve sizin yorumlarınızı da duymak istiyorum. Belki bri ara kısa süreliğine yüklerim ama inan daha hiç foto çekmedim. Çünkü tam şeklini almadı daha. Bir bacağımda ödem biraz daha fazla onun geçmesini bekliyorum.

tühhh çok üzüldüm.belki gelecekteki bacaklarımın durumunu görürüm diye heveslenmiştim.şu an şişlerden analşılmaz herhalde ama diz içlerin faelan gidince biraz farketmiştir herhalde.

papatya ben de senin dr.a gittim muayeneye 2 gün sonra okula gidersin (işe başlarsın) dedi. Ağrısız ameliyatlardan dedi. Sİzlerde böyle çok ağrım olmadı deyince bir kez daha ona karar veriyorum.Diğerleri ameliyat sonrasını baya ağrılı geçiriyorlar.

Canım söylediklerinde çok haklısın çocuklar için biraz daha zorlayacagim kendimi (çok zor olsada) birde eşime gelince yaptı yapacağını ve sabah olunca hic bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyor ve buda benim canımı daha çok acıtıyor :KK43:(
Bu forumu kendi sorunlarimla ne kadar çok meşgul ettim değilmi. Ama ne yapayım şuan ailemle paylasamazdim sorunlarımı bu evden ayrilmadigim sürece onlarida üzmek istemiyorum.
İyiki siz varsınız...

sakin bir zamanınızda konuşsan eşinle? yani ameliyat işini degil de seni kırdığı konuyu. konuşarak çözülebilir belki. kaç gündür üzgünsün kıyamam ya... bir annenin huzurunu kaçırdılar mı deli oluyorum ya... senin mutlu olman gerek ki çocuklarına da o mutluluğu yansıtabilesin... her şeye rağmen pozitif düşün. evden ayrılmayı falan da bi unut. düzelecek aranız baksana adam pişman olmuş bile

sakin bir zamanınızda konuşsan eşinle? yani ameliyat işini degil de seni kırdığı konuyu. konuşarak çözülebilir belki. kaç gündür üzgünsün kıyamam ya... bir annenin huzurunu kaçırdılar mı deli oluyorum ya... senin mutlu olman gerek ki çocuklarına da o mutluluğu yansıtabilesin... her şeye rağmen pozitif düşün. evden ayrılmayı falan da bi unut. düzelecek aranız baksana adam pişman olmuş bile

amylee hoşgeldin.kesinlikle yazdıklarının tamamına katılıyorum.

amylee hoşgeldin.kesinlikle yazdıklarının tamamına katılıyorum.

hoşbulduuumm... aslında birazdan bir konu açmayı düşünüyorum derdim başka. bi saat gördüm aşık oldum kendisine ama bulamadım model numarasını konu açsam bilen var mıdır acaba:))) ama çok da uykum var sabah da erken kalkacağım ne yapsam ki.... :))) milletin derdi neeee amyleenin derdi ne:)))) ama taktım işte taktım yahuuuu

maalesef canım o pişman değil sadece yüzsüz...

hoşbulduuumm... aslında birazdan bir konu açmayı düşünüyorum derdim başka. bi saat gördüm aşık oldum kendisine ama bulamadım model numarasını konu açsam bilen var mıdır acaba:))) ama çok da uykum var sabah da erken kalkacağım ne yapsam ki.... :))) milletin derdi neeee amyleenin derdi ne:)))) ama taktım işte taktım yahuuuu

saat kullanmıyorum pek, o yüzden yardımcı olamıyacağım üzgünüm.googlede arat kesin bulursun.benimde uykum geldi grşz iyi geceler.

iyi hadi sevindim adına.rahat uyuyabilirsin artık.tekrar iyi geceler .

iyi geceler...yarın görüşürüz....aa belki ben olmayabilirim ama telefonla iştirak etmeye çalışırım... herkese tatlı rüyalar...

ikicanımvar, sen de uyu artık. kendine eziyet etme. anlayacak hatasını :KK54:

bence düzelirsin. yani 1 ay yeterli olmuştu bende morlukların geçmesinde. belki biraz bel kısmımda kalmışmıydı diye düşünüyorum da yok ya bayağı düzelmişti. ilk iki hafta belirgin derecede mordu. koyayım yarın son durumu.

amylee bayıldım şuanki haline.çook doğal. evet haklısın düzelirim haziran sonuna kadar diye düşünüyorum bende. inşallah yeterli yağı bulabilir de 3.ameliyata gerek kalmaz artık.

Valla bana da öyle demişti, hemen işe başlarsın diye bende inanmamıştım. Çünkü forumda öyle hemen işe başlayanı görmemiştim. Ben ameliyattan sonraki 4.gün işe başladım. Sorun yaşamadım. Ama dediğim gibi bu biraz da sana ne kadar işlem yapacağı ile ilgili. Mesela benim bel ve karın bölgeme hiç işlem yapmadı. Dolayısıyla hareketlerimde zorlanmadım. 2 gün sonra başlanabilri ama bence işe arabayla gidilmeli, fazla merdiven çıkılmamalı ve fazla ayakta kalınmamalı. Diğer türlü özellikle otobüsle falan gitmek, yürümek ve merdiven çıkmak işini zorlaştırabilir. Yani yorabilir seni. Dediğim gibi ben ağrı çekmedim. Daha şimdi şimdi biraz çekiyorum. Ama yani normal hayatıma devam ediyorum şu an, o nedenle bu ağrılarda normal gibi geliyor bana. Sen randevu almışmıydın?

papatya merhaba çok geçmiş olsun fazla ağrının olmadığına sevindim şimdi nasılsın? Dr.dan memnun musun davranışları falan nasıl anadolu yakasında bir hastanede yaptı değil mi? Sen kaç para verdin? Ayrıca hastaneye de para verdin mİ?

Valla bana da öyle demişti, hemen işe başlarsın diye bende inanmamıştım. Çünkü forumda öyle hemen işe başlayanı görmemiştim. Ben ameliyattan sonraki 4.gün işe başladım. Sorun yaşamadım. Ama dediğim gibi bu biraz da sana ne kadar işlem yapacağı ile ilgili. Mesela benim bel ve karın bölgeme hiç işlem yapmadı. Dolayısıyla hareketlerimde zorlanmadım. 2 gün sonra başlanabilri ama bence işe arabayla gidilmeli, fazla merdiven çıkılmamalı ve fazla ayakta kalınmamalı. Diğer türlü özellikle otobüsle falan gitmek, yürümek ve merdiven çıkmak işini zorlaştırabilir. Yani yorabilir seni. Dediğim gibi ben ağrı çekmedim. Daha şimdi şimdi biraz çekiyorum. Ama yani normal hayatıma devam ediyorum şu an, o nedenle bu ağrılarda normal gibi geliyor bana. Sen randevu almışmıydın?

Bana çorap için 3 hafta verdi ama korse için net bir şey söylemedi. ben de hala giyiyorum ara ara çıkararak tabii:KK66:) konuşturur konuşturur. şişlikler gidip yağ alınan yerler de belirginleşince daha iyi şekli ortaya çıktı. mükemmel değil ama benim için hayal...

canım çorap dediğin şu ten rengi olan kalın şey dimi?ayakları da var mı onun?ayy düşünemiyorum yaz sıcağında ayaklıysa naparım ben??? korse nereye kadar?nasıl bişey? birde dikişsiz tayt deniyo o hangi aşamada giyilcek?bu çorap tayt olayı iyice kafamı karıştırdı.
hiç bişi anlamadım ben.

sertoy beni kabul eder misin canım fotoğrafını çok merak ettim.bu arada ben de size sevgili çarpıklarımı yüklemeye çalışıyorum ama foto boyutu büyük diyor.kendimce kırpmaya sıkıştırmaya falan çalıştım ama olmuyo:KK43:((

Canım söylediklerinde çok haklısın çocuklar için biraz daha zorlayacagim kendimi (çok zor olsada) birde eşime gelince yaptı yapacağını ve sabah olunca hic bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyor ve buda benim canımı daha çok acıtıyor :KK43:(
Bu forumu kendi sorunlarimla ne kadar çok meşgul ettim değilmi. Ama ne yapayım şuan ailemle paylasamazdim sorunlarımı bu evden ayrilmadigim sürece onlarida üzmek istemiyorum.
İyiki siz varsınız...

böyle düşünme, sonuçta hepimiz sıkıntılarımızı anlatıyoruz. ayrıca bilgisayar tuşlarıyla anlatmak bile içini boşaltmaktır. ne yapacaksın sanki, içine atıp çocuklarına suratsız sinirli bir anne mi olacaksın. biz elbette tanımıyoruz aileni ama daha önce hani demiştin, meğer ne anlayışlı kocam varmış, beni anladı, çok mutluyum diye. ona göre değerlendirerek sinirle yapılan davranışlardır, geçecek diyebiliyoruz.
ve bence kocan sabah bir şey yokmuş gibi davrandığına göre ona göre yaptığı normal, belki ne kadar kırdığının farkında bile değil. belki de konuştuğunda anlayacaktır. tvde bir psikolog demişti ki, erkeklerden bir durumu anlamasını beklemeyin, ima etmeyin, bu yapılacak, şunu hissediyorum gibi açık konuşun. çünkü davranışınıza ve sözünüze inanırlar, ardında ne olduğunu anlamazlar. düzler, çok düz...

X