Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet arkadaşlar bahsettiğiniz resim papatya tarlası arkadaşımızın ve gerçekten çok güzel olmuş bacakları yani en az bülent beyin yaptığı operasyonlar kadar güzel hatta daha güzel diyebilirm ve fiyatıda onun kadar yüksek değilmiş sanırım iyi bir alternatif yani bu arada arkadaşlar hasan fındık hangi şehirde istanbuldamı bilen varmı

arkadaşlar yaptırıp memnun kalmayan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum. bizler için kötü haber. lütfen diğer arkadaşlarda bize haber versinler. galiba şuan birçoğu tatilde.

öncelikle herkese mrblar nasılsınız kızlar okadar ilerletmişinizki yazıları hayret ettim bu arada beni merak eden etmeyen herkese sonsuz tşkler biraz sorunlarım var genel olarak iyiyim uzun süre girmedigim için üyeligim iptal olmus tekrar yapana kadar cok ugraştım annemlerdede net olmadıgı için sizden uzak kaldım özlendimmi bilmıyorum ama ben sizi yanımda çok istedim burda kurdugum dostlukları cok aradım ihtiyaç duydum size ama döndüm tekrar sık giremesemde yine sizler için gelicem foruma bazı arkadaşların tahmini gibi ailevi sorunlarım var benim için dua ederseniz minnettar olurum size sizleri çok özledim

Leydiciiimmm canım hoşgeldin, inanmıyorum seni gördüğüme ne kadar çok sevindim bilemezsin, hepimiz seni çok merak ettik ve gerçekten çok özledik evet az çok tahmin ettik ailevi sorunlar olabilir diye neyse canım olur böyle şeyler üzülme herkesin kendine göre problemleri var problemsiz evlilik yok zaten, allah hakkında hayırlısını versin canım. ama bize geri döndüğüne çok sevindim inanamadım artık ümidi kesmiştim dönmezsin sanıyordum, canım ailevi problemlerin dışında nasılsın sağlığın nasıl, bacakların nasıl yağların duruyormu eridimi? hemen sıkboğaz etmek istemiyorum sen zaten bizleri bilgilendireceksindir aynen eskisi gibi. ıYıKı DÖNDÜN ARAMIZA, ÇOK SEVıNÇLıYıMMM:))

saol cnm benim iyiyim şükür şimdilik ugraşıyorum işte sana özelden msj attım bi bak olurmu şuan inan bacak düşünecek halde degilim bitanem gördügüm bile yok kendimi yerdemiyim göktemi bende bilmiyorum erime tabiki oldu ama yinede iyi ara ara konuşuruz tabi

leydi hoşgeldin canım...gerçekten özledik seni ve çok merak ettik..sağlığının iyi olduğuna sevindim..
ailevi problemlerin umarım bir an önce düzelir, herşey yoluna girer...evli bir insan olarak anlıyorum seni..moralini bozma herşey yoluna girer inşallah...

bacaklarını sormuyorum bile, eminim dediğin gibi şu an hiç önemi yoktur..neyse sen iyi ol da konuşuruz bunları sonra..

hoşgeldin tekrar ....

septembergirl cevabını bekliyorum bacakların kalın görünüyor 34cm.den kalın gibi

crazy..boyum 1.62... resimde belki öyle çıktı ya da ben yanlış ölçmüş olabilirim..bacaklarım şu an vücuduma göre normal, yani birçok insandan ince ama bende zayıf olduğum için normal görünüyor..en önemlisi de düzgün..

leydi canım seni burda görmek çok güzel hiçbirşey yada hiç kimse için degmez sen sıkma o güzel canını biz hep yanındayız herşey zamanla çok güzel olacak merak etme

çok ama çok tşk ederim gerçek dostlarım sizsiniz benim insan düşmeye görsün yanında kimse kalmıyo canımsınız saolun

leydicim şuan saglıklı karar vermen için çok güçlü olman lazım özelden burdan ne zaman ihtiyaç duyarsan yanındayım dualarımda seninle rabbim hep yanında olsun

cevabın için sağol septembergirl bu arada leydi sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda düzelir canını sıkma sonra neden boşa üzmüşüm kendimi diye kızarsın herşey yoluna girer Allah ın izniyle eşinla aran olduğun ameliyat yüzünden açıldıysa düzelir merak etme

askos crazy tşk ederim biliyorum yanımdasınız iyiki varsınız crazy amelıyatla ilgili degil cnm tamamen başka allah hayırlısını versin kızım ve benim hakkımda ne diyim allah hepimizin sonunu hayır etsin allah cümlemizi kötü insanların şerrinden korusun öptüm sizi

merhaba leydi ben buraya yeni üye oldum ama forumda baştan beri yazılanların bir çoğunu okudum ve sen burdaki herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmışsın ve bilgilerini hep burada paylaşmışsın her nekadar seninle tanışmış olmasakta bende seni merak etmiştim öncelikle sorunların olmasına üzüldüm inşallah en yakın zamanda her şey düzelir ve sen hep burada bizimle olabilirsin .üzme kendini arkadaşım unutma seni üzen hiçbirşey senden daha değerli değildir

leydi hoşgeldiniz. ben forumdaki bütün yazılanları sayfa sayfa okudum. sizin ne kadar içten ve arkadaşlarına yardımcı olmaya çalıştığınızı gördüm. umarım tüm sorunlarınız hallolur.

arkadaşlar ebru şallının bacaklarına dikkat ettinizmi. onunkilerde çarpık ama o mini etekleri elbiseleri gayet güzel giyiyor. onun bu kendine özgüvenine rahatlığına hayranım. acaba bizmi abartıyoruz.

X