Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nurhann...sana operasyondan önce doktor bilgi vermedimi? bacaklar çok ince, enjeksiyonla kalınlaşmaz diye.

angel sen nerelerdesin ilk siz amaliyat oldunuz bacaklarının son hali nasıl lütfen bize bilgi verirmisin lütfen

nurhancım buna gerçekten çok üzüldüm çünkü ben şuan yeterli maaddi imkana sahip olmama rağmen burdaki resimleri görünce çok sevinmiştim belki ilerde gerekli parayı toparlarsam yaptırabilirim diye düşünüyordum ama şimdi bunu duyunca gerçekten çok üzüldüm çünkü hepimiz aynı durumdan mağduruz bu durumun hayatımızı ne kadar etkilediğini hepimiz çok iyi biliyoruz ve ve bu operasyonu yaptırıp sonunda yine umutların tükenmesi gerçekten çok yıpratıcıdır anlayabiliyorum ve bizim gibi yaptırmayı hayal edenler içinde büyük bir hayak kırıklığı oldu. canım sen doktorla tekrar bir görüştünmü durumunu ne diyor peki bu konuda yani bülent bey bu işi en pahalı yapan kişi ve garanti veriyor diye duyuyorum hep bunun bir açıklaması olması gerekir

nurhancım benim bacaklarım aşırı ince değil eğri ve diz kapağının olduğu yerde çukurluk var aslında burda ilk başlarda minire diye bir arkadaşın bacaklarının operasyon yapılmadan önceki resmine öçok benziyor minire ilk yaptıranlardan galiba o ne durumda acaba

benim ameliyat öncesi bacaklarımın resmi yok forumda Nurhan karışıtırdın galiba başkası ile :)

benim de ameliyat öncesi çok inceydi...29-30 cm falandı en kalın yeri...şimdi 34 cm...ayrıca sağ bacağım çok yamuktu...operasyon sonrası çorabı 3 hafta çıkarmamak ve en kısa zamanda hareket etmeye başlamak çok önemli...hareketsiz kaldıkça erime riski yükseliyormuş..benim işim zaten hareketli olduğu için belki de iyi gelmiştir..3 gün sonra işe başladım zaten...şimdi de mümkün olduğunca yürüyorum..

yalnız bisiklete binmemek gerektiğini duydum..o da eritiyormuş..

sembergirl sen amaliyat sonrası bizi hiç bırakmayanlardansın sagol arkadasım inşallah kalan yagların daim olanlardır

merhaba arkadaslar,
ben de yag enjeksiyonu yaptirmaya karar verdim hos hala hafif korkuyor gibiyim, 28 yildir yamuk bacaklarla yasadigim icin sanki hic duzelmeyeceklermis gibi geliyor doktorum Naci Celik, caddede muayenehanesi var Istanbulda oturdugum icin benim acimdan daha rahat. ilk gorusmede bana cok guven verdi, ucret de oyle 6000 filan degil ayrica cok basarili odullu bir doktor eskiden onepte calisiyordu.
ameliyati olmadan sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum kizlar, ne kadar cabuk ayaga kalkiyorsunuz, araba kullanabilir miyim mesela, sonra o coraplari ne kadar giyecegim hic cikarmiyor muyuz? bu sicakta o coraplari nasil saklicam milletten bilmiyorumm:uhm:
bana dua edin noluurrrrr insallah aciya ve paraya degerr:Saruboceq:

septembergirl ameliyat sonrası bende hiç oturmadım hep yürüyüş yaptım.3 hafta çıkarmadım.kaç cm.dr.ta ölçmedi benim ölçmek hiç aklma gelmedi ameliyat öncesi.ama senin bayağı kalın diyorum ya ameliyat günü bile benim o kadar ödem olmasına rağmen kalın olmadı.%80 kalır dedi şu an %15si kaldı.senin adına sevindimfakat özelden görüştüğüm bu ameliyatı yaptıran arkadaşta memnun değil.Morali bozulunca birşey yzmak istemiyor insan.Hala umutlu insanlar görünce yazmam gerektiğini düşündüm.amacım yaptırmak isteyen arkadaşlar yüzde yüz kalınlaşacak diye düşünmeyin keşke herkesin septembergirl gibi olsa ama olmayabiliyorda bunu paylaşmak istedim

askos, rica ederim..bende bu kompleksle yıllarca yaşamış birisi olarak ameliyat sonrası çekip gitseydim bencillik etmiş olurdum..asıl önemli olan ameliyat sonrası ile ilgili bilgi vermek...bacaklarımın son haline ulaştığına inandığım güne kadar sizinleyim ki bu da en az 1 yıl demek :)

ben yağlarımın erimeyeceğine de çok inandım...ufak bir korku olsa da ümitsizliğe kapılmadım hiç..belki iyi düşünmek endişelenmemek bile olumlu etki yapmıştır....

memnun kalmayan arkadaşlar için gerçekten üzüldüm..tabi benim de belli olmaz ama ne kadar erisede ilk hali gibi olmayacağını düşünüyorum..o bile yetiyor açıkçası.

memnun kalmayan arkadaşlar resim eklerlerse iyi olur aslında..yorum yapabiliriz..ben kötü olduğunu sanmıyourm çünkü..

Arkadaşlar tatilden yeni geldim hepinize merhaba sizi çok özledim... yeni giren arkadaşlar, sizde hoşgeldiniz...
Bu senede pantolon ve uzun elbiselerle tatilimi bititrdim seneye allah kerim inşallah doğru karar verip doğru şeyler yaparız. Septembergırl arkadaşım senide özlemişim inanki, hala sitede bizimle son durumunu paylaştığın için çok sağol arkadaşım. gerçekten eskilerden bir sen birde nurhan arkadaşımız bize bilgi ve fikir veriyor çok sağolun kızlar inşallah yağlarınız bundan daha fazla erimez daim olur inşallah.
Septembergırl seninde dediğin gibi memnun kalmayan arkadaşlar fotoğraflarını koysalar bizde ona göre karar veririz ve yorum yaparız. Lütfen arkadaşlar fotoğraflarınızı bekliyoruz...Nurhancım seninde son halini merak ettim koyarsan sanada yorum yaparız.

gdeline merhaba.. sen ne zaman ameliyat olacaksın günü bellimi ve sakıncası yoksa fiyatı nedir, doktor ne kadar garanti veriyor. Bülent bey %80 garanti veriyormuş ama arkadaşlar sonuçlardan memnun değil, buna rağmen 6000 tl çok değilmi. o yüzden senin doktorun fiyatını merak ettim.

Arkadaşlar birde siyah kısa gece elbisesiyle resim gönderen arkadaş kimdi hatırlayamadım. nurhancım senmiydin yoksa, bence o bacaklarda çok güzel görünüyorlardı. hatırlayabildinizmi?

seselina hoşgeldin...umarım iyi bir tatil geçirmişsindir..bizde özledik seni..site durgun bu ara...hareket getirdin valla..

benim 189. sayfada resimlerim var, siyah kısa elbise ve topuklu ayakkabı ile..senin için :) o resimler ise o arkadaş ta ben oluyorum..:) bir de jezabelin vardı ama onun daha eski sayfalardaydı..onunkiler daha şekilli ve daha düzgün tabi...

güzelim senin fotoğraflarını kaçırırmıyım hiç, tatilden gelir gelmez kaldığım yerden okumaya başladım ve fotoğraflarına baktım çok beğendim hayran oldum inanki, ayrıca ayakkabılarında gerçekten çok hoşuma gitti sana seksilik katmış :))

ama benim dediğim o siyah elbiseli arkadaş sen değildin sen o zaman tatildeydin galiba, baya eski sayfalarda olsa gerek tek tek baksam bulurumda üşendim bakmaya sizden yardım istedim. Düğüne gitmiş düğünde çekinmişti o fotoğrafı ve o bülent beye ameliyat olmamıştı başka doktora olmuştu, kimdi o arkadaş yaa. onunda gerçekten çok güzel olmuştu hemde tek seansta çok güzel olmuştu, neyse bulmaya çalışıcam. sen onu kaçırmış olabilirsin çünkü tatildeydin sanki...
Ama sanada bayıldım gerçekten çok güzel ve çekici görünüyorsun inşallah hep böyle kalır. birtek sen memnun olduğun için senden cesaret alıyorum. demekki herkeste farklı sonuçlar doğuruyor ama çoğunluk memnun olmayınca bizde böyle kararsız bekliyoruz. Operasyon olupta memnun olmayan arkadaşlardan resim bekliyoruz lütfen...

evet arkadaşlar operasyon geçirip bilgilerini bizimle paylaşmanız çok güzel teşekkür ederiz nurhancım resmini koyarsan sevinizirz bu arada tatilden dönen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz iyi oldu döndüğünüz çünkü kimse yoktu sitede paylaşım yapacak

Septembergırl işte buldum o fotoğrafı sen bir bak yeni gelen arkadaşlarda baksınlar fikir ednmiş olurlar ben çok beğenmiştim.
Papatya tarlası arkadaşımızın fotoğraflarıymış onlar. Dr. Hasan Fındık yapmış, sayfa 164 de düğünde çekilmiş fotoğrafı var eski halide sayfa 88 deymiş.
zannedersem düğündeki hali ameliyattan 1 ay sonraki haliydi. bence hiç erime olmamış gibi hemde tek seansta çok güzel olmuş.
Papatya tarlası nerdesin arkadaşım son durumun nasıl lütfen bizi bilgilendir. belkide güzel bacaklarınla tatil yapıyorsundur mini mini etekleri giyip. Tatildeysende dönünce bizimle paylaşmanı bekliyoruz sabırsızlıkla. Sesin çıkmayınca acaba memnun değilmi diye düşünüyoruz son halini görürsek yorum yaparız. kırma bizi lütfen...

septembergirl senin ameliyattan sonra kalınlığı 34 cm. oldu demişsin boyun kaç cm. benimde 34cm. de ama boyda önemli tabi o yüzden merak ettim boyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…