Loresima merhaba:) hayırlısı olsun.Bestemelodi arkadaşım olduğundan sayfama düştü buraya yaptığı yorum.Ben de aynı doktora meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Oldum da neden doktorun ismi zikredilmiyor onu anlamadım:44: Neden özelden yazılıyor yani? Bu arada Beste ye katılıyorum.Ben de doktorumuzun yaptığı nerdeyse 50 kadar belki geçmiştir bile ameliyat sonuçlarını gördüm.Maşallah hepsi sonuçlarından çok memnun.Siz de memnun olmuşsunuz.Bu arada ben de hep karın germe ve göğüs küçültme ve büyütme sonuçlarını gördüm.Sizinkisi gerçekten değişik geldi bana da.Müsadenizle ben de ilk olarak ,size arkadaşlık teklifi gönderiyorum.Siz de böylelikle aynı doktorun yapmış olduğu karın germe ve meme küçültme sonucunu görmüş olursunuz albümümde
Sevgilerimle...
Çok geçmiş olsun benim de ilk yapıldığında arası açık duruyordu çok beğenmemişdim zamanla şekilleri iyice oturdu....
Resimlerinize baktım gerçekten harika.......doktor adını söylemiyoruz çünkü; burda daha önceleri isimleri çok geçen doktorlar fiyatlarını iki katına çıkarmaya başladılar. Bazıları da burası sayesinde meşhur oldu. Ben bu meşhur doktorların bir kaçı ile görüştüm aman dedim uzak dur...) o yüzden isim vermiyoruz ayrıca sen doktorun asistanı mısın yok şusu musun busu musun gibi sorunlar da oluyor...Böyle en temizi...
evet bugün tam 14 gün oldu ve ayağımdaki şişliklerde indi sayılır.ama eskisi gibi korkutmuyor beni.morluklarımda geçmeye başladı ama bende öyle çok morarma olmadı nedense.dizlerimde hala çok rahatsız etmeyen ağrı var.bi sorun olduğu sadece merdiven inerken çıkarken belli olur hale geldim.dizlerimde hala şiş var.doktoruma dizler sanki hiç gitmemiş diye sordum o da 3 aya kadar şeklinin oturacağını ve hala oraların şiş olduğunu söyledi.evet gerçekten sabahları daha ince oluyor ayakta durunca şişiyor ve kalın gibi gözüküyor. bacaklarımın şeklide yavaş yavaş oturmaya başladı.eski halinden çok güzel ama bir rötüş gerekebilir. buna cesaret edip yaptırabilir miyim ona şuan karar veremiyorum.
Muem :) merak ediyordum seni, zor kısmı atlattin, gözün aydin, bende yag alinan yerlerde özellikle belde hissislik oldu uzun bir süre,sende de var mı? Sanırim ödem vs denen sey, şişlik ondan oluyor, ben de belimdeki incelmeyi birkaç hafta sonra fark ettim, senin dizlerin de böyle olabilir.
Belim incelirken karnim kocaman oldu, oradan da alsaydı! Bu arada doktoruna hiç sordun mu bu yag alinan yerler bir,daha kilo alınca yine yaglanır mı diye, ben oradaki yag hucreleri alindigindan oralar kilo almıyor diye duymustum ama kulaktan dolma.
Aslinda liposaksın bölümünde vardir ama bir de oraya takılmak istemiyorum bagimli gibi oldum v lk çünkü,
Sevgiler :)
dipukadan sonra çok korktum ama yine de aklımdan çıkmıyor. sölesene şu an değişik bir his var mı yoksa eskisi gibi mi yürürken bir değişiklik var mı????
ikicanım var merhaba daha once yazdım ama cevap veren olmadı sen musaıtsen ve bu konuda az cok bısler bılıosan sorularıma cevap verbılırmısn??
ikicanım var merhaba daha once yazdım ama cevap veren olmadı sen musaıtsen ve bu konuda az cok bısler bılıosan sorularıma cevap verbılırmısn??
evet bugün tam 14 gün oldu ve ayağımdaki şişliklerde indi sayılır.ama eskisi gibi korkutmuyor beni.morluklarımda geçmeye başladı ama bende öyle çok morarma olmadı nedense.dizlerimde hala çok rahatsız etmeyen ağrı var.bi sorun olduğu sadece merdiven inerken çıkarken belli olur hale geldim.dizlerimde hala şiş var.doktoruma dizler sanki hiç gitmemiş diye sordum o da 3 aya kadar şeklinin oturacağını ve hala oraların şiş olduğunu söyledi.evet gerçekten sabahları daha ince oluyor ayakta durunca şişiyor ve kalın gibi gözüküyor. bacaklarımın şeklide yavaş yavaş oturmaya başladı.eski halinden çok güzel ama bir rötüş gerekebilir. buna cesaret edip yaptırabilir miyim ona şuan karar veremiyorum.
herkese merhaba kızlar :) aranıza yenı katıldım konu bacak malummnerdeyse 2000 sayfa sey okudukca kafam karıştı düşünmekten yoruldum.resimleri göremiyorum.çok bunaldımm bana yardım edin lütfen.
yağ enjeksiyonu ile bacak dolgunlaştırmak kaç cm e kadar mümkün ,yaptıranlar ve memnun olanlar bana yardım edın lütfen.dipukayı okuyunca cok korktum cok üzüldüm
jazabl,vanlysky,tekbenmiyim,amlyee bu nickelr aklımda kalanlar ve aklıma gelmeyenler (belkıde yanlıs yazdım ) resımlerınıze bakbılırmıyım lütfen
Canım yag dolgusu yapıldığında öyle saniyorumki belli bir cm araligi yok. Doktor senden alabildiği kadar yağ aliyor ve islemden geciriyor daha sonra enjekte ediyor. Herkezin ihtiyacı farklı oldugundan dolgunlukta cm olarak farklılık gösteriyor. Bu forumda yağ dolgusu yaptiran bircok kisi islemden memnun kaldi tabi kakmayanlarda oldu. Sen yaptiran kişilere arkadaslik istegi gönder zaten onlar seni kabul edeceklerdir. Albumlerine bak onlara sorular sor aldığın cevaplar seni tatmin edecektir.
Muem benimde 8. Günüm bugün. Bacaklarımın arası tam kapanmamış ama sende böyle bir durum varmı??
Bacak çorabını kaç gün taktın sen çok sıkıldım ondan artık çıkarsammı?
İkinci ameliyat şart gibi görünüyor şu durumda bana ama bende cesaret edebilcekmiyim bilmiyorum.
ikicanım var aynı anda yazmısız saoll :) oncekı yazdıımı okyup cevaplamıssın ıste a ıle baslayana cesaretımı toplayıp gıdıcem galıba ama odumm kopuyoo ve utanıorumm
canım ben 12.günüme kadar korse giydim.2 gündürde düşük basınçlı çorap giyiyorum ve inan korseden sonra çorap beni hiç rahatsız etmiyor. o yüzdende 1 ay geçene kadar giymeyi düşünüyorum ben.bacaklarımın bugünkü halinin fotosunu koydum arkadaş olarak ekleyeyim seni bakıp kendin gör ve kendi bacağınla kıyasla.aralık kapandı benim ama yağlar erir mi açılır mı yine bunu zaman gösterecek
Maasallah bacakların çok güzel olmuş inşallah erimezde bir ömür tadını çıkarırsin.
Allahım banada bu günleri görmeyi nasip etsin. Amin...