bugün ameliyatın üstünden 8 gün geçti, ben 3 gün önce kontrole gitmiştim, o gün rahat olunca iki gün peşinden yine çıktım. bugün de 4-5 saat kadar dışarıda kaldım. ama bileklerim çok şişmiş ve hatta biri morarmış gibi, çok mu erken çıktım ve uzun süre mi ayakta kaldım acaba? bilgisi olan arkadaşlar var mı? yardımcı olursanız sevinirim
lorisima ne demek, ben de kaçırıyorum bazen olabilir hiç önemli değil Ayrıca teşekkür ederim
geçmiş olsun canım ...
niye söylemeyeyim atlamışımdır o kadar çok msj yazdım ki şimdi özeline atıyorum kusura bakma gözden kaçırdıysam....
Amelıyat olan arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun inşlh hemen iyileşirsiniz...
Şişlik için ananas yiyin çok güzel ödem söktürücü ben amelıyattan sonra bol bol yedim, Bir de ayaga kalktıgınızda ayaktayken bacagınızı dizden kırıp geri bırakın sağ sol olarak tekrarlayın 2. amelıyatımda 1 hafta boyunca bu şekilde düzeldim ben dizinizi kırıp bırakın biraz olsun rahatlatıcaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir...
bu arada sertoy, sen de bana yakın yaptıranlardansın. durumun nedir?
Bit hafta oldu bugün çok ayakta kaldım ölüyorum ağrıdan. Fakat ben bacaklarıma yeni yeni bakabildim ve hiç beğenmdim. Hala arası açık , birbirinden farklı. Bşr kere daha ameliyat olmam kesinleşti gibi. Salı günü kontrolüm war bakalım ne dicek doktor
Ewet açıklık oldukça fazlaydı çok da kilom yok 100 gr yağ kullanmış doktorum ama hala az da olsa açıklık war dar kot giymeyi denedim bugün yok olmamış çıkardım moral bozukluyuğla( doktorum E. C ( doktor adı yazmak yasakmı)
Nasıl ekleyebilirim foto tarif edebilirmisin bu arada çekeyim bende fotoları
Profilinde aşağıya doğru in solda albümler yazan yer var ordan albüm ekleye tıkla. Albüm ismi yaz albümü kaydet. Sonra resim ekle de çıkan ekrandan dosya ekleye bas yine küçük bir pencere çıkacak oradan da dosyaları seç de ve yükle istediğin resmi. Resimleri seçtikten sonra upload files de yüklensinler. Sonra da değişiklikleri kaydet de tamamdır.
Albümleri görebilmem için 25 mesaj yazmam gerekiyor diyo albüm oluşturmak için de aynısı mı geçerli
Evet mesaj sayını fark etmemiştim senin. 25 olması gerekiyor.
Sen yaptırmadın sanırım henüz hangi şehirdeydin
Samimi ve bibi71 yazdıklarınız için çok teşekkürler su an izmirden bir Prof Dr görüştüm sağolsun tel doğru slikon hakkında beni bayağı aydınlattı içim biraz rahatladı
Bit hafta oldu bugün çok ayakta kaldım ölüyorum ağrıdan. Fakat ben bacaklarıma yeni yeni bakabildim ve hiç beğenmdim. Hala arası açık , birbirinden farklı. Bşr kere daha ameliyat olmam kesinleşti gibi. Salı günü kontrolüm war bakalım ne dicek doktor