Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçmiş olsun canım ...

Loresima teşekkürler mesajını aldım. Bacakların çok güzel olmuş ama bence senin kemik yapında bir sorun yokmuş. Konturda sorun yokmuş yani yağ dolgusuylada süper olmuş.

niye söylemeyeyim atlamışımdır o kadar çok msj yazdım ki şimdi özeline atıyorum kusura bakma gözden kaçırdıysam....

Loresima merhaba:) hayırlısı olsun.Bestemelodi arkadaşım olduğundan sayfama düştü buraya yaptığı yorum.Ben de aynı doktora meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Oldum da neden doktorun ismi zikredilmiyor onu anlamadım:44: Neden özelden yazılıyor yani? Bu arada Beste ye katılıyorum.Ben de doktorumuzun yaptığı nerdeyse 50 kadar belki geçmiştir bile ameliyat sonuçlarını gördüm.Maşallah hepsi sonuçlarından çok memnun.Siz de memnun olmuşsunuz.Bu arada ben de hep karın germe ve göğüs küçültme ve büyütme sonuçlarını gördüm.Sizinkisi gerçekten değişik geldi bana da.Müsadenizle ben de ilk olarak ,size arkadaşlık teklifi gönderiyorum.Siz de böylelikle aynı doktorun yapmış olduğu karın germe ve meme küçültme sonucunu görmüş olursunuz albümümde
Sevgilerimle...

Leydi merhaba.. Bende yeni ameliyat olanlardanım.sana çook mrk ettiğim bi kaç şey sorcam. İlk ameliyatımdan sonra bacakların istediğin gibi olmuşmuydu. İkinci ameliyatı sen istediğin için mi yağlar eridiği için mi oldun. İki ameliyat arası ne kadar süre wardı. İyileşme sürecin ne kadardı. Şimdi içine siniyormu bacakların. Çok soru sordum ama inan çok karmaşığım. Bir hafta oldu ameliyat olalı yeni imceleyeniliyorum bacaklarımı. Hiç beğenmedim birincisi ikisi birbirinden farklı. İkincisi hala aralarında boşluk war. Yani ikinci ameliyatı olmam şart gibi duruyo.

bu arada sertoy, sen de bana yakın yaptıranlardansın. durumun nedir?

Bit hafta oldu bugün çok ayakta kaldım ölüyorum ağrıdan. Fakat ben bacaklarıma yeni yeni bakabildim ve hiç beğenmdim. Hala arası açık , birbirinden farklı. Bşr kere daha ameliyat olmam kesinleşti gibi. Salı günü kontrolüm war bakalım ne dicek doktor

Geçmiş olsub. Çok mu fazlaydı açıklık? Yağ az mıydı? Hangi doktora yaptırdın baş harflerini yazar mısın.

Ewet açıklık oldukça fazlaydı çok da kilom yok 100 gr yağ kullanmış doktorum ama hala az da olsa açıklık war dar kot giymeyi denedim bugün yok olmamış çıkardım moral bozukluyuğla ( doktorum E. C ( doktor adı yazmak yasakmı)

Normalde yasak değil ama bu konuda böyle bir karar alındı çünkü daha önce doktor adı verilerek konuşuluyordu ve bir doktor burada popüler oldu bir kişi gitti yaptırdı geldi anlattı herkes ona gitmek istedi falan doktoru da para hırsı bürüdü ne de olsa ben beğenildim bana geliyorlar diye fiyatı arttırdı. Başka doktorlarda yaptı mı bilmiyorum ben bir onu hatırlıyorum şimdi isim vermeyeyim. O yüzden artık isim verilmiyor haklı olarak. Resim eklersen biz de yorum yaparız belki sen kompleks yapıyorsundur.

Son düzenleme:
Nasıl ekleyebilirim foto tarif edebilirmisin bu arada çekeyim bende fotoları

Profilinde aşağıya doğru in solda albümler yazan yer var ordan albüm ekleye tıkla. Albüm ismi yaz albümü kaydet. Sonra resim ekle de çıkan ekrandan dosya ekleye bas yine küçük bir pencere çıkacak oradan da dosyaları seç de ve yükle istediğin resmi. Resimleri seçtikten sonra upload files de yüklensinler. Sonra da değişiklikleri kaydet de tamamdır.

Albümleri görebilmem için 25 mesaj yazmam gerekiyor diyo albüm oluşturmak için de aynısı mı geçerli

Samimi ve bibi71 yazdıklarınız için çok teşekkürler su an izmirden bir Prof Dr görüştüm sağolsun tel doğru slikon hakkında beni bayağı aydınlattı içim biraz rahatladı

bişey değil canım. hangi dr la görüştün merak ettim:)

Çok geçmiş olsun benim de ilk yapıldığında arası açık duruyordu çok beğenmemişdim zamanla şekilleri iyice oturdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…