Loresima merhaba:) hayırlısı olsun.Bestemelodi arkadaşım olduğundan sayfama düştü buraya yaptığı yorum.Ben de aynı doktora meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Oldum da neden doktorun ismi zikredilmiyor onu anlamadım:44: Neden özelden yazılıyor yani? Bu arada Beste ye katılıyorum.Ben de doktorumuzun yaptığı nerdeyse 50 kadar belki geçmiştir bile ameliyat sonuçlarını gördüm.Maşallah hepsi sonuçlarından çok memnun.Siz de memnun olmuşsunuz.Bu arada ben de hep karın germe ve göğüs küçültme ve büyütme sonuçlarını gördüm.Sizinkisi gerçekten değişik geldi bana da.Müsadenizle ben de ilk olarak ,size arkadaşlık teklifi gönderiyorum.Siz de böylelikle aynı doktorun yapmış olduğu karın germe ve meme küçültme sonucunu görmüş olursunuz albümümde
Sevgilerimle...
Resimlerinize baktım gerçekten harika.......doktor adını söylemiyoruz çünkü; burda daha önceleri isimleri çok geçen doktorlar fiyatlarını iki katına çıkarmaya başladılar. Bazıları da burası sayesinde meşhur oldu. Ben bu meşhur doktorların bir kaçı ile görüştüm aman dedim uzak dur...) o yüzden isim vermiyoruz ayrıca sen doktorun asistanı mısın yok şusu musun busu musun gibi sorunlar da oluyor...Böyle en temizi...
Son düzenleme: