Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dipukadan sonra çok korktum ama yine de aklımdan çıkmıyor. sölesene şu an değişik bir his var mı yoksa eskisi gibi mi yürürken bir değişiklik var mı????

yok grüşmedim kafamı fazla karıştırmak istemiyorum acı macı yok hemen okula başlarsın deyince kafama yattı doğru yanlış bilemem. Sen de memnunsun herhalde hastane ortamı falan dr. davranışı.... Sorun yaşamadın harhalde

loraisma dr un ilgilimi. birde yeri nerde muayneye ücret alıyomu.

Ben cevap vereyim belki faydam olur İlgi kelimesi yetersiz bu dr için o kadar emin yazıyorum çünkü aynı dr a karın germe ve lipo oldum bu kadar işini takip eden dr yok benim gözümde belki tuhaf gelecek bu kadar emin yazmam ama görüşürsenîz kendînizde farkedersiniz zaten muayene ücreti almıyor ayrıca 2. Bir işlem gerekse o da ücretsiz bu site sayesinde birçok hastasını tanıdım çok iyi arkadaşlarım oldu her yönden şanslıyım yani sorunuz olursa cevaplarım özelden konuyu ara sıra takip ediyorum

Ben cevap vereyim belki faydam olur İlgi kelimesi yetersiz bu dr için o kadar emin yazıyorum çünkü aynı dr a karın germe ve lipo oldum bu kadar işini takip eden dr yok benim gözümde belki tuhaf gelecek bu kadar emin yazmam ama görüşürsenîz kendînizde farkedersiniz zaten muayene ücreti almıyor ayrıca 2. Bir işlem gerekse o da ücretsiz bu site sayesinde birçok hastasını tanıdım çok iyi arkadaşlarım oldu her yönden şanslıyım yani sorunuz olursa cevaplarım özelden konuyu ara sıra takip ediyorum

teşekkür ederim arkadaşım. ben çok araştırmadan bodoslama yaptırdım. adresinin yakın olması etkili oldu. pişman diilim ama mükemmel iş çıkabilirdi benden olmadı. tekrar düşünüyorum yaptırmayı. yeri neresi fiyatları nasıl. çok sağol arkadaşım.

bugün ameliyatın üstünden 8 gün geçti, ben 3 gün önce kontrole gitmiştim, o gün rahat olunca iki gün peşinden yine çıktım. bugün de 4-5 saat kadar dışarıda kaldım. ama bileklerim çok şişmiş ve hatta biri morarmış gibi :KK43:, çok mu erken çıktım ve uzun süre mi ayakta kaldım acaba? bilgisi olan arkadaşlar var mı? yardımcı olursanız sevinirim

X