- 2 Eylül 2010
- 329
- 5
nerde ve kime olmak istiyorsun ameliyatını ben de senin gibiyim
amlyee, tekbenmiyim, palmadora'nın dr.una muayene oldum ben cnm o dr.u düşünüyorum da ne zaman Allah bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde ve kime olmak istiyorsun ameliyatını ben de senin gibiyim
loresima mükemmel olmuş bacakların,maşallah.doktorunun uyguladığı özel bi yöntem var mıydı?yaptıralı ne kadar oldu?
Merhaba kizlar bugun benim icin coook kötü bir gün bügün ıkınci bir Dr görüştüm slikonun zamanla yer değiştireğini yağ enjeksiyonunu da erimesinden dolayı tercıh etmediği söyledi turkıyeden bir çok Dr görüştüm kimi slikon kimi yağ enjeksiyonu dedi kafam Cook kariştı ne yapaçağimi bilmiyorum ilk Dr slikon demişti ameliyat tarihini bile almıştım bu ayın 19 şimdi ne yapacağımı bilmiyorum iyi ki bu site var en azından sizlerle paylaşiyorum çünkü bizleri bizden başkası anlayamaz..
sekerim boşuna ümitsizliğe kapılma senin bacakların benim bacakların eski haline benziyor.ama bir kerede kurtulmak istersen silikon şart dr umda bana öle demişti yoksa 2-3 kere ameliyat gerekiyor.umarım düzelir.benim çok mükemmel bir sonuç beklemiyorum zaten.bundan biraz daha iyi olsa yeter bana.bu haliyle bile diz kapağının azıcık altında etek giyiyorum gerisini siz düşünün artık.
samimi yabancı sitelere baktım 110cc taktıranların hep güzel olmuş ama benim bilekler ince ondan korkuyorum belli olursa bitim yeri diye bacağa kaç cmlik hacim sağladı acaba birde uzunluğu 22 cm demişsin bana uyuyor herhalde(bilek 20 cm)
Merhaba kizlar bugun benim icin coook kötü bir gün bügün ıkınci bir Dr görüştüm slikonun zamanla yer değiştireğini yağ enjeksiyonunu da erimesinden dolayı tercıh etmediği söyledi turkıyeden bir çok Dr görüştüm kimi slikon kimi yağ enjeksiyonu dedi kafam Cook kariştı ne yapaçağimi bilmiyorum ilk Dr slikon demişti ameliyat tarihini bile almıştım bu ayın 19 şimdi ne yapacağımı bilmiyorum iyi ki bu site var en azından sizlerle paylaşiyorum çünkü bizleri bizden başkası anlayamaz..
bacaklarına maşallah diyorum başkada bir sey demiyorum
canim,bacaklarin cok güzel olmus .simdiye kadar hep imrenerek baktigim bacaklar bunlar :))
loresima cok güzel olmuş bacaklarınız.öncesinde de güzeldir böyle bacaklar mutlaka ama cok sevindim inşallah benimkide güzel olur
Çok teşekkür ederim öncesi resimleri de var albümde ince idi ve kaval kemiğim çok belirgin idi doktor oraya da yağ koydu...diz içlerimde de yağ vardı onlarda gidince iyi oldu...Sizin çok daha güzel olur umarım...