Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar resim yükledim...Bir tanesi eski diğerleri yeni...bir sene oldu

arkadaşım dr un muhteşem ince ayrıntılardan puan toplamış.tek kelimeyle muhteşem. bacakların kötü diilmiş ama ince işçilik yapmış. gerçekten 10 numara. peki senin duyguların nasıl memnunmusun etek giyyosundr heralde. dr trun kim, nerde kaça yaptı. benim ikinci yılım başa dndüm gibi. çok topukluda eritiyomu acaba.kaslar yağa nasıl etki ediyo. ondan olabilirmi diyorum.

kızlar nihayet foto yükledim.güzel bacaklarıma yorumlarınızı bekliyorum.yanlız sizden bir ricam var yorumlarınızı buraya yazın çünkü bir kaç gün telefondan giricem foruma telden kendi profilimi göremiyorum yorum yazamıyorum.bu arada haftaya çrşb günü için randevu aldım bakalım ne diyicek dr.

loreizma bacak bilek kalınlığın birde boyun kaç. kusura bakma çok soru srdum. insallah seneyede kalır benim çok kalmadı. yada gzüm alıştı.

kızlar nihayet foto yükledim.güzel bacaklarıma yorumlarınızı bekliyorum.yanlız sizden bir ricam var yorumlarınızı buraya yazın çünkü bir kaç gün telefondan giricem foruma telden kendi profilimi göremiyorum yorum yazamıyorum.bu arada haftaya çrşb günü için randevu aldım bakalım ne diyicek dr.

memko loreizma nın süper olmus. seninde bacakların ona benziyor onun dr una muhakkak görün derim. adam yardırmış maşallah süper ya. yazarsa gidicm sormaya. boyun kaç. resim basık çıkmış.

loreizma bacak bilek kalınlığın birde boyun kaç. kusura bakma çok soru srdum. insallah seneyede kalır benim çok kalmadı. yada gzüm alıştı.

bacak bileğim 20 cm boyum 163 Sorun değil sorabilirsin:))) işallah istediğin gibi olur. benimde sanki erimiş gibi geliyordu ama resimlere bakınca aynı olduğunu farkettim

herkese merhaba kızlar :) aranıza yenı katıldım konu bacak malumm:KK43:nerdeyse 2000 sayfa sey okudukca kafam karıştı düşünmekten yoruldum.resimleri göremiyorum.çok bunaldımm bana yardım edin lütfen.

yağ enjeksiyonu ile bacak dolgunlaştırmak kaç cm e kadar mümkün ,yaptıranlar ve memnun olanlar bana yardım edın lütfen.dipukayı okuyunca cok korktum cok üzüldüm:KK43:

jazabl,vanlysky,tekbenmiyim,amlyee bu nickelr aklımda kalanlar ve aklıma gelmeyenler (belkıde yanlıs yazdım ) resımlerınıze bakbılırmıyım lütfen

loresima bacakların gerçekten kusursuz.bacak boyun uzun,vede çok problemli olmayınca ortaya çıkan sonuç harika olmuş.arkadaşım dünden beri cevap veren olmadı foto yüklüyücem ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ,sana zahmet tarifffff istiyorum.dünde söylediğim gibi intrnt paketim her an bitebilir o yüzden hemen yazarsan yükleyebilirim.

Çok teşekkür ederim kusura bakma foto yüklemeyi sormuşsun yeni gördüm....

arkadaşım dr un muhteşem ince ayrıntılardan puan toplamış.tek kelimeyle muhteşem. bacakların kötü diilmiş ama ince işçilik yapmış. gerçekten 10 numara. peki senin duyguların nasıl memnunmusun etek giyyosundr heralde. dr trun kim, nerde kaça yaptı. benim ikinci yılım başa dndüm gibi. çok topukluda eritiyomu acaba.kaslar yağa nasıl etki ediyo. ondan olabilirmi diyorum.

Takıntım gitti....:) memnunum kızacaksınız belki ama henüz etek giymedim dar kot giyiyorum. Neden derseniz senelerdir hiç giymeyince garip geliyor sanki arkadaşlarım hiç giymezdin ne oldu diyecekler gibi geliyor giyip çıkarıyorum ama ben düzgün olduğunu biliyorum bu bana yetiyor uzun etek bile giysem rüzgar esince hatlarının çıkmasından rahatsız olurdum ama şimdi etek giymesem bile nasıl olduğunu ben biliyorum ve bu beni mutlu ediyor... bir de izler...geçmelerini bekliyorum

loresima slm çok merak ettim bacaklarını bende bakabilirmiyim resimlerine?nasıl bakabılcegımı bılmıorum ve sanırım 25 yorum yazmam lazım kızallrrr sesimiii duyunnn,gercı sıkılmıssınızdır sımdı ama lütfenn benı eklesenız gorebılırmıyım bende ?

canım bacaklarımız benziyor gibi ama inan bendeki açıklık senden daha fazla.senin üst baldırlar ve dizler birleşiyor en azından ayakları yanyan koyunca.benim açıklık taaa üst bacaktan başlıyo. ve bnm kemik yamukluğu seninkinden daha çok.fırsatın olursa bnm bacaklara bak bi. ben de kara kara düşünmekteyim acaba bu bacakların birleşme ihtimali var mı diye:KK43:(
sen yağ enj.mu düşünüyosun peki?

Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.

Memkocuğum düzelecek hepimiz problemliydik. Doktorun ofisinde çok daha biçimsiz bacaklar var bizimkilerden.

canım bacaklarımız benziyor gibi ama inan bendeki açıklık senden daha fazla.senin üst baldırlar ve dizler birleşiyor en azından ayakları yanyan koyunca.benim açıklık taaa üst bacaktan başlıyo. ve bnm kemik yamukluğu seninkinden daha çok.fırsatın olursa bnm bacaklara bak bi. ben de kara kara düşünmekteyim acaba bu bacakların birleşme ihtimali var mı diye:KK43:(
sen yağ enj.mu düşünüyosun peki?

saddy aynı sorun bende de var.açıklık taaa yukardan başlıyor.kemikler tam parantez yani.diz kapaklarımı birleştirmek için egzersiz yapıyorum.bayağı esnedi ama,birleşmesi imkansız.

albüm yorumlarına cvp yazdım arkadaşım.dediğim gibi foto bekliyorum senden kıyaslayalım bakalım hangimiz daha çarpık:) :KK43:(

Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.

Çok teşekkür ederim amylee...evet erime olmadı neredeyse doktorun koyduğu gibi kaldı diyebilirim....Seninkiler de çok güzeller maaşallah...Seninkilerde de hiç ereme olmaz umarım...

Son düzenleme:
X