Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar merhaba beden bu foruma yeni üye oldum bugün internette ararştırma yaparken gördüm ve biraz okudum forumda yzaılanları bende aynı dertten muzdarip olduğum için hemen sizinle yazışmak ve derdimi paylaşmak istedim

bazı arkadaşların resimlerini gördüm gerçekten çok güzel olmuş benim şuanda bunu yaptırabilmem imkansız. maddi açıdan kesinlikle yaptıramam belki ilerleyen yıllarda ama bu kadar düzeltilebiliyor olması bile yaptıramayacak olsakta insanı sevindiriyor yaptıran arkadaşlar ne kadar mutludur şimdi tahmin edebiliyorum inşallah allah birgün banada nasip eder o günü

arkadaşlar ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım tek tek ne kadar imrendim bilemezsiniz onların yerinde olabilmek için neler vermezdim çünkü bu benim psikolojimi okadar çok bozuyorki anlatamamm bütün hayatımı stres içinde geçiriyorum bu yüzden ya bülent beyin sitesine girdim ve orda canlı caht var ordan fiyat sordum ve 6000 tl istediler ve bir kuruş aşağı inmiyorlar ne olurdu sanki bunu biraz ucuza yapsalar ve birçoğumuz yararlansa bu kadar parayı nerden bulucaz ........

bende aynen hem ben daha yeni gördüm bu siteyi biraz inceledim önceden yazılanları falan okudum senindemi maddi durumdan dolayı yaptıramıyorsun yoksa cesaret mi edemiyorsun benim maddi durumum olsa inan bir dakika bile tereddüt etmezdim

anladım canım seninki daha basit ben maddi yönden sıkıntım olmasa mutlaka bir şekilde ikna ederim ama benim şuan ona ayracak param yok sen kaç yaşındasın cnm bu arada evlimisin ve nerde oturuyosun sakıncası yoksa

ceren çetin hoşgeldin...bu ara site durgun , yaptıranlar sonucu bekliyor..bazı arkadaşlar tatilde...ve de çalıştığımız için çok sık girip birşeyler yazamıyoruz..
birde sitede çok fazla özel sorulara girmiyoruz sonuçta herkese açık bir site bu..kendimiz ile ilgili özel konular olursa özelden mesaj atıyoruz..kimse konu dışında çok ayrıntıya girmek istemez..umut arkadaşımız belki cevap verir sana ama cevap gelmezse şaşırma diye söylüyorum..hepimizin ortak sorunu bacaklarımız ve genelde bu konu üzerine yoğunlaşıyoruz..sende öyle yaparsan daha doğru olur...

cerenciğim ben amelyat olalı 2 ay oldu ama çok mu memnunum hayır çok az yağ kaldı onlarda her an eriyebilir,bülent bey yaptı ameliyatı. ses soluk çıkmaması bundan birazda hayal kırıklığı.september girlün çok güzel ama onun bacakları ameliyat önceside çok ince görünmüyordu yanlış hatırlamıyosam şu an ki bacaklarının kalınlığına ameliyat günü bile kavuşamadım ben.o kadar kalın olması için kiloyla yağ koymalılar bizim gibi çok ince bacaklara bu da mümkün değil.bacakların çok inceyse vazgeç ama sadece eğri veya çukurlar var dizkapaklarımda diyorsan belki düşünebilirsin.zamanına ve parana yazık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…