Bacak dolgusu yaptıran var mı?

crazy malesef fotoğrafımı çekip bilgisayara koyamıyorum çünkü evde bilgisayar yok ben sadece işyerinden yazabiliyorum ve ortak bilgisayar kullanıyoruz görürler falan diye yapamıyorum, bazen yazarken bile yakalanıyorum ve hemen kapatıyorum olsa zaten fikirlerinizi almayı çok isterdim hemen koyardım.
benim bacaklarım çok ince bilekler çöp gibi, yukarıya doğru çıktıkça hiçbir kalınlaşma yok yani sopa gibi dümdüz çıkıyor, sonra diz içlerim boş yani diz kalın, aşağı doğru inerken çok ince umarım kafanızda çizmişsinizdir birazda yamuk yani yok yok:))
ayaklarımı kapattığımda dizlerim birleşmiyor ancak kendimi zorlarsam birleşiyor o yüzden birazda yamukluk var ama diz içlerim dolduğu zaman o yamukluk kapanacaktır. yani aldığım kilolar göbeğime değilde bacaklarıma ve kollarıma gitse hiç sorun kalmayacak ama gömeğe gidiyor direk.
sorun bu kadarlada kalmıyor dizden yukarıya çıkıldığındada yine kocaman boşluk var yani hem diz altına hem üstüne yağ gerekiyor benim durumum daha vahim bence...
edaedaeda arkadaşım sendede erime olmuş bak şimdi bizi çok meraklandırdın fotoğraf koyma imkanın varsa çok mutlu oluruz ve fikirlerimizi söyleriz. bekliyoruz:))

dior,benim bacaima ck az yağ kondu yani doktor oyle dedi daha önce msjimda da yazmıştım doktorun verdiii ornegi belli miktardaki toprak tek ağacı mı büyütür 5agacimi dedi dokunun erimeden damarlanmasi için azar azar 3-4seansta verilecek.eridi mı die sormussun okadar sismistiki inince sekli deisti bu nedenle ck mü eridi yoksa zaten az verilmişti kalan bu mü bilemiyorum benim üst bacagim inceltildigi için daha orantılı oldu eskiye nazaran ck daha güzel en azindan tatilde mini giyebilicem. Ama hala normal ölçülerde deil ve olucagina da inanmıyorum çünkü Bülent beyi bilmiyorum ama diğer tüm doktorların uygulaması rutustan-konturdan öte gidemez.bence sütun gibi bacak hyal etmeyin sadece mevcut bacainizdan daha düzgün bı bacak olabiliyor.hala ince bacaklar ama kimse dönüp bakmaz eskisi gibi sonuc olarak hayatımda ilk defa minili tatil geciricem....bakalım dier seanslar sonucu nasıl olucak

charms sağol verdiğin bilgi için. 3-4 seansta azar azar verilecek diyorsun. peki hepsinde aynı parayımı alacak. o zaman çok pahalı olmazmı? forumdan okuduğum kadarı ile onur erola yaptıran birtek sen varsın. bakalım nasıl olacak. bu arada tatilde minilerini giyebilmene çok sevindim gerçekten. darısı başımıza.

Arkadaşlar,
macrolane dolgu ile ilgili fiyatların pahalı olduğunu duydum.

BUnu uygulayan bir doktordan size alıntı yapıyorum:

Soru: MAcrolane dolgunun dezavatajı ne?

Dr. Tunç Tiryaki: Kısa ömürlü olması ve en fazla 150 cc’lik uygulanabilmesi. Yani çok küçük göğüslü olup da çok büyük bir göğüs isteyene uygun bir yöntem değil. Bir de malzemesi pahalı. Silikon ameliyatı 3-4 bin avroysa dolgu 5-6 bin avroyu buluyor.

arkadaşlar yağ transferiyle bacaklarım eskisine göre kesinlikle daha iyi,charmsın dediği gibi süper bacaklar beklemeyin benim çöp gibiydi şimdi daha iyi dönüp kimse bakmıyor bacaklarıma ama eskiden bakıyolardı şuna bak ne zayıf der gibi.bencede tek seans yeterli değil bu işlemi 1 -2 kez tekrarlarsak tam sonuç çıkabilir buda çok masraflı ve zahmetli.arkadaşlarımla bacaklarımı kıyaslayınca tek fark şu an biraz onlardan ince olması en azından daha düz, göze eskisi gibi batmıyor.seselinacım sana sesleniyorum duygularımaza ne güzel tercüman olmuşsun. ilk başta nasıl keyif aldım elbise etek giymekten ifade etmek zor.ama şu an çok sıradan geliyor bacakları güzel olup bu sıcakta kot giyen çok aslında ama bizimki takıntı olmuş arkadaşlar.ama öyle büyük hayalmişki bizimki hep şort ve elbise alıyorum umarım erimez kalan yağlar yoksa bu iş bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı olacak

bacaklarını yaptıran arkadaşlar bu sene tatillerini nasıl geçiriyorlar acaba? çok merak ediyorum.. umarım dönünce bizimle paylaşırlar. inşallah herşey yolunda gidiyordur.

ben memnunum..hergün elbise giyiyorum ve herkes çok beğeniyor..daha önce neden giymediğimi sorup duruyorlar..bacaklarım mükemmel değil ama düzgün..bu kadarı da yeterli..önceki halini unutmadığım için bu haline şükrediyorum..herhangi bir sorun yok...

yarın sabah son resmimi ekleyeceğim..bugün tam 2 ay oldu...

arkadaşlar operasyondan 2 ay sonrası bu şekilde...artık ilerde nasıl olur göreceğiz...3 ay sonra belli olur demişti doktor..1 ayım kaldı...dua edin..

darısı hepinizin başına...

bu arada daha iyi görebilmeniz için eteğimi biraz daha yukarı çektim resim çekilirken, sanki kalçamı tutuyormuşum gibi durmuş :) yanlış anlaşılma olmasın...

Cok Cok guzel olmus, insallah erimez de mutlulugun daim kalir. Sen kac yasindasin bu arada? Ben artik 40 a yaklastigim icin mini etek falan biraz tuhaf kaciyor :)

teşekkürler arkadaşlar...yaptıran herkesinki olduğu gibi kalır inşallah..

ben 1977 doğumluyum..32 gibi bişi oluyo işte :) bende çok kısa giymiyorum zaten, dizüstü hepsi..dediğim gibi elbiseyi özellikle yukarı çektim ..

ama bence 40 yaşında diz boyunda etek giymek hiç tuhaf kaçmaz Jezabel..senin bacakların çok güzel olmuştu, eminim çok yakışır... bence tadını çıkar :)

septembergirl harika görünüyorsunuz.. sizin adınıza çok sevindim. darısı bizim başımıza. umarım erimez. ve hiçbir sorun olmamasıda şuan için çok güzel.

septembergirl bencede harika olmuş bu zamana kadar erimediyse bundan sonrada erimez fazla beninkiler 1o günsonra erimeye başlamştı sen nerde yaptırmıştın ne kadara mal oldu yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…