Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar dediğim gibi ben ameliyat olmadan önce tam 5 yıl araştırdım ameliyat olalı da 1 yılı gecti.yani 6 yılı aşkınlık tecrubelerime dayanara size sunları yazmak istiyorum;

kimi arkadaşlar silikona sıcak bakmıyor kimi arkadaşlarda yağ olayına .Bu yüzden karar vermek çok zorlaşıyor. kimi dr silikon olmasa dahi iyi diyor sorun cıkarabilir diye kimi dr da silikon daha iyi ömürlük diyor.hatta aynı dr birine silikon önerirken diğer hastasına silikonu kötülüyor. burada silikondan cok memnun arkadaşlar olduğu gibi(bunlardan biri benim) hiç memnun olmayanlar da var.
aynı zamanda yağ enjekte ettirip cok memnun olanda hiç memnun olmayanda var. ve hatta kimdi hatırlamıyorum ama yağ enjekte ettirip 1 yıl sonraydı sanırım bacağında yağ bezeleri oluşan arkadaş bile oldu. malesef enfeksiyon kapan arkadaşlarda var. yani bu biraz da şans işi.size tavsiyem dr seciminde cok dikkatli olun.ameliyat öncesi ve sonrası resimlerine bakın.anında karar vermeyin.

Merhabalar bende sizin gibi silikon taktirmayi dusunuyorum sitede memnun olan birilerini gormek cesaret veriyor tesekkurler bilgilerinizi ve ozellikle tecrubenizi bizimle paylastiginiz icin ayrica iyilesme suresi ve ameliyat sonrasi icin biraz bilgi lutfen

Yeniden sana özelden mesaj yazıyorum ancak, mesaj kutun dolmuş, eskilerden silmen gerekiyormuş. Yer açarsan mesaj atacağım:)

merhaba rica ederim ne demek seve seve yardımcı olurum.benim ameliyatım cok kolay gecti.sanslıydım bu konuda.ameliyattan sonra 1 gece hastanede kaldım.17 gün topuklularla aksayarak yürüdüm.daha sonra normale döndü yürümem.dışlardan da yağ alındığı için varis corabını ben uzun giydim.7 hafta. benim en büyük sıkıntım bu coraplardı.silikon ameliyatında sabır çok önemli bacak şekli hergün degişip oturuyor. 2 ay uzun yürüyüş yapmamak gerekiyor daha sonra yavas yavas hersey normale dönüyor aklıma gelenler bu kadar merak ettiklerini sorabilirsin

samimi seni görmek beni mutlu etti sen beni bilmiyorsun ama ben sizleri forum dolayısıyla iyi tanıyorum mutluluğun daim olsun inşallah

samimi silikondan memnun olduğun için sana çok sorum var senin silikon ebatları neydi yani kaç cc idi boyun kilon yazabilirmisin?

ayyyy şimdi gördüüüüüm yenide yeni resim koymuş ne güzeller erime olmamış yenideeeee.

saol canım cok tesekkür ederim

samimi ,samimiyetin için tşk ler.keşke herkes bir zamanlar buradan geçtiğini düşünüp,ara ara uğrasa foruma.ve bizi biraz bilgilendirse ne güzel olurdu.olumlu yada olumsuz .samimi arkadaşım bende merak ediyorum ,boyun ve kilonu.benimde bacaklarım kalın ve eğri,genelde kalın bacaklara yağ tavsiye ediliyor sanırım.tabi herşey bir bütün yani,bacak boyu,kişinin boyu sanırım bunların tamamına bakıp karar veriyor dr.benim boyum 1.60 kilomda 60.bacak boyum çok uzun değil,kalın ve alt tarafı eğri sence ne önerir bana.sana drunmu önermi silikonu senmi tercih ettin,bide drun kimdi.(çok oldu yavvv)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…