Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben şimdi daha da cesaretlendim iyi ki geldin samimi :) diğer silikon düşünen arkadaşlar da benim gibi cesaretlendi ama korku sürüyor :))
izlerin ne durumda peki samimi, ve ilk hafta sadece wcye gitmek için kalkılıyormuş sanırım, dikişler acıdığı için mi yoksa silikonlar baskı mı yapıyo ne hissediyosun? ve şu an orda olduklarını hissediyo msun? doğal duruyorlar mı? dokununca hissediliyor mu ? çok şey var aslında merak ettiğim :KK70: :))

eşim bugün beni o kadar mutlu ettiki ,paylaşmak istiyorum sizlerle.ne zaman alıyım dedim randevuyu;haftaya al dedi.ama kim bakıcakki bana,çocuklar nasıl gidicek okula dedim;ben izine ayrılır bakarım .eğer bu kadar çok istiyorsan ve mutlu olucaksan zamanı ertelemeye gerek yok dedi.çok mutluyum Yarabbim ne olur sonuda böyle mutlu bitsin,her şey yolunda gitsin inşallah.çok mutluyum çokkkkkk:)))

samimi ,samimiyetin için tşk ler.keşke herkes bir zamanlar buradan geçtiğini düşünüp,ara ara uğrasa foruma.ve bizi biraz bilgilendirse ne güzel olurdu.olumlu yada olumsuz .samimi arkadaşım bende merak ediyorum ,boyun ve kilonu.benimde bacaklarım kalın ve eğri,genelde kalın bacaklara yağ tavsiye ediliyor sanırım.tabi herşey bir bütün yani,bacak boyu,kişinin boyu sanırım bunların tamamına bakıp karar veriyor dr.benim boyum 1.60 kilomda 60.bacak boyum çok uzun değil,kalın ve alt tarafı eğri sence ne önerir bana.sana drunmu önermi silikonu senmi tercih ettin,bide drun kimdi.(çok oldu yavvv)

ebat olarak aşağı yukarı aynıyız.silikonu ben tercih ettim ama dr da silikonu önerdi cünkü bacak arası fazladı yağ olusa 2 veya 3 kere daha ameliyat gerekir dedi.ama dr bana birde dediki bacağın kalın (sanırım37cm di) silikon takarız ama dışlardan baya inceltmemiz lazım dedi.silikon takınca bacak ölçün aynı olsun dedi.ölede oldu bi değişiklik olmadı.benim durumum sana bir fikir olsun bide dr unda fikrini alırsın öle karar verirsin.birde benim parentez bacaklarım şuan resmen dümdüz oldu daha ne istersen sorabilirsin:)

ebat olarak aşağı yukarı aynıyız.silikonu ben tercih ettim ama dr da silikonu önerdi cünkü bacak arası fazladı yağ olusa 2 veya 3 kere daha ameliyat gerekir dedi.ama dr bana birde dediki bacağın kalın (sanırım37cm di) silikon takarız ama dışlardan baya inceltmemiz lazım dedi.silikon takınca bacak ölçün aynı olsun dedi.ölede oldu bi değişiklik olmadı.benim durumum sana bir fikir olsun bide dr unda fikrini alırsın öle karar verirsin.birde benim parentez bacaklarım şuan resmen dümdüz oldu daha ne istersen sorabilirsin:)

Dümdüz diyince gözlerim parladı. Parantezlik çok değil miydi sende ama arası çok açık demişsin. Benim bacak boyum çok kısa ve açıklık da bayağa fazla yanlardan dışa çıkıklık çok ama kemik var orda yağ değil o çıkıklıklar. Silikon garanti yöntem ama internette de resimler pek güzel durmuyor ne çok merak ettim bacaklarını. Kas gibi mi duruyor silikon koyular yer bileklerin nasıldı ince miydi mesela benim silikon koyulsa aşağıda bilekler iki yamuk çubuk gibi durur diye tahmin ediyorum. Memko da kızacak seni çalıyorum diye ama ben de merak ediyorum ne yapayım. İsmin gibi çok samimi cevapların çok sağol. :KK54:

ayyy bende 2. düşünüyorum 110 luk düşünmüştüm nasıl mutlu oldum nolur foto koy
canım bi kere zorla koymuştum ama sonra eşim sildirdi izin vermiyor söz vermeyim ama tekrar ikna etmeye calısırım izin verirse koyarım

ben şimdi daha da cesaretlendim iyi ki geldin samimi :) diğer silikon düşünen arkadaşlar da benim gibi cesaretlendi ama korku sürüyor :))
kKoru bende de olmustu ama bu işler cesaret istiyo inş sizde benim gibi kolayca ameliyatı atlatır ve mutlu olursunuz:

izlerin ne durumda peki samimi, ve ilk hafta sadece wcye gitmek için kalkılıyormuş sanırım, dikişler acıdığı için mi yoksa silikonlar baskı mı yapıyo ne hissediyosun? ve şu an orda olduklarını hissediyo msun? doğal duruyorlar mı? dokununca hissediliyor mu ? çok şey var aslında merak ettiğim :KK70: :))
izler eski göre daha iyi ama yinede biraz belli ama benim hiç umrum bile değil:)ilk haftalar dikkat etmek gerekiyor ama dr hafif hafif kendini yormadan evin içinde yürü dedi daha iyi olur dedi. dikişler acımıyoda silikonlar geriyo biraz onon içinde topuklu giydim hep ben hissetmiyorum silikonları sadece dokununca belli oluyo ama ben onları cook seviyorum:)bence doğallar hatta bilen bi kac arkadaşım bile inanamıyolar cok doğal diyorlar.

eşim bugün beni o kadar mutlu ettiki ,paylaşmak istiyorum sizlerle.ne zaman alıyım dedim randevuyu;haftaya al dedi.ama kim bakıcakki bana,çocuklar nasıl gidicek okula dedim;ben izine ayrılır bakarım .eğer bu kadar çok istiyorsan ve mutlu olucaksan zamanı ertelemeye gerek yok dedi.çok mutluyum Yarabbim ne olur sonuda böyle mutlu bitsin,her şey yolunda gitsin inşallah.çok mutluyum çokkkkkk:)))

senin adına cok sevindim ameliyatınıda sıcaklara kalmadan olursun inş:)

Dümdüz diyince gözlerim parladı. Parantezlik çok değil miydi sende ama arası çok açık demişsin. Benim bacak boyum çok kısa ve açıklık da bayağa fazla yanlardan dışa çıkıklık çok ama kemik var orda yağ değil o çıkıklıklar. Silikon garanti yöntem ama internette de resimler pek güzel durmuyor ne çok merak ettim bacaklarını. Kas gibi mi duruyor silikon koyular yer bileklerin nasıldı ince miydi mesela benim silikon koyulsa aşağıda bilekler iki yamuk çubuk gibi durur diye tahmin ediyorum. Memko da kızacak seni çalıyorum diye ama ben de merak ediyorum ne yapayım. İsmin gibi çok samimi cevapların çok sağol. :KK54:

haha tesekkür ederim.benim bacaklarım bildiğin parentez gibi ve arasıda baya acıktı ben şimdiki haline inanamıyorum.bende dr dıştan nasıl alınca onlar kemik değilmi dedim dr güldü eliyle dış yandakii etleri sıktı buralar hep alıncak dedi gercekten suan dümdüz oldular hele eskiye bakarak coook değişik ve güzel:nazar:bileklerimde yağ yok konulmadı aksine bileğimin dışından yağ alarak düzeltti benim sadece sağ bacagımda yağ alınan yerde hafif cukurluk oldu ama hafif ama doğal duruyor

ha buarada elbetteki manken gibi değilim şuan ama inanın cok güzel tepkiler aldım Allah'ıma binlerce kere sükür ki suan cok mutluyum bacaklarımda istersen belki kusur ufak tefek kusur bulunur.hatta kaasla drumuz aynı bizim o yağ enjekte ettirdi.onunla aynı gün kontole gitmiştim o da resimden eski haline baktı bide muayene esnasında yanıma geldi o da inanamadı cok beğendi:)

Selam memnunum. Bende erime çok az oldu yakında resim koyacağım...
maşallah diym önce arkadaşım, nazarım deymez ama. eski yeni resm koyarmısın diye rica etsem meraktan ölürüm şimdi. bende erimesini istemediğim yerler eridi sinir noltası bu.
gülceklerde, durum şu gibi: göbeyim bacaamda, acaba bacama konan göbeğimi bacaamın az aşaasına yine taşıttırsammı. valla oyuncak olduk. çünki alt bacak arkaları göbek gibiiiii. ühü ühü.

aklıma geldikçe yazıyorum. silikonla ilgili internetten baktığımız o resimler varya silikon tam oturmadan cekilmiş resimler yani ameliyattan 10 gün 20 gün en fazla 1 ay sonraki resimler fakat silikon taktırdıktan sonra sekil hemen oturmuyor o yüzden sabır gerekli diyorum.kim ne derse desin 1 yıl dolana kadar bacak değişiyor ve 1 yıl sonra sekil tam oturuyor. diğer silikon taktıran arkadaşlarda yazarlarsa sizin için daha iyi fikir olur.bu yüzden silikon düşünen arkadaşlar dr dan daha önceki yaptığı silikon ameliyatlarının resimlerine baksın drum bana hepsini gösterdi. diğer hastaların 3 ay 6 ay ve 1 yıl sonralarına bakın o zaman daha iyi anlıcaksınız:)

ha buarada elbetteki manken gibi değilim şuan ama inanın cok güzel tepkiler aldım Allah'ıma binlerce kere sükür ki suan cok mutluyum bacaklarımda istersen belki kusur ufak tefek kusur bulunur.hatta kaasla drumuz aynı bizim o yağ enjekte ettirdi.onunla aynı gün kontole gitmiştim o da resimden eski haline baktı bide muayene esnasında yanıma geldi o da inanamadı cok beğendi:)

samimi sende önceleri yaptırmamışmıydın tekrarmı oldu. sanki öncesi yağ koydurmuştun a.k. hocaya. resminden çok beyenmiştim. doğru hatırlıyomuyum acba.

merhaba bibi71, o yöntemle konan yağların kalıcı olmadığını duydum. hatta 1-2 sene önce burada arkadaşlar yaptırmıştı o yöntemi ve memnun kalmamışlardı. zaten o yüzden bir doktor anında yağ transferi yapan yöntem geliştirmişti kendine ya.
bence birkaç doktor ile daha en azından mail yolu ile görüşmelisin.

leydi veya gülerer olabilir bu yöntemi deneyen arkadaşlar. tam hatırlayamadım ama o dönemdi.

cevabin icin tesekkür ederim amylee.bunu ögrendigim iyi oldu.arastirmaya devam edecegim.en zoru esime acilmak diyordum ama dogru doktoru bulmak dahada zormus:)

samimi sende önceleri yaptırmamışmıydın tekrarmı oldu. sanki öncesi yağ koydurmuştun a.k. hocaya. resminden çok beyenmiştim. doğru hatırlıyomuyum acba.

yok canım ben yağ koydurmadım gecen sene silikon tktırdım yanlış hatırlıyosun ben izmirde A.S a ameliyat oldum

Yalnız ne kadar çok doktorla görüşürsen o kadar çok kafan karışıyor. En azından bende öyle oldu. Doktora karar vermesinden, yaptırma anına ve sonrasına kadar çok zorlu bi süreç herkese kolaylıklar diliyorum...

evet cok haklisin Hercaimm.dedigim gibi ,simdiye kadar iki doktorla görüstüm.ikiside cok farkli seyler söyledi.bu yüzden ücüncününde fikrini alayim dedim.gercekten kafam cok karisik.

slm canım ben baya eskiyim bu formda gecen sene ocak ayında silikon ameliyatı olmustum. ben cok memnunum suan istediğimi giye biliyorum bu ameliyat zorlukları bünyeden bünyeye değişiyor. mesela benim ameliyatım çok kolay gecmişti agrım yok denilecek kadar azdı.bu ameliyatı olmadan önce 5 yıl arastırdım sonra karar verdim.dr umda silikonun ömürlük olduğunu kesin çözüm olduğunu söyledi zaten benim aklımda da hep silikon vardı çünkü ara cok acıktı ben ameliyatı izmirde yaptırdım dr umdan cok memnunum eskilerden kaas vardı onunla dr umuz aynı. oda memnun kalmıstı.
eskiler deyince gercekten eskiden burda cok güzel dostluklarımız vardı ufak bi tatsızlıkttan sonra herkes dagıldı.burda gercekten aile gibiydik mesela belki hatırlarsınız palmadoro vadı baana gercekten cok destek olmustu. hatırladğım kadarıyla palmadoro,tekbenmiyim,delphine bloomma,turi aynı dr a ameliyat olmuslardı ve memnunlardı.zaten hepimiz birbirimizden aldığım destekler sayesinde ameliyat olmustuk simdi o günleri çooook özlüyorum:KK50:

ne güzel .böyle memnun olanlari okudukca cok mutlu oluyorum.insallah bizde bir an önce yaptirip sonrada senin gibi memnun kaliriz bir sorun yasamadan

h.f ye karar verdim, çokda fazla doktorla görüşmedim açıkcası, ben silikon diye gittim ama yağın yeterli olacağını söyledi. Tarihim çok yakın. Şayet ameliyat olursam, sizleri hemen bilgilendireceğim. Lütfen bana dua edin, herşey yolunda gitsin ve ağrılara dayanabilme gücü versin allah.

allah yardimcin olsun.insallah hersey diledigin gibi olur ve cooook mutlu olursun.darisi basimiza

ne mutlu coook sevindim senin adina bakarsin ayni gun oluruz tabi ki dr muz ayni ise.

evet canım sordum.hatta geçen hafta bebek konusundaki yorumları okuyunca çok kötü oldum.ümitsizliğe kapılıp bunalıma girdim diyebilirim.eşim de doktoruma mail attırdı bi sor belki çaresi vardır dedi.benim doktorum hamilelik sonrası değil de kesinlikle öncesinde yapılmalı diyor.çünkü hamilelikte deri esniyormuş ve sonrasında yağların tutnması zorlaşıyormuş.hatta muayene de hiç doğum yaptın mı diye sormuştu bana.yapmadım deyince bu durumun lehime olduğunu sölemişti.ama bu konuda sanırım doktordan doktora değişen ifadeler var arkadaşlardan duyduğum kadarıyla.napıcam bilmiyorum.doktoruma güveniyorum ama arkadaşların söyledikleri de kafamı kurcalıyor...

canim ya rica etsem dr adini ozelden yazarmisin bana.ben haftaya kismet olursa gorusucem dr la bana hatirlat ayrintilari yazarim sana.

X