- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
slm canım ben baya eskiyim bu formda gecen sene ocak ayında silikon ameliyatı olmustum. ben cok memnunum suan istediğimi giye biliyorum bu ameliyat zorlukları bünyeden bünyeye değişiyor. mesela benim ameliyatım çok kolay gecmişti agrım yok denilecek kadar azdı.bu ameliyatı olmadan önce 5 yıl arastırdım sonra karar verdim.dr umda silikonun ömürlük olduğunu kesin çözüm olduğunu söyledi zaten benim aklımda da hep silikon vardı çünkü ara cok acıktı ben ameliyatı izmirde yaptırdım dr umdan cok memnunum eskilerden kaas vardı onunla dr umuz aynı. oda memnun kalmıstı.
eskiler deyince gercekten eskiden burda cok güzel dostluklarımız vardı ufak bi tatsızlıkttan sonra herkes dagıldı.burda gercekten aile gibiydik mesela belki hatırlarsınız palmadoro vadı baana gercekten cok destek olmustu. hatırladğım kadarıyla palmadoro,tekbenmiyim,delphine bloomma,turi aynı dr a ameliyat olmuslardı ve memnunlardı.zaten hepimiz birbirimizden aldığım destekler sayesinde ameliyat olmustuk simdi o günleri çooook özlüyorum
slm canım ben baya eskiyim bu formda gecen sene ocak ayında silikon ameliyatı olmustum. ben cok memnunum suan istediğimi giye biliyorum bu ameliyat zorlukları bünyeden bünyeye değişiyor. mesela benim ameliyatım çok kolay gecmişti agrım yok denilecek kadar azdı.bu ameliyatı olmadan önce 5 yıl arastırdım sonra karar verdim.dr umda silikonun ömürlük olduğunu kesin çözüm olduğunu söyledi zaten benim aklımda da hep silikon vardı çünkü ara cok acıktı ben ameliyatı izmirde yaptırdım dr umdan cok memnunum eskilerden kaas vardı onunla dr umuz aynı. oda memnun kalmıstı.
eskiler deyince gercekten eskiden burda cok güzel dostluklarımız vardı ufak bi tatsızlıkttan sonra herkes dagıldı.burda gercekten aile gibiydik mesela belki hatırlarsınız palmadoro vadı baana gercekten cok destek olmustu. hatırladğım kadarıyla palmadoro,tekbenmiyim,delphine bloomma,turi aynı dr a ameliyat olmuslardı ve memnunlardı.zaten hepimiz birbirimizden aldığım destekler sayesinde ameliyat olmustuk simdi o günleri çooook özlüyorum
ayyy..benim de hep şiş kalsa ne iyi olacak. sabahları ince oluyor yaaaa....
canım mrb,hoşgeldin aramıza. okadar şanslısın ki.öncelikle istanbuldasın ,bekarsın daha ne olsun?ben 2 yıllık evliyim eşini ikna et,aile bütçeni ayarla,bebekdi fln derken bi sürü sorun çıkıyo ortaya.bence kararlıysan bu fırsatı kaçırma.ben nişanımda,nikahımda elbise giyemedim hala içimde yaradır.fotolara balkınca ağlarım.hepinizi çok iyi biliyorum zaman zaman bi hevesle gelip bütün yazdıklarınızı sayfalarca okuduğum oluyordu ama hep korkuyordum cesaretim yoktu. Ama şu an benim için önemli bi zaman, ilerde evlilikti çocuktu uğraşamam sanki, en sorumsuz olduğum dönem en müsait olduğum dönem. çok iyi geldi yazdıkların bana ama izmirde derken ben izmirde olamam. İstanbulda olmak zorundayım. Oralarda perişan olurum. A.K düşünüyorum O.İ varmış bi de, bilemedim ki. sen ne zaman olmuştun ve sana ne kadara patladı? ben öğretmenim hep ayaktayım o yüzden yaz tatilinde düşünüyorum. ya bi de ne dicem bu üst bacaktaki aralık için napıyorlarorası öyle kalcak mı?
eve canım eve döndüm hatta bugün okula bile gittim.ama bayağı zor oldu benim için.ağrım falan kalmadı ama diz ve ayağımdaki şişler çok rahatsız edici.özellikle servise binerken ve merdivenlerde çok zorlandım.bi görseydim o güzelliğiii :)))
canım mrb,hoşgeldin aramıza. okadar şanslısın ki.öncelikle istanbuldasın ,bekarsın daha ne olsun?ben 2 yıllık evliyim eşini ikna et,aile bütçeni ayarla,bebekdi fln derken bi sürü sorun çıkıyo ortaya.bence kararlıysan bu fırsatı kaçırma.ben nişanımda,nikahımda elbise giyemedim hala içimde yaradır.fotolara balkınca ağlarım.
buarada muem de öğretmen ben de öğretmenim gittikçe çoğalıyoruz.muemle doktorlarımız aynı muayene mi oldum haziran sonunda operasyonumu yaptırcam.okul zamanı zor olur diye düşünüyorum..ve hakkımızda hayırlısı diyorum..
benim de tarihim belli ama senle ayni durumdayim ne yapsam diye bir an once karar vermem lazim zamanim yok cunku.bu konuyu dr sordunmu peki yada arastirdinmi hic?
evet canım sordum.hatta geçen hafta bebek konusundaki yorumları okuyunca çok kötü oldum.ümitsizliğe kapılıp bunalıma girdim diyebilirim.eşim de doktoruma mail attırdı bi sor belki çaresi vardır dedi.benim doktorum hamilelik sonrası değil de kesinlikle öncesinde yapılmalı diyor.çünkü hamilelikte deri esniyormuş ve sonrasında yağların tutnması zorlaşıyormuş.hatta muayene de hiç doğum yaptın mı diye sormuştu bana.yapmadım deyince bu durumun lehime olduğunu sölemişti.ama bu konuda sanırım doktordan doktora değişen ifadeler var arkadaşlardan duyduğum kadarıyla.napıcam bilmiyorum.doktoruma güveniyorum ama arkadaşların söyledikleri de kafamı kurcalıyor...
sizin doktorunuz kim acaba? silikon düşünmüyorsunuz dimi siz? benim olay daha zormuş ya :) aynen ben de haziran sonunu beklicem seminerde bile rapor almak istemiyorum. direkt tatil olsun :)
muemm,düzeldiğini duymak beni çok mutlu etti canım.ağrıların geçmiş ya buna da şükür.şişlikler de biran önce iner inşallah.doktor ve meslek aynı olunca seni yakından takip ediyorum.bacakların çok güzel olmuş.umarım üstler inince daha da hoş olur.senin sıkıntılarını görünc okul zamanı yapamam diye düşündüm ve yaza erteledim.doğru mu yaptım sence?
anacııımmm :) ben doğum yaptım, tutunun yağlarım tutunun!
canım tşkrler, bende şişler inince daha iyi olacağını ümit ediyorum inş.
benim biraz sorunlu geçti.ama bünyeden bünyeye değişiyor.ben şuanki düşüncemle yazın yada 15 tatilde yaptırırdım.çünkü rapor olayı sorun vicdan giriyor işin içine.keyfi bişey sonuçta.bu haftada rapor alsaydım süper olurdu ama almak istemedim ve bugün zorluk çektim ayaklarım çok şişti. dizlerimde şişti ve gerildi.servise binerken inerken ve merdvenlerde çok zorluk çektim.ders anlatmak ayrı bi kabustu.bence doğru kararı vermişsin.ama ben sorun yaşayan biri olarak bunu söylüyorum.
canım tşkrler, bende şişler inince daha iyi olacağını ümit ediyorum inş.
benim biraz sorunlu geçti.ama bünyeden bünyeye değişiyor.ben şuanki düşüncemle yazın yada 15 tatilde yaptırırdım.çünkü rapor olayı sorun vicdan giriyor işin içine.keyfi bişey sonuçta.bu haftada rapor alsaydım süper olurdu ama almak istemedim ve bugün zorluk çektim ayaklarım çok şişti. dizlerimde şişti ve gerildi.servise binerken inerken ve merdvenlerde çok zorluk çektim.ders anlatmak ayrı bi kabustu.bence doğru kararı vermişsin.ama ben sorun yaşayan biri olarak bunu söylüyorum.
Herkese slm, bende son dakika kararımı değiştirmezsem, çok yakında ameliyat olacağım. Artık uykularım bile kaçmaya başladı, hem ağrıları, hem enfeksiyonu hem de rapor olayını düşünmekten(( 1 hafta rapor almak yeterli midir sizce?
kime karar verdin canım?tarihin belli mi?arkadaşların yorumlarına göre en güzeli 2 hafta dinlenmek.tabi yaptıranlar daha güzel fikir verir.
canım resim yuklemiyorum esim izin vermiyor cünkü. bacaklarım kalın benim o yüzden dr dış yanlardan aldı silikonu takınca kalın durmasın diye.yani kalınlık ameliyat öncesiyle aynı.ben cok memnunum. Allah'ıma şükürler olsun çok memnunum:)doğal duruyo. benim bacaklarda parentezlik vardı.ben ameliyattan önce drumun yapmış olduğu silikon ameliyatlarının öncesi ve sonrası resimlerine bakmıstım. onlarda cok doğaldı.Merhaba. Resmin var mı silikon nasıl duruyor bir görsek bi de sende parantezlik var mıydı? Bacakların uzun mu? Kalın mı zayıf mı?Sorular sorular... :)
hepinizi çok iyi biliyorum zaman zaman bi hevesle gelip bütün yazdıklarınızı sayfalarca okuduğum oluyordu ama hep korkuyordum cesaretim yoktu. Ama şu an benim için önemli bi zaman, ilerde evlilikti çocuktu uğraşamam sanki, en sorumsuz olduğum dönem en müsait olduğum dönem. çok iyi geldi yazdıkların bana ama izmirde derken ben izmirde olamam. İstanbulda olmak zorundayım. Oralarda perişan olurum. A.K düşünüyorum O.İ varmış bi de, bilemedim ki. sen ne zaman olmuştun ve sana ne kadara patladı? ben öğretmenim hep ayaktayım o yüzden yaz tatilinde düşünüyorum. ya bi de ne dicem bu üst bacaktaki aralık için napıyorlarorası öyle kalcak mı?