Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:))))) hem öncesini hemde sonrasını koyacağım.....:)

Bugün kontrolum var bakalım dokor ne diycek. Süre olarakta yaklaşık 1 hafta oldu.

YENİDE ne kadar güzel olmuş bacakların o ayakkabılı olan resimlerde dahada güzeller.daha yeni gördüm .benimde az kaldı.ama gerçekten çok muntazam görünüyorlar. ince çorap sevmiyormusun yoksa kalını giymen mi gerekiyor hala.

dipuka senimerak ediyorum nasılsın arkadaşım inan yardıma bile gelebilirim fazla yazamıyoru ama her baktığımda seni mutlaka soruyoum canım ya iyimisin geçsin artık ya nedir bu

DİPUKA çocuklarının yanaklarından öpüyorum az kaldı kucaklamana onları.üzerinden bir geçsinde bu gerisi önemli değil daha önce de demiştim sağlığınla SENİ BEKLİYORUZ başka hiç bişey önemli değil arkadaşım ya zaten allahımın bize verdiği en büyük güzelliği annelikle aldık biz.

nasıl oldun canım ağrıların biraz hafifledimi umarım daha iyisindir.
Peki şimdi ne olacak doktorun sana bu yaşatılanlar için bir telafi düşünüyormu?

dipuka senimerak ediyorum nasılsın arkadaşım inan yardıma bile gelebilirim fazla yazamıyoru ama her baktığımda seni mutlaka soruyoum canım ya iyimisin geçsin artık ya nedir bu

İyiki varsınız kızlar:)ben daha iyiyim şükür.bugün -yarın taburcu edecekler beni.ondan snra 3-4gün pansumana gelecem hafta sonuda allah nasip ederse memlekete dönecem.ağrılarım azaldı sadece yikama işleminde canım yanıyor .2-3gündür lavaboya bile gidebiliyom tek başıma .sizin dualarınız sayesinde ve tabiki ailemın dualarıyle.hepinize allahtan sağlık ve bir daha sağlık diliyorum.

nasıl oldun canım ağrıların biraz hafifledimi umarım daha iyisindir.
Peki şimdi ne olacak doktorun sana bu yaşatılanlar için bir telafi düşünüyormu?

Şimdi ne oşacak doktora sormadım bile ben ayaklarıma basabiliyomya onun mutluluğunu yaşıyorum gerisi önemli değil.zaten sorsamda bir telafı olacağını sanmiyorum

Şimdi ne oşacak doktora sormadım bile ben ayaklarıma basabiliyomya onun mutluluğunu yaşıyorum gerisi önemli değil.zaten sorsamda bir telafı olacağını sanmiyorum

Şimdi sorun krediyi ödemek,durduk yerde borca girdik.napalım nasibden fazlası yenmezmiş

Keşke yanında bir yakının olsaydı doktorla falan o muhattap olurdu. Tabi şimdi sen acılarının dindiğine sağlığına kavuştuğuna şükrediyorsun doğrusuda bu tabi ama birde senin yaşadıkların var kesinlikle bu hata hastane yüzünden kaynaklandı ama sen şuan çok hassassın birazda çaresizsin... Bunları düşünecek durumda değilsin. Ama birilerinin sana destek olup bu yaşananların cezasız kalmamasını sağlaması gerekiyor. Bu arada sen benim şanssızlığım diyorsun ve ben neden böyle düşündüğünü inan anlayamıyorum çünkü bunlar durduk yere şanssızlıktan olacak şeyler değil. Ben 3 kez ameliyat geçirdim ve Allaha şükür hiç böyle bişey yaşamadım inşallah kimsede yaşamaz ama sen yaşadın o acıları yalnıza sen çektin doktorda yapması gerekeni yaptı ve seni tedavi etti yani yapmak zorunda olduğu şeyi yaptı. Bunun için onlara minnet duymak zorunda değilsin. Belki bu yazdıklarımdan dolayı bana kırılacaksın ama bunlar doğrular ve senin doğruların peşinden gitmen gerekiyor
seni çokk öpüyorum sevgiler...

Şimdi sorun krediyi ödemek,durduk yerde borca girdik.napalım nasibden fazlası yenmezmiş

Ne kadar ödeyeceksin bu yıkama işleminden para almamıştır herhalde. İndirim yapsın bari yahu doktoru sorgula sütten çıkmış ak kaşık değildir elbet. Bu kadar kaderci olma canım. Hatası varsa doktorun düzeltsin.

Ya Dipuka o kadar iyi kalplisin ki kötü düşünemiyorsun bile. Doktorun sana ameliyatta enfeksiyon kaptın demedi mi üstüne git bu işin. İnsanların çoğunun dini para olmuş. Güvenilmez ben doktorun masum olduğuna inanmıyorum. Masumsa bile sen yine de üstele.

merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum ve yardımlarınızı rica ediyorum. sizinle paylaşmak istediğim 3 gün önce bacak yag enjeksiyonu yaptırmış olmamdır.
daha önce bu ameliyatı yaptıranlarla bilgi alışverişi yapmak istiyorum. beni aydınlatabilirmisiniz.
ilk seans yeterli oldugu ameliyat geçiren oldumu. yoksa herkesin yağları eriyip birden fazla kez mi yapıldı ameliyat?

Merhaba canım hoşgeldin....

Yaptırmadan önce bu foruma hiç mi girmedin...yada bilgi yardımı almadan doğrudan mı gidip yaptırdın...

Ben operasyon geçirmedim ama...yıllardır burada öğrendiklerimle...yakında prof olabilirim.. :)))

Çok geçmiş olsun...nerede yaptırdın...sen sormak istediklerini yaz...arkadaşlar seve seve bilgilendirir...

.

coook sevindim arkadasim insallah en kisa surede evine donersin.saglikla sihhatle,allah yaninda yardimcin olsun.cektigin acilari oyle iyi biliyorum ki.

oh oh maşallah. çok sevindim. kocandan da Allah razı olsun valla herkes yapmaz.

samimi ben geçmiş sayfalara şöyle bir baktımda,yukarıda adı geçen arkadaşlar,tekbenmiyim,blomma,güzelderya üçüde silikondan memnun kalmayıp çıkarttırmışlar.sanırım sen silikon takıp memnun kalan şanslı insanlardan birisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…