ne güzel .böyle memnun olanlari okudukca cok mutlu oluyorum.insallah bizde bir an önce yaptirip sonrada senin gibi memnun kaliriz bir sorun yasamadan
maşallah diym önce arkadaşım, nazarım deymez ama. eski yeni resm koyarmısın diye rica etsem meraktan ölürüm şimdi. bende erimesini istemediğim yerler eridi sinir noltası bu.
gülceklerde, durum şu gibi: göbeyim bacaamda, acaba bacama konan göbeğimi bacaamın az aşaasına yine taşıttırsammı. valla oyuncak olduk. çünki alt bacak arkaları göbek gibiiiii. ühü ühü.
anladım, benim alt bacaktan yağ alınmadı ama, yukarıdan, basenden yağ alınan yerler çok morardı, belki doktorun bunu kastetmiştir. çünkü ben liposakşın korsesini üç gün giydim, çıktığında her yer mordu. ama bence de öncelik yağ konulan yer olmalı, yağ alınan yerler için yaptıları işlem sonuçta orası sarkmasın, şişmesin vs. ama yağlarn yeni yerlere tutunması daha önemli. bu arada kaç gün oldu? çıkarma vakti gelmedi mi?
dipuka senimerak ediyorum nasılsın arkadaşım inan yardıma bile gelebilirim fazla yazamıyoru ama her baktığımda seni mutlaka soruyoum canım ya iyimisin geçsin artık ya nedir bu
nasıl oldun canım ağrıların biraz hafifledimi umarım daha iyisindir.
Peki şimdi ne olacak doktorun sana bu yaşatılanlar için bir telafi düşünüyormu?
Şimdi ne oşacakdoktora sormadım bile ben ayaklarıma basabiliyomya onun mutluluğunu yaşıyorum gerisi önemli değil.zaten sorsamda bir telafı olacağını sanmiyorum
Şimdi ne oşacakdoktora sormadım bile ben ayaklarıma basabiliyomya onun mutluluğunu yaşıyorum gerisi önemli değil.zaten sorsamda bir telafı olacağını sanmiyorum
Şimdi sorun krediyi ödemek,durduk yerde borca girdik.napalım nasibden fazlası yenmezmiş
merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum ve yardımlarınızı rica ediyorum. sizinle paylaşmak istediğim 3 gün önce bacak yag enjeksiyonu yaptırmış olmamdır.
daha önce bu ameliyatı yaptıranlarla bilgi alışverişi yapmak istiyorum. beni aydınlatabilirmisiniz.
ilk seans yeterli oldugu ameliyat geçiren oldumu. yoksa herkesin yağları eriyip birden fazla kez mi yapıldı ameliyat?
İyiki varsınız kızlar:)ben daha iyiyim şükür.bugün -yarın taburcu edecekler beni.ondan snra 3-4gün pansumana gelecem hafta sonuda allah nasip ederse memlekete dönecem.ağrılarım azaldı sadece yikama işleminde canım yanıyor .2-3gündür lavaboya bile gidebiliyom tek başıma .sizin dualarınız sayesinde ve tabiki ailemın dualarıyle.hepinize allahtan sağlık ve bir daha sağlık diliyorum.
aaa nasıl yani gün içinde şişiyormu yani?ne demek istedin canım ben anlamdım.
eşim bugün beni o kadar mutlu ettiki ,paylaşmak istiyorum sizlerle.ne zaman alıyım dedim randevuyu;haftaya al dedi.ama kim bakıcakki bana,çocuklar nasıl gidicek okula dedim;ben izine ayrılır bakarım .eğer bu kadar çok istiyorsan ve mutlu olucaksan zamanı ertelemeye gerek yok dedi.çok mutluyum Yarabbim ne olur sonuda böyle mutlu bitsin,her şey yolunda gitsin inşallah.çok mutluyum çokkkkkk:)))
slm canım ben baya eskiyim bu formda gecen sene ocak ayında silikon ameliyatı olmustum. ben cok memnunum suan istediğimi giye biliyorum bu ameliyat zorlukları bünyeden bünyeye değişiyor. mesela benim ameliyatım çok kolay gecmişti agrım yok denilecek kadar azdı.bu ameliyatı olmadan önce 5 yıl arastırdım sonra karar verdim.dr umda silikonun ömürlük olduğunu kesin çözüm olduğunu söyledi zaten benim aklımda da hep silikon vardı çünkü ara cok acıktı ben ameliyatı izmirde yaptırdım dr umdan cok memnunum eskilerden kaas vardı onunla dr umuz aynı. oda memnun kalmıstı.
eskiler deyince gercekten eskiden burda cok güzel dostluklarımız vardı ufak bi tatsızlıkttan sonra herkes dagıldı.burda gercekten aile gibiydik mesela belki hatırlarsınız palmadoro vadı baana gercekten cok destek olmustu. hatırladğım kadarıyla palmadoro,tekbenmiyim,delphine bloomma,turi aynı dr a ameliyat olmuslardı ve memnunlardı.zaten hepimiz birbirimizden aldığım destekler sayesinde ameliyat olmustuk simdi o günleri çooook özlüyorum