- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
slm canım ben baya eskiyim bu formda gecen sene ocak ayında silikon ameliyatı olmustum. ben cok memnunum suan istediğimi giye biliyorum bu ameliyat zorlukları bünyeden bünyeye değişiyor. mesela benim ameliyatım çok kolay gecmişti agrım yok denilecek kadar azdı.bu ameliyatı olmadan önce 5 yıl arastırdım sonra karar verdim.dr umda silikonun ömürlük olduğunu kesin çözüm olduğunu söyledi zaten benim aklımda da hep silikon vardı çünkü ara cok acıktı ben ameliyatı izmirde yaptırdım dr umdan cok memnunum eskilerden kaas vardı onunla dr umuz aynı. oda memnun kalmıstı.
eskiler deyince gercekten eskiden burda cok güzel dostluklarımız vardı ufak bi tatsızlıkttan sonra herkes dagıldı.burda gercekten aile gibiydik mesela belki hatırlarsınız palmadoro vadı baana gercekten cok destek olmustu. hatırladğım kadarıyla palmadoro,tekbenmiyim,delphine bloomma,turi aynı dr a ameliyat olmuslardı ve memnunlardı.zaten hepimiz birbirimizden aldığım destekler sayesinde ameliyat olmustuk simdi o günleri çooook özlüyorum
Merhaba. Resmin var mı silikon nasıl duruyor bir görsek bi de sende parantezlik var mıydı? Bacakların uzun mu? Kalın mı zayıf mı?Sorular sorular... :)