Bacak dolgusu yaptıran var mı?

berfu mrb, sanırım ikimiz de aynı sürüncemedyiz .ben muayene oldum.doktora hatta tarihe bile karar verdim ama hamilelikte sıkıntı oluyor denince kararsız kaldım.sen hangi aşamadasın?kaç gündür uğrayamadım siteye.ben hep kendimi elbise yada tunik giymiş bir hamile olrak hayal ediyorum((

nasıl üzüldüm anlatamam.Allahım biran önce şifa versin sana...

ameliat olan arkadaşlar yenide muem çok geçmiş olsun yaptırdığınıza değmiş, güzel olmuş her zaman eskisinden ii diyceksiniz. benim 2 yılın pişman olmadım sadece fazla idealistim.

ameliat olan arkadaşlar yenide muem çok geçmiş olsun yaptırdığınıza değmiş, güzel olmuş her zaman eskisinden ii diyceksiniz. benim 2 yılın pişman olmadım sadece fazla idealistim.

nıkname sende ne kadarı kaldı arkadaşım merak ettim kalınlaşma kaç cm olmuştu

memko, iyi geceler, nasılsın?

msjını şimdi gördüm geç oldu biraz ama,iyiyim canım sağol.Yaz geliyor havalar ısınıyor ve ben bu yaz etek giymek istiyorum.Allahım ne olur bir aksilik çıkmasında mayıs gibi olayım diye dua ediyorum .kendi kendime bir sürü plan yapmıştım ,kadeşim gelir yardımcı olur bana diye.bir kaç aydır işten ayrılmıştı boştaydı.bugün bir aradım ki yarın iş başı yapıyormuş.sevineyimmi ,üzüleyimmi bilemedim.annemi çağırsam,bacaklarımda yağ bezeleri var onları aldırdım desem inanırmıki acaba.inanır aslında yaaa.şu ön görüşmeye bir gitsem her şey netşelicek inşallah.şimdilik böyle işte.

dipuka,durumuna cok üzüldüm.allah acil sifalar versin.insallah bir an önce düzelirde yavrularina kavusursun.hastanede yalnizmi kaliyorsun.birde merak ettigim ,enfeksiyonu önlemek icin antibiotik vermislermiydi ameliyattan önce ve sonra.ters giden ne oldu acaba.
allah yardimcin olsun.her zaman yazamasamda sürekli takip ediyorum durumunu.

bende yurt disinda kaliyorum.nisanin onunda ücüncü doktorla görüsmem var,bakalim ne diyecek.sen bir tek doktorlami görüstün.sundan soruyorum her doktor farkli birsey söylüyor.bence bir baska doktorunda daha fikrini alirsan belki daha kolay karar verirsin.

arkadaslar,randevu aldigim doktor yaglari dondurup gerekirse diger islemler icin kullaniyormus.acaba bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

benim de tarihim belli ama senle ayni durumdayim ne yapsam diye bir an once karar vermem lazim zamanim yok cunku.bu konuyu dr sordunmu peki yada arastirdinmi hic?

günaydıııınnn...benim yazı yazdığım alanın tam altında çıkıyorlar. ayarlar bölümüne baktım ama nereden ayarlayabileceğimi bulamadım. belki üye olurken smiley ile ilgili bir yeri işaretlemişimdir

merhaba. varis çorabını eskiden hep duyardım. neredeyse her arkadaş giymişti. delphine'e kadar... o beyaz, düşük basınçlı olanlardan giymişti. herkes şaşırmıştı. ben de doktoruma varis çorabı mı giyeceğim dediğimde hayır düşük basınçlı çorap giyeceksiniz demişti. sanırım o kişiye ve işleme özel bir seçim. doktorun ne diyorsa o doğrudur bence.
geçmiş olsun. aramıza hoşgeldin.

merhabalar. ben de bu konuyu aynen bu şekilde bir doktordan duymuş ve arkadaşlar ile paylaşmıştım. yalnız aklıma takılan bir soru var; meme silikonunun kabı olduğu kadar calf implant denen bu baldır silikonunun da kabı yok mu? yani eskiden dudaklara enjekte edilen sıvı silikon bence de zararlıdır muhakkak. hatta ben birçok doktorun, kendi doktorum da dahil, silikonu kestiğini ve kohesif jel dedikleri bu silikonun herhangı bir şekilde formunu kaybetmediğini yani akmadığını videolarda gördüm. e bu durumda içinden bir şey akmayacaksa yukarıdaki tez çürümüş oluyor. fakat ben yine de silikonun öyle çok hareketli ve vücudun ağırlığını taşımakla yükümlü kemik ve kas dokusu ile birlikte kullanılmasını kendime uygun bulmuyorum. korkuyorum yani.
yaptıran ve memnun olan arkadaşlar da var.
belki de yıllar önce meme silikonundan insanlar çekiniyordu ama şimdi peynir ekmek gibi satılıyor:))) ileride bacak silikonuna da çook güveneceğiz. şu an korku ve şüphe ile bakıyorum:)

arkadaslar,randevu aldigim doktor yaglari dondurup gerekirse diger islemler icin kullaniyormus.acaba bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

merhaba bibi71, o yöntemle konan yağların kalıcı olmadığını duydum. hatta 1-2 sene önce burada arkadaşlar yaptırmıştı o yöntemi ve memnun kalmamışlardı. zaten o yüzden bir doktor anında yağ transferi yapan yöntem geliştirmişti kendine ya.
bence birkaç doktor ile daha en azından mail yolu ile görüşmelisin.

leydi veya gülerer olabilir bu yöntemi deneyen arkadaşlar. tam hatırlayamadım ama o dönemdi.

muem ben de eşime sordum da benim ayaklar da şişmiş ilk günlerde...ben pek rahatsız olmamıştım.

Cevabın için çok teşekkür ediyorum. Bu varis çorabı varisi olanların giydiği çoraplardan, basıncı azaltılmış olanlardan değil. Açık kahve bi rengi var ve oldukça sıkı. Ben bu doktordan önce başka bir doktora daha gitmiştim. O doktor varis çorabı giydirmeyeceğini yoksa eriyebileceğini söylemişti. Endişem o yüzden. Ancak işlemi yapan doktorum dıştanda yağ aldık giydirmezsem çok şişer ve fazla morarır. O yüzden eriyene razı olucaz demişti. Halbuki diğer doktorda dıştan alıcaz sadece üzerine bi sargı bezini tampon yapmak yeterli demişti. Hani arada kalmak diye bi durum vardır ya tam onu yaşıyorum şu anda

Hoşbulduk... Deminde dediğim gibi bu tamamen varisi olanların giydiği çoraplardan ve ben şöyle bi izlenime kapıldım. Doktor daha çok lipo.yapılan yer ile ilgileniyor, yağ enjeksiyonunu 2.plana atmış gibi düşündüğünü sanıyorum. Halbuki benim için eklenen yağlarda çok önemli. Ben bu işe karar verdiğimde bu işlemin bu kadar acılı ve sancılı olacağını düşünmüyordum açıkçası. O ilk günler yaptırdığıma bin pişman olmuştum. Bacaklarımın ağrısından uyumak mümkün deildi. Ayak parmaklarıma kadar ayaklarım şişti. Lipo yapılan yerlerden hala kan gibi bi sıvılar akıyor. Ayaklarının üzerine basmak mümkün olmuyor. Çokta kolay bi işlem deil yaptıracak arkadaşlara bunuda söylemek istiyorum. Ama insan bazı şeylere kavuşmak için sıkıntılara katlanırım diyede düşünüyor. Çok karışık duygular. Allah yaptıracak ve yeni yaptırmış olanlara kolaylık versin. Herkes gönlünce dilediği bacaklar kavuşsun inşallahki çektiğimiz acılara değsin.

Yalnız ne kadar çok doktorla görüşürsen o kadar çok kafan karışıyor. En azından bende öyle oldu. Doktora karar vermesinden, yaptırma anına ve sonrasına kadar çok zorlu bi süreç herkese kolaylıklar diliyorum...

anladım, benim alt bacaktan yağ alınmadı ama, yukarıdan, basenden yağ alınan yerler çok morardı, belki doktorun bunu kastetmiştir. çünkü ben liposakşın korsesini üç gün giydim, çıktığında her yer mordu. ama bence de öncelik yağ konulan yer olmalı, yağ alınan yerler için yaptıları işlem sonuçta orası sarkmasın, şişmesin vs. ama yağlarn yeni yerlere tutunması daha önemli. bu arada kaç gün oldu? çıkarma vakti gelmedi mi?

merhabalar ben dr gorusmeye gittigim zaman silikonu gordum meme slikonun aynisi ve yumsak ilk bakista cok da zarali bir sey gibi gorunmuyor memede nasil zararsizsa becak da da oyledir bakalim ikinci dr gorusmem var o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…