mrb arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım aranıza. dipuka çok geçmiş olsun Allah şifa versin çabucak iyileş inşallah. Böyle şeyler okuyunca hevesim kırılıyor ister istemez ama epey düşündüm ve karar verdim artık bu yaz çözüme kavuşturucam bu meseleyi :)
bacaklarımın çeşitli açılardan resimlerini A.K beye yolladım ve kişiye özgü bacak yanıtını aldım. Görmesi gerekiyormuş yapılacak şeyler elbette ki varmış. Burdan okuduğum kadarıyla 200 lira cvarında bi muayene ücreti var kendisinin. Ben körü körüne gitmeyeyim biraz da sizlerden fikir edineyim diye düşündüm. Bileklerim 18 cm yukarı doğru en kalın yer baldır oluyor sanırım orası 29 cm ve diz çevrem 30 cm dizlerimin hemen altından ölçtüğümdeyse 27cm oluyor. Bacaklarım ince sayılır değil mi? bana silikon daha uygun olur sanki çünkü kilom 42 boyum 165. :/ bugüne kadar çok düşündüm ama cesaret edemedim bi türlü, çünkü arkamda kimse yok. annem sürekli Allah daha büyük bi dert verirse başına deyip deyip beni korkutuyor. Çok hassasımdır, en hafif hastalığı bile yatakta geçiririm hemen düşürür beni, o yüzden de çok korkuyorum üstesinde gelmekte zorlanırım diye.Ama görüyorum ki şanslıyım bi çok açıdan, henüz bekarım danışmam gereken bi kocam yok en azından. sadece biraz cesarete ihtiyacım var, serpil1983 vardı, ereta vardı başka bikaç kişi daha vardı silikon ameliyatı olan. lütfen bildiğiniz ne varsa paylaşn benle de. Bu ara randevu alıp bi görünmem lazım ki ne yapılacaksa tarihi de artık belli olsun. allah hepimizin yardımcısı olsun.