Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayAtınızın her anını dolu- dolu yaşayin
evet bugün 8.günümve şükür döndüm geriye.ama bacaklarım ve ayaklarım çok şişti.özellikle ayakalrımın şişmesi bana çok garip geldi.oraya işlem yapılmadığı halde bileğe bile neden ayaklarım şişti bu kadar ve halada şiş.acaba ters giden bişeyler mi var bende anlamıyorum.
bayanlar sizinde ayaklarınız şişiyor muydu bende mi gariplik var.vallahi bacaklarımın keyfini çıkaramadan sanırım yağlar ericek bende.zaten şişliktende pek hoş görünmüyor.
dipuka senin de yazılarını okudukça ayaklarım sızlıyor. Acını paylaşıyorum bir an önce ağrıların dinmiş şekilde hastaneden çıkarsın inşallah. Şuan sana sorsalar bir daha yaptırır mısın???
Öncelikle hepinize teşkr ediyorum.şu an bana sorsalar bir daha yaparmısın diye cevabim kesinlikle hayir.üstüne birde para verseler cevabım aynı kalacak hayir hayir hayirrrrrrrrr
Canım benim ne kadar daha sürecek bu tedavi birde esin nasil karşıladı umarim sana destek oluyordur.
Senin yaşadıklarından sonra bende cok tedirgin oldum neredeyse vaz geçeceğim. Canım tekrar çok geçmiş olsun.
Allah sana acil şifa versin insallah...
Tedavim devam ediyor ve daha ne kadar sürecek bilmiyorum.hala hastanedeyim.eşim çok üzüldü ve verilmiş sadakamız varmış diyor.allah inşallah beni tez zamanda çocuklarıma kavuşturur onları çok öZledim
yenide sen, ben ve amylee aynı dr.duk değil mi?
Tedavim devam ediyor ve daha ne kadar sürecek bilmiyorum.hala hastanedeyim.eşim çok üzüldü ve verilmiş sadakamız varmış diyor.allah inşallah beni tez zamanda çocuklarıma kavuşturur onları çok öZledim
allah yardimcin olsun, insallah en kisa zamanda atlatir sagligina kavusursun.o acininne demek oldugunu cok iyi bilirim ben de yasadim benzerini.kucuk bir saglik sorunum vardi amelyat oldum bolge tamamen iltahap doldu dr lar uyusturmadan 3-4 kez siringalarla cektiler dusunmek bile istemiyorum dikisler dururken oldu bir de.
Dipuka..çok geçmiş olsun...Allahım şifa nasip etsin sana....hangi şikayetler üstüne gıttın kıı enfeksıyon oldugunu sölediler.?ve doktorun kimdi isim ve soy ısmının baş harflerını yazabılırmısın??
İstanbuldaysan ziyaretıne gelmek isterım canım eger bıseye ıhtıyacın varsa..bende operasyon oldum 2.ayım doldu..
Arkadaşlar ben de artık şu çöp bacaklarımdan kurtulmak istiyorum fakat silikon mu yoksa dolgu mu karar veremiyorum. Bakın şöyle bir yazıyla karşılaştım:
Prof.Dr.Onur Erol, yaptığı açıklamada, meme dışındaki estetik ameliyatlarda silikon kullanımının doğru olmadığını söyledi.Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonsrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Plastik Cerrah Prof.Dr.Onur Erol, özellikle sanatçı ve mankenlerin tercih ettiği yüz ve dudak bölgesine yapılan silkonların zamanla yaratacağı zararlara dikkati çekerek, meme dışında estetik amaçlı silikon kullanımı yerine hastanın kendi dokularının tercih edilmesi gerektiğini bildirdi.
Silikonun sadece meme ameliyatlarında kullanılması gerektiğine işaret eden Erol 7-8 senedir dünyada kullanılan silikonun bazı doktorlarca tercih edilmediğini kaydetti. Erol ”Ben de plastik cerrah olarak bu yaklaşımı doğru bulmam ve yapmam” diye konuştu.Silikonun yüze ve dudağa enjekte edilmesinin zararlarını da anlatan Erol, “Sonra hastalar ağlayarak yüzümdeki, dudağımdaki silikonu çıkarın” diye bize geliyor.Ama silikon bütün dokuların içine yayıldığı için mümkün olmuyor,kısmen çıkarabiliyoruz.Silikon bir kere konulduktan sonra çıkarmak da zor oluyor” dedi.Silikon enjeksiyonunun alerjik reaksiyonlara neden olacağını hastaların sürekli kortizon yaptırmak zorunda kalacaklarını söyleyen Erol, yüz ve dudakla şişme, enfeksiyon,dokularda harabiyet,his kaybı yaşanabileceğini anlattı. Meme silikonunda bu tür reaksiyonlara rastlanmadığını vurgulayan Erol, “Meme silikonu bir kabı olan ve içindeki silikon da daha değişik olduğu için zararsız oluyor” diye konuştu.Onur Erol, yüze ve dudağa silikon enjekte edilmesi uygulamasının ABD’ de yasak olduğunu da bildirdi.Bazı insanların bacaklarındaki eğriliği gidermek içinbıçak altına yattıklarını anlatan Erol, bazı doktorların bacak eğriliğini, bacak altına koydukları silikon ile gidermeye çalıştıklarını belirtti. Onur Erol, bacağa konulan silikonun kasları harap ettiğini, şekil bozukluklarına sebep olduğunu, konulduğu yerde iz kaldığını söyledi.Bacaktaki dokuların silikonu çevrelemesiyle “kapsül” denilen olayın oluştuğunu ve bunun bacağı sıkıştırdığını dile getiren Erol, bu sıkıştırmayla “eğri büğrü bacakların” oluşabileceğini ifade etti. Prof. Dr.Onur Erol, “Bacak da koskocaman iz oluyor, bunu da hiçbir kadın istemez”. Bazı doktorların da bacak eğriliğini “ sıvı silikon enjekte ederek düzeltmeye çalıştıklarını anlatan Erol” O daha kötü oarada bir sürü bozukluklar oluyor, sıvı silikona kötü gözle bakarız,zararlı birşeydir” diye konuştu. Erol, bacak eğriliklerinin de silikon yerine hastanın kendi dokusu kullanılarak giderilmesinin daha doğru olduğunu vurguladı.
Halbuki ben net olarak silikon düşünüyordum ama şuan kafamda deli sorular...
loresima hoşgeldin...
sen operasyon geçirmişmiydin?