Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben foto göremedım kaldırdımıki

tamam cannım sağoll ..Nasılsın inşallah iyisindir sanki gergin bir elektrik aldım cümlenden

Yok canım ne gerginliği. :) Mesaj yollamada karakter sınırı var mesajım kısa olduğu için gönderilmedi noktalarla uzattım. Kaldırdı ama az önce burdayken bir ara yine yüklerim bakarsınız kaldırırım sonra dedi. Sanırım eşi izin vermiyordu fotoğraf yüklemesine.

nasılsın arkadaşım,hani yeni fotolar ekliyicektinya heyecanla bekliyoruz.

gunaydin :) iyiyim arkadaşım, artık sizin iyi haberlerinizi bekliyorum, topukluyla çektirmiştim bir foto ama,kocam guzel çekmemiş, itiraz etmezse yarın çeker, bir ay fotosu olur :)

geçmiş olsun arkadasım, yıkama dediğin ne.

offf... en azından şu çektiğin acı dinseydi iyi olacaktı da hala çekiyorsun. inan çok üzülüyoruz. bir an önce iyi ol da çık hastaneden inşallah.

Cok cok geçmiş olsun dipuka, yavaş yavaş eski hayatına döneceksin, taburcu olmanla ilgili bir tarih verdi mi doktor?

Cok cok geçmiş olsun dipuka, yavaş yavaş eski hayatına döneceksin, taburcu olmanla ilgili bir tarih verdi mi doktor?

yenide, iyi pazarlar. dünkü karışıklık için özür dilerim. özellikle de yanlış bir yönlendirme yaptıysam...

ben de merak ettim ne zaman çıkacak dipuka...

yenide, iyi pazarlar. dünkü karışıklık için özür dilerim. özellikle de yanlış bir yönlendirme yaptıysam...

ben de merak ettim ne zaman çıkacak dipuka...

iyi pazarlar :) öyle karışıklık, özür dilenecek bir şey yok arkadaşım, ben hatırlatayım, sen rahat ol.. benim ilk gittiğim doktor yeterli yağ yok, hamilelikten sonra yapalım demişti, ben de fikrini sormuştum da onun üzerine çocuk bakımıyla zor olur demiştik. zaten takmşım kafaya, bekleyebilir miydim? :))
ben biraz da şaka olsun diye takıldım sana ama yazıyla şaka yapmak çok zormuş :) kusura bakma :)

bu arada o şekiller gözükmüyor benim ekranda ya da ben bulamadım, böyle kuru kuru gülücükler :))

Herkese iyi günler diliyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum aslında. Yazmak bugüne kısmetmiş. Ben 4 gün kadar önce diz içinden ve bacak dışından lipo.ile yağ aldırıp bacak içine koydurttum. Fakat doktorum varis çorabı giydirdi. Bayağı sıkan bi çorap hatta 3 gün çok acı çektim, çok basınç yaptı. Benim endişem şu: varis çorabı o konulan yağları eritirmi? doktorada bu şekilde endişemi dile getirdim. Doktorda varis çorabı giydirmek zorundayım. çünkü bacağın alt dışındanda yağ aldım, artık ne kalırsa dedi. tecrübesi olanlardan rica ediyorum, çok acil bi akıl versinler bana. Ben yeterince acı çektim bu operasyon için, ne kalırsa benimdir diye bi şeyden ziyade eritmeyecek neler yapabilirim onun peşindeyim. Sizce varis çorabını çıkarmalımıyım, onun yerine ne giymeliyim. Çok teşekkür ediyorum..

geçmiş olsun hercaimm, ben de varis çorabı sanırım, krem rengi sıkı bir şey- onu giydim dört gün. benim alt bacak dışlardan yağ alınmadı, dördüncü gün çıkardım, dikişsiz tayt giydim
doktorun mecbur diyorsa ne yapabilirsin? ne kadar daha giyecekmişsin varis çorabını? varis çorabının yağları eriteceği senin düşüncen mi? doktor da evet dedi mi? artık ne kalırsa, ne demek?
doktorun bir bildiği vardır herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…