Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim 2000 de az bir fiyat değil ben size hemen dr adı söylerim ama eski arkadaşların yaptığı hatayı yapmış olurum o zaman drları göklere çıkardılar ama sonuç hüsran dediler daha sonra ben hemen gelin yaptırın desem ya sonra hem dra hem bana beddua ederseniz korkarım dr bana hiçbir garanti vermedi ben şansımı denedim 3 ay olunca kontrole gel demişti ben şimdi farklı düşüncelerdeyim ama
eger ertelersem islemi hemen dusunuyorum hamileligi.kralkaya nin bacagi islem sonrasi hamilelik nedeniylemi orantisiz sismisti.dogrumu anladim
tekrar iyi geceler arkadaşlar
tekrar iyi geceler arkadaşlar
Allah Allah yaaa...nasıl derim öyle birşey ben. özel mesaj mı yazmıştım canım yaa?
evet hamilelikten dolayı biri şişmiş. yani ben de öyle anladım:)
kralkaya bu aralar giriyormu foruma ben bu ismi gormedim sanirim
yok maalesef. aynı anda onu düşünüyoruz ama haber yok
dipuka burdamısın?
İyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayAtınızın her anını dolu- dolu yaşayin
İyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayAtınızın her anını dolu- dolu yaşayin
Canım durumun çok mu tehlikeliydi. Neden umut var yaşayacağım dedin? Ben bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim ayaklarını yıkayıp dönersin diye düşünmüştüm. Hepimiz çok üzüldük senin için umarım bir an önce iyileşirsin.
Evet doktorlar çok ciddi infeksiyon geçirdiğimi söylediler kan değerlerim çok yükselmiş ve hala indiriyorlar çok güçlü antibiotiklerle yikama işlemi hala devam ediyor canlı canlı uyüşturucusuz çünkü uyüşturucu vursalar dahi uyüşturmazmış iltihaplı bölgede
Evet doktorlar çok ciddi infeksiyon geçirdiğimi söylediler kan değerlerim çok yükselmiş ve hala indiriyorlar çok güçlü antibiotiklerle yikama işlemi hala devam ediyor canlı canlı uyüşturucusuz çünkü uyüşturucu vursalar dahi uyüşturmazmış iltihaplı bölgede
Of canım ya ne söyleyeyim ki sana ben. Geçer düzelirsin üzülme desem de boş çeken bilir ne de olsa. Her an mı ağrın var yoksa temizleme işlemi yapılırken mi. Hey Allahım ya nasıl oldu ki bu kadar ciddi bir enfeksiyon. Hem de yaptıralı bir kaç gün olmuşken.
canım benim 2000 de az bir fiyat değil ben size hemen dr adı söylerim ama eski arkadaşların yaptığı hatayı yapmış olurum o zaman drları göklere çıkardılar ama sonuç hüsran dediler daha sonra ben hemen gelin yaptırın desem ya sonra hem dra hem bana beddua ederseniz korkarım dr bana hiçbir garanti vermedi ben şansımı denedim 3 ay olunca kontrole gel demişti ben şimdi farklı düşüncelerdeyim ama