Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım benim 2000 de az bir fiyat değil ben size hemen dr adı söylerim ama eski arkadaşların yaptığı hatayı yapmış olurum o zaman drları göklere çıkardılar ama sonuç hüsran dediler daha sonra ben hemen gelin yaptırın desem ya sonra hem dra hem bana beddua ederseniz korkarım dr bana hiçbir garanti vermedi ben şansımı denedim 3 ay olunca kontrole gel demişti ben şimdi farklı düşüncelerdeyim ama

2000 tl diğer arkadaşların yaptırdığı rakamın yanında çok olur mu hiç? Sen canlı örnek olmasan 2000 liraya ameliyata asla sıcak bakmam ama inan ki senin bacakların çok güzel oldu. Hem yağlar erise bile %20 bile kalsa kardır o paraya ikincisini yaptırırsın. Beddua neden edelim sen söylemiyorsun bile biz ısrar ediyoruz sana söyle diye. 7000 verirsek de erime riski var. Ha hiç risk olmasa yaptırdığın gibi kalacak olsa o zaman bulur buluşturur 10000 bile verir insan ama işte öyle değil malesef. Buraya doktor adı yazmamakta çok haklısın bence de yazma. Ama özelden atarsan ismini ve yaptırdığın şehri çok memnun olurum. Bir de senin bacakların hakkında şöyle bir düşüncem var o kadar düzgün olmuşlar ki silikon taktırırsan o düzgünlük bozulur bence. Sütun gibi bacakların var şu an. :))

yok maalesef. aynı anda onu düşünüyoruz ama haber yok:KK43:

İyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayAtınızın her anını dolu- dolu yaşayin

İyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayAtınızın her anını dolu- dolu yaşayin

Canım durumun çok mu tehlikeliydi. Neden umut var yaşayacağım dedin? Ben bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim ayaklarını yıkayıp dönersin diye düşünmüştüm. Hepimiz çok üzüldük senin için umarım bir an önce iyileşirsin.

Ahhh canım yaaa....çok üzüldüm durumuna...çok çok çok geçmiş olsun....

Bu senin şanssızlığın mı desem...bilmiyorum..bunca zamandır okadar çok kişi yaptırdı...senin başına gelen durum olmadı kimseye...

gerçi... Ankara da yaptıran bir arkadaşa da benzer bişeyler olmuştu ama çabuk atlattı diye hatırlıyorum...

senin ki de geçicek canım..ama çektiğin acılar ne olacak...

İnşallah uzun sürmez...sağlığın yerine gelsin...vallahi en önemlisi.

Sevgiler canım.

Canım durumun çok mu tehlikeliydi. Neden umut var yaşayacağım dedin? Ben bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim ayaklarını yıkayıp dönersin diye düşünmüştüm. Hepimiz çok üzüldük senin için umarım bir an önce iyileşirsin.

Evet doktorlar çok ciddi infeksiyon geçirdiğimi söylediler kan değerlerim çok yükselmiş ve hala indiriyorlar çok güçlü antibiotiklerle yikama işlemi hala devam ediyor canlı canlı uyüşturucusuz çünkü uyüşturucu vursalar dahi uyüşturmazmış iltihaplı bölgede

Evet doktorlar çok ciddi infeksiyon geçirdiğimi söylediler kan değerlerim çok yükselmiş ve hala indiriyorlar çok güçlü antibiotiklerle yikama işlemi hala devam ediyor canlı canlı uyüşturucusuz çünkü uyüşturucu vursalar dahi uyüşturmazmış iltihaplı bölgede

Of canım ya ne söyleyeyim ki sana ben. Geçer düzelirsin üzülme desem de boş çeken bilir ne de olsa. Her an mı ağrın var yoksa temizleme işlemi yapılırken mi. Hey Allahım ya nasıl oldu ki bu kadar ciddi bir enfeksiyon. Hem de yaptıralı bir kaç gün olmuşken.

Dipukaa Allah yardımcın olsun arkadaşım.Allahım beterinden saklasın.İnşallah en kısa sürede toparlanırsın:KK43:(

allah yardimcin olsun, insallah en kisa zamanda atlatir sagligina kavusursun.o acininne demek oldugunu cok iyi bilirim ben de yasadim benzerini.kucuk bir saglik sorunum vardi amelyat oldum bolge tamamen iltahap doldu dr lar uyusturmadan 3-4 kez siringalarla cektiler dusunmek bile istemiyorum dikisler dururken oldu bir de.

Of canım ya ne söyleyeyim ki sana ben. Geçer düzelirsin üzülme desem de boş çeken bilir ne de olsa. Her an mı ağrın var yoksa temizleme işlemi yapılırken mi. Hey Allahım ya nasıl oldu ki bu kadar ciddi bir enfeksiyon. Hem de yaptıralı bir kaç gün olmuşken.

aynen oyle ne desek bos allah yardimcisi olsun.ceken bilir

canım benim 2000 de az bir fiyat değil ben size hemen dr adı söylerim ama eski arkadaşların yaptığı hatayı yapmış olurum o zaman drları göklere çıkardılar ama sonuç hüsran dediler daha sonra ben hemen gelin yaptırın desem ya sonra hem dra hem bana beddua ederseniz korkarım dr bana hiçbir garanti vermedi ben şansımı denedim 3 ay olunca kontrole gel demişti ben şimdi farklı düşüncelerdeyim ama

Hiçbir dr garanti vermiyor arkadasım hepsi 2. işlem gerekebilir cümlesini söylüyor 4-5 bin istediler benden tek dızden yag aldırmaya 2 bın 500 istedi biri yağ enjektesi yok yani...

X