Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2000 tl diğer arkadaşların yaptırdığı rakamın yanında çok olur mu hiç? Sen canlı örnek olmasan 2000 liraya ameliyata asla sıcak bakmam ama inan ki senin bacakların çok güzel oldu. Hem yağlar erise bile %20 bile kalsa kardır o paraya ikincisini yaptırırsın. Beddua neden edelim sen söylemiyorsun bile biz ısrar ediyoruz sana söyle diye. 7000 verirsek de erime riski var. Ha hiç risk olmasa yaptırdığın gibi kalacak olsa o zaman bulur buluşturur 10000 bile verir insan ama işte öyle değil malesef. Buraya doktor adı yazmamakta çok haklısın bence de yazma. Ama özelden atarsan ismini ve yaptırdığın şehri çok memnun olurum. Bir de senin bacakların hakkında şöyle bir düşüncem var o kadar düzgün olmuşlar ki silikon taktırırsan o düzgünlük bozulur bence. Sütun gibi bacakların var şu an. :))
Ben foto göremedım kaldırdımıki
Evet kaldırdı. ..............
tamam cannım sağoll ..Nasılsın inşallah iyisindir sanki gergin bir elektrik aldım cümlenden
anladıımm..100 mu olması lazım mesajın özelden yazmak için sen yazabılıyormusun
Evet 100 mesaj sınırı var yazabiliyorum ben.
bende suan doldurmaya calışıyorum
Tamam o zaman sana kolay gelsin. :) bunun için bir başlık vardı istediğin kadar yazabiliyorsun oraya cümle kurmana da gerek yok. Saçma sapan yaz bir şeyler yolla gitsin.
nasılsın arkadaşım,hani yeni fotolar ekliyicektinya heyecanla bekliyoruz.
iyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayatınızın her anını dolu- dolu yaşayin
kralkaya bu aralar giriyormu foruma ben bu ismi gormedim sanirim
Evet doktorlar çok ciddi infeksiyon geçirdiğimi söylediler kan değerlerim çok yükselmiş ve hala indiriyorlar çok güçlü antibiotiklerle yikama işlemi hala devam ediyor canlı canlı uyüşturucusuz çünkü uyüşturucu vursalar dahi uyüşturmazmış iltihaplı bölgede
İyi geceler kızlar .ben hala hastanedeyim va hala acılar içindeyim.allah duşmanımın başina vermesin, ama elhamdullilah eskiye göre biraz ağrılarım hafifledi.yani umut var yaşiyacağım .hala her gün yıkama işlemı oluyor onun düşüncesi bile beni öldürüyor birde çekmesi. Off off. Vardır bundada bir hayir. Sağlığımın kiymetini anladım. Allahım kimselere muhtac etmesin çok zor çok.hepinizi öptüm.allaha emanet olun ve hayAtınızın her anını dolu- dolu yaşayin
Cok cok geçmiş olsun dipuka, yavaş yavaş eski hayatına döneceksin, taburcu olmanla ilgili bir tarih verdi mi doktor?
yenide, iyi pazarlar. dünkü karışıklık için özür dilerim. özellikle de yanlış bir yönlendirme yaptıysam...
ben de merak ettim ne zaman çıkacak dipuka...
Herkese iyi günler diliyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum aslında. Yazmak bugüne kısmetmiş. Ben 4 gün kadar önce diz içinden ve bacak dışından lipo.ile yağ aldırıp bacak içine koydurttum. Fakat doktorum varis çorabı giydirdi. Bayağı sıkan bi çorap hatta 3 gün çok acı çektim, çok basınç yaptı. Benim endişem şu: varis çorabı o konulan yağları eritirmi? doktorada bu şekilde endişemi dile getirdim. Doktorda varis çorabı giydirmek zorundayım. çünkü bacağın alt dışındanda yağ aldım, artık ne kalırsa dedi. tecrübesi olanlardan rica ediyorum, çok acil bi akıl versinler bana. Ben yeterince acı çektim bu operasyon için, ne kalırsa benimdir diye bi şeyden ziyade eritmeyecek neler yapabilirim onun peşindeyim. Sizce varis çorabını çıkarmalımıyım, onun yerine ne giymeliyim. Çok teşekkür ediyorum..