benim bu konuda fikrim net; doğumdan sonra yaptırmalısın.
oooy allahim minik bebisin coook tali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kendim biriktiriyorum ve zaten maddi olarak sıkıntıdayım ama ameliyat olma düşüncesini aklımdan çıkaramıyorum ki bir türlü. Bunak küçük bir şehirdeyim ben demişti. O da mesele şimdi bildiğim bir şehir olsa ne güzel olur. Yaza yaptırırdım. :26:
amyleee :) bana doğumdan önce yaptırmalısın demiştin ya :)
aman iyi oldu, yaptırdım gitti işte :)
amyleee :) bana doğumdan önce yaptırmalısın demiştin ya :)
aman iyi oldu, yaptırdım gitti işte :)
bUNAK ARKADAŞIMIZLA SEN KONUŞMADINMI ? bişey demedimi ,şehir adı falan ...
Aa ben mi dedim.... ( ana!! Yanlış mı yazdım ki acaba??
EEEEE simdi son olarak fikrin ne? olur oyle arada hatlar karismis sanirim
yok hani en son uzunca yazmıştım ya, hamilelikten sonrasını beklemek zor ama bütün kilolar eriyor kemikler kalıyor. yani yaptırsak da yağlar da eriyecek ve zaten hamilelik bol ödemli bir şey., ben rahatca tayt giyiyordum bacaklarım şişmişti. yağla daha zor olur. yani bence mümkünse emzirme dönemi bittikten sonra rahat rahat yaptırılmalı. ama geri dönüp mesajlarımı karıştırıyorum. bu ara kafam da bayağı karışık söylemiş olabilir miyim diye. ama arkadaşım öyle söylüyorsa en azından ona benzeyen bir şeyler söylemişimdir diyorum.
Özel olarak konuşmadım buraya yazmıştı. Kendi yağların kalıcılığından tam emin olmadan doktor hakkında bir şey söylemek istemiyordu.
kızlar mrb dikupadan haberiniz varmı çok üzülüyorum
canım benim 2000 de az bir fiyat değil ben size hemen dr adı söylerim ama eski arkadaşların yaptığı hatayı yapmış olurum o zaman drları göklere çıkardılar ama sonuç hüsran dediler daha sonra ben hemen gelin yaptırın desem ya sonra hem dra hem bana beddua ederseniz korkarım dr bana hiçbir garanti vermedi ben şansımı denedim 3 ay olunca kontrole gel demişti ben şimdi farklı düşüncelerdeyim ama
he tabii bir de şu var... eğer uzunca bir zaman varsa çocuk yapmaya tabii ki beklemenin anlamı yok. düşünsenize 3-4 yıl sonra çocuk planı varsa yaptırılabilir bence.
hamilelikten sonra yapılsa daha iyi çocuktan sonra kalan yağlar işe yaramış oluyor ve şekilden şekile giren vücudumuz da bir şeye benziyor yağlar belden alınınca. kralkaya nın durumu da gözönüne alınmalı. bacağının biri fazla şiş duruyormuş ödem nedeniyle.
valla kızlar zor bir karar. hele dipuka dan sonra kimseye yaptırmalısın demek bile gelmiyor içimden aslında.
yoğun bir gel-git durumum var yani.