allah allah benhala muemin resimlerini göremiyorum özeldenmi gönderdiniz
arkadaşlar cahilliğime verin cep telefonundaki fotoları buraya nasıl yüklüycem
benim bilekler 20 cm(çok üzgünüm) baldır 33 idi ameliyattan sonra 35 oldu şimdi sabahları 34 akşam 34,5 oluyor daha eriyecekmi bilmiyorum ama bileklere yapılacak birşey yok en ince bilekli benim herhalde hergün aynaya bakmaktan şaşı oldum.yenide sen kaç lira vermiştin seninkie klasikti sanırsam .şundan korkuyorum bundan önce gittiğim doktor fakültede proftu bana tutmaz boşuna uğraşma o kök hücre olayları hastalardan daha fazla para almak için demişti buda yaparım ama tutarmı bilmiyorum dedi ben bunlara rağmen fukaranın umudu derlerya ya tutarsa dedik hemen ameliyat oldum silikondan korkuyordum hem yabancı madde hemde benim bilekler çok ince şimdide o prof haklı çıkacak diye korkuyorum.biraz daldan dala atladım kusura bakmayın
canım nasılsın? ödemlerin indi mi? bacağının kalınlığında bi değişme oldu mu?
uyumadıııııımmmmm..........:)
yok canım üzülme. benim operasyon da çok uzun sürdü zaten. yoksa indirim yapacaktı.....
bacaktan yana bir şikayetim yok ağrı sızı açısından. ama şişler indi inceldi. albümde var bakabilirsin. bacaklar sadece bir yere falan çarparsa normale göre daha hassas.
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)
iyiyim canım, yağ alınan yerlerde hissislik var hala, ödemden sanırım, bir de kocaman bir karnım oldu, sanki başka yere gidemeyen yağlar orada toplanıyor!!
bacaklarım çok az fark etti, cuma ya da pazartesi gideceğim tekrar, kilotlu çorap giyiyorum. morluklar ve çürükler desen yaza kadar geçecek gibi...
sende heyecan başladı :))
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım,çok üzüldüm .buraya kimler ne niyetle giriyor bilemeyiz ,vicdan meselesi. ama benim asla farklı bi amacım yoktu. doktora eşimle beraber gittik ve doktor böyle bi indirimden bahsetti.zaten eşimin aile bütçemizden böyle bi parayı bana harcaması büyük bi fedakarlık.ve şimdiden başladı bu parayı ayarlamak için kısıtlamalara.bu durumu gördükçe kendimi suçlu hissediyorum.300-500 de olsa sadece yükünü hafifletmek istemiştim.maddi bi endişem olmasa sormazdım bile bu soruyu.
7000 tl. kök hücre vs bana da süslemek için gibi şeyler söyledi doktor ama ben burada belirtmek istememiştim. bence seninki tutabilir çünkü ben silikona yakın duruyordum ( 10000 tl idi), buna rağmen yağın beni tatmin edeceğini söyledi. silikonla daha dolgun olur daha mutlu olabilirsin ama yağ da sana yeter dedi, bu arada ataşehirdeki ünlü doktora fotoğraf göndermiştim, silikon önermişti ama bileklere yapılacak bir şey yok demişti.
sen ne zaman oldun bu ameliyatı?