Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar elbisemi giydim yeni fotoğraf yükledim, baktım da ayakkabılı olsa daha iyi olacakmış, neyse, belki erken aslında 13 gün oldu bu fotoğrafta, memnunum, böyle kalmalı :)

Benim yağ alınan ve yağ konulan yerlerde izlerim henüz geçmedi ameliyat olalı 1 sene oldu ama malesef bu benim yapım ile ilgili yaralarım geç iyleşiyor kabarıyor...

loresima merhaba, morluklar da mı geç iyileşiyor? bir de bacağının şekli aynı mı? :)

Benim yağ alınan ve yağ konulan yerlerde izlerim henüz geçmedi ameliyat olalı 1 sene oldu ama malesef bu benim yapım ile ilgili yaralarım geç iyleşiyor kabarıyor...

loresima mrhb 1 yıl oldu demişsin. şu hangi durumun nedir.iyiki yaptırmışım diyebiliyormusun.

senin adına çok sevindim ,umarım her şey yolunda gider ve sonuç yüzünü güldürür.

loresima mrhb 1 yıl oldu demişsin. şu hangi durumun nedir.iyiki yaptırmışım diyebiliyormusun.

kesinlikle ben sırt, yanlar, basen, diz içleri ve bacak içindende yağ aldırdım. şimdi etek giymiyorum henüz alışamadım ama dar kotları çıkartmıyorum. Takıntım gitti diyebilirim tek derdim izler....

Morluklarım 2 ay gibi bir sürese geçti sonra bir süre sarı kaldı...bacağının şekli aynı mı derken...? çok fazla erime olmadı ben memnunum....

loresima doktorun kimdi ,özelden yazzabilirmisin,birde problemin zayıflıkmıydı yoksa,çarpıklıkmı.yanıtlarsan çok sevinirim.

Morluklarım 2 ay gibi bir sürese geçti sonra bir süre sarı kaldı...bacağının şekli aynı mı derken...? çok fazla erime olmadı ben memnunum....

selam lorisima, yanlış hatırlamıyorsam doktorumuz aynı ve benzer işlemler yapıldı benim izlerim geçti hiç kalmadı doktora bu konuyu ilet lütfen mutlaka bi şeyler önerecektir sana.Ben iz konusunda hassas biriyim kalmaması şans oldu biraz.

Selam
Evet aynı...Dr. ilgileniyor yetirince önce kabaran yerlere işlem yapıldı cerrahi ile alınıp yeniden dikildi fakat gene kabardı şimdi ise kortizon enjekte edildi. kabarmayan leke şeklindeki izlerede peeling yapıldı bakalım göreceğiz sonucu...

benim bu soruma hiç yorum yapan lomamış

Kızlarr merhaba bir sorum olacak sizlere özellikle opresayon olanlara....Bende biraz göbek var ve endersaracın sadeece göbek yagları için olan eritme kürlerini denemek istiyorum..acaba bunlarr bacagımdakı yaglarıda erıtırmı..lütfen yorum yapınnn

jelesec senin ne kadar oldu ameliyat olalı.memnunmusun,son durumunla ilgili bilgilendirirsen bizede tecrübe olcak.

diz içinden yağ aldıran arkadaşlar ,dizlerdeki ödem 2 ayda geçti mi? nisanda yaptırıcam ve haziran ortası tatile çıkıcam,çok mu belli olur acaba gerçi sadece dizden ve belki dış yanlardan alınacak..

loresima çok soru soruyorum ne olur kusura bakama ama tecrübeleriniz,doktorların anlattıklarından çok daha fazla yol göstericek.çünkü onlardan daha objektif olacağınızdan eminim.Ben senin doktorunla tlfda görüştüm.bacaklarımı görmesi gerektiğini,öngörüşmeden ücret almadığını söyledi.fiyatında 7000 liradan başladığını söyledi.benim merak ettiğim ilgili bir doktormu.benim üst bacağım oldukça kalın,alt bacağımda.diz içlerimdede oldukça yağ var,alt taraftada çarpıklık.aslında beni en çok rahatsız eden diz kapağımın hemen altındaki boşluk.orası dolsa çok dert etmem kalanını.yağ enjektesi yeterli olurmu dersin.yada 1 seferde halledilebilirmi acaba.tşk.

Hııım senin teninle ilgili bi durum gibi gözüküyor yazdıklarından. Bu gibi komplikasyonlarda kortizon tedavisinin işe yaradığını duymuştum

jelesec senin ne kadar oldu ameliyat olalı.memnunmusun,son durumunla ilgili bilgilendirirsen bizede tecrübe olcak.

selam memko, benim 1.seneyi geçti benim parantez bacak dediğiniz şekilde değildi bacaklarım çok eski üyeyim çok da yazdım sürecim ama senin için kısa özetleyeyim ben ilk önce bacaklarımın kalınlığından dolayı klasik lipo oldum...sonuç iç ve dış bacakta çukurlaşmalar iç tarafta sarkmadan dolayı başka doktora düzeltme ameliyatı oldum yağ alınıp çöken yerlere dolgu yapıldı ben sonucum dan çok memnunum.

diz içinden yağ aldıran arkadaşlar ,dizlerdeki ödem 2 ayda geçti mi? nisanda yaptırıcam ve haziran ortası tatile çıkıcam,çok mu belli olur acaba gerçi sadece dizden ve belki dış yanlardan alınacak..

madame 2.kere yağ aldırmış biri olarak şunu yazabilirim 2.ayda ödemin tam olmasa da iniyor ödem atıcı çaylar vs.ile hızlandırabilirsin bu süreci

Cevap icin tesekkurler ama ikinizin de basiniza gelenler yuzunden cok tedirgin oldum diz ici ve dis yanlara super dry lipo olucak ..ya dalgalanma olursa tatilim zehir param ziyan olur..offff

Cevap icin tesekkurler ama ikinizin de basiniza gelenler yuzunden cok tedirgin oldum diz ici ve dis yanlara super dry lipo olucak ..ya dalgalanma olursa tatilim zehir param ziyan olur..offff

tedirgin olma lütfen süper dry tekniğini ben bilmiyorum...A.k.uyguladığı bi teknik diye okudum bana yapılan düzeltme ameliyatında lazer lipo ile yağ alınıp dolgu uygulandı sonuç dalgalanma ve çökme sorunum ortadan kalktı.Çok memnun kalacağın bi ameliyat geçirmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…