kızlar bu çarpık bacak düzeltmede iz kalıyormu bacakda ?? :18:
Benim yağ alınan ve yağ konulan yerlerde izlerim henüz geçmedi ameliyat olalı 1 sene oldu ama malesef bu benim yapım ile ilgili yaralarım geç iyleşiyor kabarıyor...
Benim yağ alınan ve yağ konulan yerlerde izlerim henüz geçmedi ameliyat olalı 1 sene oldu ama malesef bu benim yapım ile ilgili yaralarım geç iyleşiyor kabarıyor...
loresima merhaba, morluklar da mı geç iyileşiyor? bir de bacağının şekli aynı mı? :)
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)
loresima merhaba, morluklar da mı geç iyileşiyor? bir de bacağının şekli aynı mı? :)
loresima mrhb 1 yıl oldu demişsin. şu hangi durumun nedir.iyiki yaptırmışım diyebiliyormusun.
Morluklarım 2 ay gibi bir sürese geçti sonra bir süre sarı kaldı...bacağının şekli aynı mı derken...? çok fazla erime olmadı ben memnunum....
Morluklarım 2 ay gibi bir sürese geçti sonra bir süre sarı kaldı...bacağının şekli aynı mı derken...? çok fazla erime olmadı ben memnunum....
selam lorisima, yanlış hatırlamıyorsam doktorumuz aynı ve benzer işlemler yapıldı benim izlerim geçti hiç kalmadıdoktora bu konuyu ilet lütfen mutlaka bi şeyler önerecektir sana.Ben iz konusunda hassas biriyim kalmaması şans oldu biraz.
sizlere birsey sormak istiyorum daha doğrusu yeni ameliyat olacaklara tekbenmiyim ve demoniac rumuzlu arkadaslardı zannedersem silikon taktırıp çıkarrttırmışlardı tekrar yağ enjeksiyonu yaptırmışlardı iç kasın zarının kesilmesi ile kasta zaten bir 3 cmlik bir genişleme olduğunu tekrar konan yağların daha güzel tuttuğunu ve buna şaşırdıklarını yazmışlardı oytun idilin sitesindede kas zarı kesildiği için kasın hacim kazandığı gibi bir tabir vardı acaba yağ enjeksiyonundan önce bu işlem yapılsasonra yağ dolgusu yapılsa yağlar geniş alanda rahat rahat tutmazmı zaten o3cmlik hacim bile çok işimize yarardı bunu ameliyat olacaklar drlarına sorabilirlermi lütfen
selam lorisima, yanlış hatırlamıyorsam doktorumuz aynı ve benzer işlemler yapıldı benim izlerim geçti hiç kalmadıdoktora bu konuyu ilet lütfen mutlaka bi şeyler önerecektir sana.Ben iz konusunda hassas biriyim kalmaması şans oldu biraz.
Selam
Evet aynı...Dr. ilgileniyor yetirince önce kabaran yerlere işlem yapıldı cerrahi ile alınıp yeniden dikildi fakat gene kabardı şimdi ise kortizon enjekte edildi. kabarmayan leke şeklindeki izlerede peeling yapıldı bakalım göreceğiz sonucu...
Selam
Evet aynı...Dr. ilgileniyor yetirince önce kabaran yerlere işlem yapıldı cerrahi ile alınıp yeniden dikildi fakat gene kabardı şimdi ise kortizon enjekte edildi. kabarmayan leke şeklindeki izlerede peeling yapıldı bakalım göreceğiz sonucu...
jelesec senin ne kadar oldu ameliyat olalı.memnunmusun,son durumunla ilgili bilgilendirirsen bizede tecrübe olcak.
diz içinden yağ aldıran arkadaşlar ,dizlerdeki ödem 2 ayda geçti mi? nisanda yaptırıcam ve haziran ortası tatile çıkıcam,çok mu belli olur acaba gerçi sadece dizden ve belki dış yanlardan alınacak..
Cevap icin tesekkurler ama ikinizin de basiniza gelenler yuzunden cok tedirgin oldum diz ici ve dis yanlara super dry lipo olucak ..ya dalgalanma olursa tatilim zehir param ziyan olur..offff