umarım herşey gönlünce olur.doktorun A.K mi.bende bi kaç ay içinde yaptırıcam.çok korkuyorum..
aman boşver kalını çok hantal oluyor. Bizimkinin çaresi daha kolay da onların zor bence. Hele yaşlılıkta...
(züğürt tesellisi mi oldu ne:))))
Ameliyat oldum olmasınada eh biraz eski halinden iyi .tombiş bacaklı birini görünce (ki bu çok sık oluyor)silikonmu olsaydım diyorum sonra yok yok neyse diyorum acaba iyimi olurdu diyorum yine tövbe diyorum yani anlayacağınız duygu karmaşasııııııııııııııııııııııı.
ne kadar zaman oldu,şu anki durumun nedir?bilgilendirirsen sevinirim
Hoşgeldiiiiiiiinnn....Ahh ben 1,5 ay ile kaçırdım indirimi:) aynı doktora oldum ameliyatımı ama kısmet...
merhaba benimde doktorum A.K ameliyatım nisanın ikinci haftası
canım ekim gibi kurulmuştu bizim grupta.ben şubat ayında gittim görüşmeye.başka bi arkadaş görüşmüştü doktorla.ben doktorla görüşmeye gittiğimde hiç açılmadı grup konusu açıkçası.tam bilmiyorum nası oluyor yani bu olay
çok üzüldüm sein adına.sen nekadara yaptırdın?çok geçmiş olsun.şuan iyi misin bacakların nasıl?
Amylee herhalde rüyalar alemine gitmiş bende en iyisi onu takip edeyim hepinize tatlı rüyalar
çok üzüldüm sein adına.sen nekadara yaptırdın?çok geçmiş olsun.şuan iyi misin bacakların nasıl?
cennetz zannediyorum sen de grup arayışındasın ben gibi?