yok canım ne düzgünü.altla üst arasında çok fark var.bütün yağlar üstte.diz kapağım çok kalın.canım yağ alınan yerlerde deri kendini toparladı mı? sarkma falan olmaz dimi
çok sevindim canım,darısı bizim başımıza artık.inceldi derken şeklinden memnunsun ama dimi?trombosit kokteyli yaptı mı sana doktor?bu arada ben albüme nasıl bakılır bilmiyorum
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım,çok üzüldüm .buraya kimler ne niyetle giriyor bilemeyiz ,vicdan meselesi. ama benim asla farklı bi amacım yoktu. doktora eşimle beraber gittik ve doktor böyle bi indirimden bahsetti.zaten eşimin aile bütçemizden böyle bi parayı bana harcaması büyük bi fedakarlık.ve şimdiden başladı bu parayı ayarlamak için kısıtlamalara.bu durumu gördükçe kendimi suçlu hissediyorum.300-500 de olsa sadece yükünü hafifletmek istemiştim.maddi bi endişem olmasa sormazdım bile bu soruyu.
ben geldım umarım ıyısınızdır:))
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)
iyi geceler arkadaşlar
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)
Günaydın kızlar, yağ alınan ve verilen yerlerdeki morluklar 2 ayda geçer mi?
Günaydın kızlar, yağ alınan ve verilen yerlerdeki morluklar 2 ayda geçer mi?
dilekleriniz için teşekkür ederim.benim dr.m.k.
ya kızlar bi cvp yazın iz kalıyormu bacakda ? hiç