Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok sevindim canım,darısı bizim başımıza artık.inceldi derken şeklinden memnunsun ama dimi?trombosit kokteyli yaptı mı sana doktor?bu arada ben albüme nasıl bakılır bilmiyorum

amin darısı başınıza. bana yaptı sanırım ama çok kalın değil bacaklarım. benim albüme ismimin üzerine tıkla seçenekleri görüp bakabilirsin.

yok yok sıkıntı yapma.

ayyyyy canım çok heyecanlııııı... ben de perşembe çıkmıştım yola. hadi hayırlısı bakalım

hadi hayirlisi,allah yardimcin olsun insallah.dua edicem sana.opuyorum seni

sanirim hepimiz ayni durumdayiz.eslerden baska kimse bilmiyor.canimya senin dr kimdi bas harfleri yazman yeterli olur ben de ay sonu olucam kismetse

Günaydın kızlar, yağ alınan ve verilen yerlerdeki morluklar 2 ayda geçer mi?

Gunaydin, en cok morluk bende olmuştur sanirim, belden ayaga kadar, kremle ve sıkı çorapla rengi degisiyor, ben kendim için iki aydan fazla surer diye düşünüyorum,herkeste farklıdir tabii, tarif edersem, en büyük alan basendeydi, bir el büyüklüğünde ve patlıcan rengiydi, doktor normalde bu kadar olmaz dedi bu arada, kimseyi korkutmayayım

Kolay gelsin, Simdiden gecmis olsun

Benim morluklar 2haftada geçmişti ama diz kapaklarını ve gobegimin altı sadece mordu şimdi kanulun girdiği yerler pembeduruyor

sizlere birsey sormak istiyorum daha doğrusu yeni ameliyat olacaklara tekbenmiyim ve demoniac rumuzlu arkadaslardı zannedersem silikon taktırıp çıkarrttırmışlardı tekrar yağ enjeksiyonu yaptırmışlardı iç kasın zarının kesilmesi ile kasta zaten bir 3 cmlik bir genişleme olduğunu tekrar konan yağların daha güzel tuttuğunu ve buna şaşırdıklarını yazmışlardı oytun idilin sitesindede kas zarı kesildiği için kasın hacim kazandığı gibi bir tabir vardı acaba yağ enjeksiyonundan önce bu işlem yapılsasonra yağ dolgusu yapılsa yağlar geniş alanda rahat rahat tutmazmı zaten o3cmlik hacim bile çok işimize yarardı bunu ameliyat olacaklar drlarına sorabilirlermi lütfen

ya kızlar bi cvp yazın iz kalıyormu bacakda ? hiç

yağ enjeksiyonu iğne ile olduğu için iğne izi olur, benim delikler henüz kabuklu, bakalım kalmamasını bekleriz. silikon koyulduğunda kesildiği için iz oluyormuş. ama daha tecrübeliler var, onlar da yanıtlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…