Bacak dolgusu yaptıran var mı?

valla ben de ilk forumdan duymuştum geçen sene. doktora sordum o da "yaparız neden olmasın" a benzer bir yorum yaptı. Dalga mı geçti ki?

merak ettim ya şimdi. ama belki de indirim talebimizi geri çevirmemek için ve bizi bozmamak için olur demiştir. zaten ameliyat durumuna göre ufak indirim yaparız demişti. o da 500 tl işte

Ankara'daki arkadaşlar ayarlayabilirsek haftaya bir buluşma yapsak ne dersiniz??? Hatta salı günü doktora görüşmeye birlikte bile gidebiliriz...

merhaba size bir düşüncemi söylemek istiyorum ben böyle bir durumla karşılaşmadım ama hep burada okuduğum birşey bu.Hani mağazaların yaptığı bir uygulama vardırya iki alana bir bedavaaaaaaaa.bir alana ikincisi yüzde elliiiiiiiiiii falan gibi bir satış taktiği bu taktiklerin sağlıkta olması benim zoruma gidiyor grup gelirsen şu kadar tek gelirsen şu fiyat insanların dert ve kompleks ettiği birdurumu hımmmmmm nasıl anlatayım bilemiyorumki.Üzülüyorum

merhaba size bir düşüncemi söylemek istiyorum ben böyle bir durumla karşılaşmadım ama hep burada okuduğum birşey bu.Hani mağazaların yaptığı bir uygulama vardırya iki alana bir bedavaaaaaaaa.bir alana ikincisi yüzde elliiiiiiiiiii falan gibi bir satış taktiği bu taktiklerin sağlıkta olması benim zoruma gidiyor grup gelirsen şu kadar tek gelirsen şu fiyat insanların dert ve kompleks ettiği birdurumu hımmmmmm nasıl anlatayım bilemiyorumki.Üzülüyorum

kesinlikle haklısın. ya ben korumuş gibi olmayayım da benim doktor promosyondan ziyade kırmamak adına bence böyle bir indirim yapıyor ki o da adam zaten oradan gelirsen şu kadar demedi bana. ben buradaki önceden yaptıran arkadaşların lafıyla söyledim.

he grup meselesi evet saçma biraz. sonuçta estetik de olsa bir ameliyat bu ve buradaki kimse çocuk değil. ben durup dururken kimseyi senin bacaklar çarpık, gel benim doktora götüreyim seni diye ikna edemem ki. Ya da buradaki şu anki arkadaşların hiçbirinin böyle bir gayesi olduğunu düşünmüyorum.
Geçmişte çok arkadaş kırıldı reklam yapıyorsun dendi. bildiğim kadarıyla öyle bir şey de yoktu.

ben hamile kaldığımda hangi arkadaşımın yanına gitsem bana kendi kadın doğumcusunu önerirdi. Hatta ona gitmediğimde bozulanlar olurdu. Sonra bebek olunca bu sefer herkes çocuk doktorunu önermeye başladı. E çünkü kendisi için en iyisi oydu ve o yüzden onu seçmişti. Benim de "EN İYİYE" gitmemi istiyordu. Bundan maddi hiçbir kazancı yok.

Ben de birinin çocuğu rahatsızlansa kendi çocuk doktorumuzu öneririm mesela. Çünkü benim için en iyisi o.

Bu açıklamayı neden yaptım...
Kazen neden benim haberim yok bu indirimden deyince kendimi suçlu gibi hissettim... Arada bir gaf yaparım zaten normal hayatta da burada da mı yaptım ve istemeden o Hocanın kariyerine zarar mı verdim dedim. Çünkü bu aramızda öylesine bir konuşmaydı ki zaten benim operasyon çok sürdüğü için daha önce de belirttiğim gibi indirim falan da alamadım. He ısrar da etmedim. El emeği dedim geçtim.

Şimdilik bu kadar. Sizi seviyorum

amylee bunu senin yazılarına istinaden söylemedim arkadaşım sen herkeze yaşadıklarını tüm içtenliği ile anlatıyorsun tavsiye edici yada karalayıcı mesaj okumadım sende. arkadaşlar bir grup arayışındalar inan üzülüyorum sizin gruba geleyimmi grup olalımmı diye araştırıyorlar halbuki sonuç ne olacak gibi şeyleri düşünmeleri gerekiyor hala o kompleksde olan biri olarak empati yapıyorum kötü bir ruh hali.yani ben bunu yaşamadım arkadaşların yerine kendimi koydum

amylee bunu senin yazılarına istinaden söylemedim arkadaşım sen herkeze yaşadıklarını tüm içtenliği ile anlatıyorsun tavsiye edici yada karalayıcı mesaj okumadım sende. arkadaşlar bir grup arayışındalar inan üzülüyorum sizin gruba geleyimmi grup olalımmı diye araştırıyorlar halbuki sonuç ne olacak gibi şeyleri düşünmeleri gerekiyor hala o kompleksde olan biri olarak empati yapıyorum kötü bir ruh hali.yani ben bunu yaşamadım arkadaşların yerine kendimi koydum

yok yok... ben Kazen in sorusuna takıldım da ondan açıklama yapma ihtiyacı hissettim. hani acaba bir yanlış anlaşılmaya mı sebebiyet verdim diye.

doktorla ilgili yani. Adam profesör olmuş. düşünsene 500 tl için yanlış anlaşılmak istemez herhalde.

amaaann valla enerjim düştü :KK43:

yalnız hakikaten senin bacaklar da nispeten düzgünmüş. o aradaki kas dokusu biraz daha belirgin olsa tamam işte daha ne olsun.

yalnız hakikaten senin bacaklar da nispeten düzgünmüş. o aradaki kas dokusu biraz daha belirgin olsa tamam işte daha ne olsun.

yok canım ne düzgünü.altla üst arasında çok fark var.bütün yağlar üstte.diz kapağım çok kalın.canım yağ alınan yerlerde deri kendini toparladı mı? sarkma falan olmaz dimi

X