peki tarihin ne zaman?grubun var mı?grup kurmak istiyorum ben.istanbul dışından gidicem hastanaye benim için masraflı ve zor olacak...
evet aradım sonunda ve görüştüm.problem yok.asistan değişmemiş bu arada.rahatsızmış o nedenlede yerine bi başka bayan bakıyormuş.ben çok panik apıyorum.kalp atışım bile değişiyor düşününce ameliyat gününü.sizinde böyle olmuş muydu.yoksa ben mi çok paniğim anlamadım.normalda doktora gitmekten nefret ederim ve şimdiye kadar sayılıdır gitmem.nasıl böle bi işe kalkıştım ben bile anlayamadım daha:))) dua edin benim için lütfen
23 martta.bi grup kurulmuştu bende içindeydim eewt.ama başkası ayarlamıştı ben pek karışmadım bu olaya
bir de sevgili muem son bir soru daha.
önce randevuyu alıp sonra mı grup kurdunuz yoksa grupça mı randevu aldınız???
canım ben yazmıştım asistan değşmş dİye kaza felangeçirdi dediler bana ben bu hanımı da sevmiştim.sen resimmi ekledin
Biraz önce burdaydınız hepiniz birden nereye gittiniz
arkadaşlar mrb.siteye yeni katılıyorum.yaklaşık 2 yıldır ara ara girip bu topikdeki yorumları okuyorum.benim de tıpkı sizler gibi bacak problemim var.genel anlamda vücudumu beğeniyorum ama bacakalarımın özellikle dizden aşağısı çarpık.şimdiye kadar hep kamufle edecek şeyler giydim.tayt,etek,elbise,şort giymek nasıl bir duygudur bilmiyorum bile. evleneli 2yıl olacak ve ben bu sorunu eşimle paylaştım, kendimi hiç kasmadan hislerimi,yaşadıklarımı ve isteklerimi anlattım.ilk etapda önemsemedi şükretmelisin zaten güzelsin daha fazlasını istemek nankörlük olur dedi.ama zamanla toplum içinde kendimi nasıl hissettiğimi görünce bana hak verdi ve ahmet karacalara gittik.muayene oldum , şimdi düşününce işi bu noktalara getirebildiğime inanamıyorum. ahmet bey genel anlamda güven verdi.muayenede bacakalarımın parantez olduğunu ve dolgu gerektiğini söyledi.ben silikona karşı olduğumu söyleyince yağ transferine karar verdik ancak kilo al dedi ve 1ayda 2 kilo aldım.nisan yada mayısa randevu almayı planlıyorum.en az 3 kişilk bi grup olursak indirim yapabileceğini söyledi doktorum. bacak operasyonu olması yada tarihin aynı olması şart değil.bu yıl içinde Ahmet karacalara ameliyat olmayı düşünen var mı arakadaşlar?
evet aradım sonunda ve görüştüm.problem yok.asistan değişmemiş bu arada.rahatsızmış o nedenlede yerine bi başka bayan bakıyormuş.ben çok panik apıyorum.kalp atışım bile değişiyor düşününce ameliyat gününü.sizinde böyle olmuş muydu.yoksa ben mi çok paniğim anlamadım.normalda doktora gitmekten nefret ederim ve şimdiye kadar sayılıdır gitmem.nasıl böle bi işe kalkıştım ben bile anlayamadım daha:))) dua edin benim için lütfen
baldır 30cm, bilek 19cm.çok inceeeeeeee
Bacaklarından yağ aldırıp inceltmeye çalışanlara hala imreniyorum.
Oldum arkadaşım