Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar sırayla ameliyat günü alıyorlar.hepiniz adına çok sevndm arkadaşlar.ben dr a gitmedim, ancak okuduklarımdan çıkardığım, ince olanlara yağ olmaması.benm vucudumun hiçbiyerinde yağ yokki nerden alsın.silikon yorumları da çok olumlu değil. zaten yeni ev aldık,masraflar, biraz zor benm iş.ama sizleri takip edicem.buarada kilo almaya çalışıcam.öpüyorum hepinizi.kader arkadaşlarım..

evet aradım sonunda ve görüştüm.problem yok.asistan değişmemiş bu arada.rahatsızmış o nedenlede yerine bi başka bayan bakıyormuş.ben çok panik apıyorum.kalp atışım bile değişiyor düşününce ameliyat gününü.sizinde böyle olmuş muydu.yoksa ben mi çok paniğim anlamadım.normalda doktora gitmekten nefret ederim ve şimdiye kadar sayılıdır gitmem.nasıl böle bi işe kalkıştım ben bile anlayamadım daha:))) dua edin benim için lütfen

canım ben yazmıştım asistan değşmş dİye kaza felangeçirdi dediler bana ben bu hanımı da sevmiştim.sen resimmi ekledin

bir de sevgili muem son bir soru daha.
önce randevuyu alıp sonra mı grup kurdunuz yoksa grupça mı randevu aldınız???

canım ekim gibi kurulmuştu bizim grupta.ben şubat ayında gittim görüşmeye.başka bi arkadaş görüşmüştü doktorla.ben doktorla görüşmeye gittiğimde hiç açılmadı grup konusu açıkçası.tam bilmiyorum nası oluyor yani bu olay

canım ben yazmıştım asistan değşmş dİye kaza felangeçirdi dediler bana ben bu hanımı da sevmiştim.sen resimmi ekledin

bende sen asistan değişmiş deyince aradım zaten canım.hani asistan değişince benim iş araya kaynamasın dedim:)) ewet yeni foto koydum.diğerinde tam belli değildi bacaklarım üsten çekmiştim.bacaklarımdaki sorun daha net görünsün istedim

Birde cep telefonunda internetmi olması gerekiyor resim yüklemek için kızım bu işi yapmıyor eşime söyleyemem bile bi halt yedin cümle aleme mi duyurcaksın der

arkadaşlar mrb.siteye yeni katılıyorum.yaklaşık 2 yıldır ara ara girip bu topikdeki yorumları okuyorum.benim de tıpkı sizler gibi bacak problemim var.genel anlamda vücudumu beğeniyorum ama bacakalarımın özellikle dizden aşağısı çarpık.şimdiye kadar hep kamufle edecek şeyler giydim.tayt,etek,elbise,şort giymek nasıl bir duygudur bilmiyorum bile. evleneli 2yıl olacak ve ben bu sorunu eşimle paylaştım, kendimi hiç kasmadan hislerimi,yaşadıklarımı ve isteklerimi anlattım.ilk etapda önemsemedi şükretmelisin zaten güzelsin daha fazlasını istemek nankörlük olur dedi.ama zamanla toplum içinde kendimi nasıl hissettiğimi görünce bana hak verdi ve ahmet karacalara gittik.muayene oldum , şimdi düşününce işi bu noktalara getirebildiğime inanamıyorum. ahmet bey genel anlamda güven verdi.muayenede bacakalarımın parantez olduğunu ve dolgu gerektiğini söyledi.ben silikona karşı olduğumu söyleyince yağ transferine karar verdik ancak kilo al dedi ve 1ayda 2 kilo aldım.nisan yada mayısa randevu almayı planlıyorum.en az 3 kişilk bi grup olursak indirim yapabileceğini söyledi doktorum. bacak operasyonu olması yada tarihin aynı olması şart değil.bu yıl içinde Ahmet karacalara ameliyat olmayı düşünen var mı arakadaşlar?

Hoşgeldiiiiiiiinnn....Ahh ben 1,5 ay ile kaçırdım indirimi:) aynı doktora oldum ameliyatımı ama kısmet...

evet aradım sonunda ve görüştüm.problem yok.asistan değişmemiş bu arada.rahatsızmış o nedenlede yerine bi başka bayan bakıyormuş.ben çok panik apıyorum.kalp atışım bile değişiyor düşününce ameliyat gününü.sizinde böyle olmuş muydu.yoksa ben mi çok paniğim anlamadım.normalda doktora gitmekten nefret ederim ve şimdiye kadar sayılıdır gitmem.nasıl böle bi işe kalkıştım ben bile anlayamadım daha:))) dua edin benim için lütfen

canııııımmmmm kalbimiz seninle olacak. Böyle durumlarda keşke İstanbul'da olsaydım diyorum hep... gelir görürdüm sizi

X