Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar eşler size en büyük destek olacak. O yüzden onların gönlü olmadan girmeyin bence estetik işine. konuyu da yağ aldırma işi ile başlatabilirsiniz:)

- Şekerim şu bel bölgemde ve basenlerdeki yağlar beni çok rahatsız ediyor...
- Hııı... iyi
- Hişşt hayatım sana diyorum. basen diyorum.
- Bir şey yok sende yaa...
- .....
- .....
- Benim bi arkadaş var. belindeki basenindeki yağları aldırdı. Hatta boşa gitmesin diye bacaklarında ince olan yerlere koydurdu. Çok güzel oldu.:21:
- Allah Allah
- Evet süper. Hem kıyafetleri de artık olmuyordu. Yenilerini almaktan kurtuldu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
- EEE Ne diyorsun şimdi sen yani?
- şekerim ben sana bi kahve yapayım öyle konuşalım:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

kızlar eşler size en büyük destek olacak. O yüzden onların gönlü olmadan girmeyin bence estetik işine. konuyu da yağ aldırma işi ile başlatabilirsiniz:)

- Hııı... iyi
- .....
- .....
- Benim bi arkadaş var. belindeki basenindeki yağları aldırdı. Hatta boşa gitmesin diye bacaklarında ince olan yerlere koydurdu. Çok güzel oldu.:21:
- Allah Allah
- Evet süper. Hem kıyafetleri de artık olmuyordu. Yenilerini almaktan kurtuldu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
- şekerim ben sana bi kahve yapayım öyle konuşalım:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

amylee harikasın valla.bir an kendimle eşimi düşündüm sanırım buna yakın bir diyalog olucaktır.

bide ameliyat olan arkadaşlar morluklar ne kadar sürede geçiyor? geçmesini hızlandırmak için doktor bi krem önerdimi size.

tabii benimki belirleyici olamaz, doktor da bu kadar morluk beklemediğini söyledi, cilt hassasiyeti ile ilgili, kolay moraran bir cildim var. bir de çok yerde iğne yeri var

miktarını sormadım, sadece çok çok koyun dedim, eriyeceğini hesaplayarak çok koyacağını söyledi. çok fazla yağ çıktığını zannetmiyorum, alabileceği her yerden almış çünkü. bir de öncesinde başka bir doktora gitmiştim, yeterli yağ yok, yapamayız demişti,

yanide merhaba bende bir doktora gittim ve banada öyle demişti kilo aldım ve senin doktoruna gitmeyede karar verdim ama hala korkuyordum bir doktor yağın yetersiz derken diğeri nasıl tamam yaparız diyebilirki diye düşünüyordum. senin böyle yazdığını okuyunca umutlandım oluyormuş demekki :) inş. senin doktorunda olmaz diyip geri çevirmez. senin sadece yağ mı konuldu bacaklarına birde kök hücre ile yapılıyormuş ya yoksa öyle bişey mi.

Arkadaşlar bu hafta sonu aile ziyareti için Ankaraya gidiyoruz. Eşimle konuştuk haftaya salı günü muayene için doktordan randevu alacağız. İnşallah benim için olumlu şeyler söyler. Amaliyat olan arkadaşlarımız bizim için dua edin lütfen. artık bizde bize yakışacak bacaklara kavuşalım...

yanide merhaba bende bir doktora gittim ve banada öyle demişti kilo aldım ve senin doktoruna gitmeyede karar verdim ama hala korkuyordum bir doktor yağın yetersiz derken diğeri nasıl tamam yaparız diyebilirki diye düşünüyordum. senin böyle yazdığını okuyunca umutlandım oluyormuş demekki :) inş. senin doktorunda olmaz diyip geri çevirmez. senin sadece yağ mı konuldu bacaklarına birde kök hücre ile yapılıyormuş ya yoksa öyle bişey mi.

robin34 bende yeterli yağ bulamayan doktor özel bir makinayla kapalı sistemde yağ transferi yapan yer. yanlış hatırlamıyorsam 200 er cc için toplam 1200 cc almam lazım demişti. belki o sistem için yetersizdir. ameliyat olduğum doktorsa hiç tereddüt etmedi çünkü ben silikona da sıcak bakıyordum, yağ ile hallederiz dedi, (tabii delik deşik oldum, her yerim acıyor o ayrı... bu arada yağ alınan yerlerden bırak incelmeyi şiştim, pantolonlar olmuyor umarım ödemdir),
benim ameliyatın özel bir adı yok, klasik yöntem olabilir, kök hücre de ömrü uzatılmış yağ hücresi demekmiş, biraz bahsetti, anladığım kadarıyla hepsi aynı kapıya çıkıyor.sen de şansını dene derim, yapılamayacak bir durumda doktorların seni de kendilerini de zorlayacağını sanmıyorum. bu forumda destekleyen arkadaşlar olmasaydı ben de iki sene daha bekleyip ikinci çocuktan sonraki yağlarımla gidecektim bursaya.

yenide sana faceten mesaj attım bılgın olsun..nasıldı ılk gunun çorapsız bacakların

sabahları ağrıyor, yanoıyor genelde, gün içinde açılıyor. akşam üstü doktorun asistanını aradım, taytı çıkarayım mı dedim, çorap giyin o zaman dedi, yarın kilotlu çorap üstü pantolon :KK43: zaten belimi sıkıyor pantolonlar, belimdeki iğne yerleri acıyor, neyse artık...

Arkadaşlar bu hafta sonu aile ziyareti için Ankaraya gidiyoruz. Eşimle konuştuk haftaya salı günü muayene için doktordan randevu alacağız. İnşallah benim için olumlu şeyler söyler. Amaliyat olan arkadaşlarımız bizim için dua edin lütfen. artık bizde bize yakışacak bacaklara kavuşalım...

inşallah arkadaşım :)

canım benim bence seninde bacakların çok kötü değil öncelikle.ayreten asistan değişmiş bence önemli değil ah anlatabilsem....bence bu bayan çok hoş

anladım sanırım sen bu asistandan yanasın.neyse bakalım gidince tanışacam artık bende :)

benım kaçıncı gunum olmasına ragmen arasıraa sızlıyor bacaklarım....ben 15 gün gıydım korseyı ve taytı....sonrasında cıkartıp kontrole gıttım..morluklar kısa sürede gececektır hiç bir ilaç kullanmana gerek yok

- Hııı... iyi
- .....
- .....
- Allah Allah
arkadasim coook tatlisin coook,yazini nasil okudum gormeni isterdim hala guluyorummm.

morluklar patlıcan rengi ile sarı çürük tonları arasında değişiyor, krem önerdi.

bende beyaz tenliyim canım.kesin her yerim mossmor olacak.krem alırım sanırım ben.intten baktım az önce neler var diye.doktorada sorarım bakalım o ne önerecek.sen nasılsın ? yeni bacaklarla günler nasıl geçiyor?garip geliyor deil mi deişim?

benım kaçıncı gunum olmasına ragmen arasıraa sızlıyor bacaklarım....ben 15 gün gıydım korseyı ve taytı....sonrasında cıkartıp kontrole gıttım..morluklar kısa sürede gececektır hiç bir ilaç kullanmana gerek yok

gecmis olsun arkadasim siz ne zaman oldunuz? ben de bacaklarimdan amelyat olucam,siz nerede kime yaptirdiniz islemi?

bende beyaz tenliyim canım.kesin her yerim mossmor olacak.krem alırım sanırım ben.intten baktım az önce neler var diye.doktorada sorarım bakalım o ne önerecek.sen nasılsın ? yeni bacaklarla günler nasıl geçiyor?garip geliyor deil mi deişim?

önerir tabii doktor, bana arnica verdi. değişim güzel gelecek de daha bir şey anlamadım galiba, evde tayt, bugün işe başladım, pantolonlar sıkıyor, iğne yerleri acıyor, bazen aynaya bakınca şaşırıyorum, o zaman iyi geliyor :)

canim yaaa cok sevindim senin adina hadi hayirlisi.sali aksami hayirli haberlerini bekliyorum

X