önerir tabii doktor, bana arnica verdi. değişim güzel gelecek de daha bir şey anlamadım galiba, evde tayt, bugün işe başladım, pantolonlar sıkıyor, iğne yerleri acıyor, bazen aynaya bakınca şaşırıyorum, o zaman iyi geliyor :)
yenide sana faceten mesaj attım bılgın olsun..nasıldı ılk gunun çorapsız bacakların[/QUOTm
mesaj alamadım arkadaşım
sabahları ağrıyor, yanoıyor genelde, gün içinde açılıyor. akşam üstü doktorun asistanını aradım, taytı çıkarayım mı dedim, çorap giyin o zaman dedi, yarın kilotlu çorap üstü pantolonzaten belimi sıkıyor pantolonlar, belimdeki iğne yerleri acıyor, neyse artık...
arkadaşlar bacak kalınlıklarınız nekadar.
yenide hanim yogun agrili donem kac gun suruyor?[/QUOT
benim 10 gün oldu, ilk günlerde de çok şikayet edilecek ağrılar olmadı, yürüyüş rahat değildi tabii, sıkı korseler de var, hareket ksıtlı. şimdi ise ayakta kalınca yanıyor doldurulan yerler, yürürken sıkıntı olmuyor. bir de sabah kalkınca açılana kadar yanıyor biraz.
basenimden yağ alındığı için yan yatamıyorum. penisilin iğnesinin bıraktığı acı gibi, daha geniş bir alan.
benim daha önce hiç aklıma gelmemişti bacağımı ölçmek.Sanırım yamukluğundan sıra gelmedi.şimdi ölçtüm baldır 37,bilek 20.kalın ama malesef düzgün değil.
Ayağı ölmek için belirli noktalar var mı?
arkadaşlar bacak kalınlıklarınız nekadar.
Arkadaşlar bu hafta sonu aile ziyareti için Ankaraya gidiyoruz. Eşimle konuştuk haftaya salı günü muayene için doktordan randevu alacağız. İnşallah benim için olumlu şeyler söyler. Amaliyat olan arkadaşlarımız bizim için dua edin lütfen. artık bizde bize yakışacak bacaklara kavuşalım...
yenide hanim yogun agrili donem kac gun suruyor?[/QUOT
benim 10 gün oldu, ilk günlerde de çok şikayet edilecek ağrılar olmadı, yürüyüş rahat değildi tabii, sıkı korseler de var, hareket ksıtlı. şimdi ise ayakta kalınca yanıyor doldurulan yerler, yürürken sıkıntı olmuyor. bir de sabah kalkınca açılana kadar yanıyor biraz.
basenimden yağ alındığı için yan yatamıyorum. penisilin iğnesinin bıraktığı acı gibi, daha geniş bir alan.
canim ya sen de ist disindaydin dimi yaniliyor muyum?
arkadasim coook tatlisin coook,yazini nasil okudum gormeni isterdim hala guluyorummm.
hımmm... merak ettim ben de. önceki de tatlı bir hatundu ya.
evet yarın arayayım.tam herşey tamam derken böyle bi aksilik çıkmasın son gün.ofss hiç sevmiyorum tel konuşmalarını.
bende nette arnicayı görmüştüm.peki sen aldın mı canım.işe yarıyor mu? bende şaşırmak istiyorum şaşırıp tekrar tekrar aynaya bakmak istiyorummm :))) hastaneye giderken yanında ne götürdün canım
amylee bir şey sorucam.operasyon fiyatına hastene ücretide dahilmi.yani extradan başka masreflarda varmı.
Benim de 34 müş. Bilek 20. Bileklerim çok ince.