Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar selam.benim bir iyi haberim var,daha önce yazdığım gibi 15 sene sonra eşime açıklayabildim bacak olayinı o da kredi için baş vurdu onay aldı.ben 4 bini geçirmem diye söyledim o da bana 4 bin çekti.geriye doktor kaldı ama kafam o kadar karışık kime nerde nasıl yaptırcam off off daha önce antalya için yörum istemiştim ama cevap yazan olmadı.dediğim gibi istanbul bana fazla gelir.şehri tanımıyorum kalacak yerim yok benim için antalya daha uygun.birileri bana antalyadan bir doktor tavsiye etse sevinirim.lütfen kızlarrrr

sizin adiniza coook sevindim super.arkadasim istanbul da oturuyor olsam inan misafir ederdim seni.

aynen oyle,ben bi kac kez karsilastim o durumla.benim gorumcemin neredeyse estetik olmadik yeri yok desem abarti olmaz sanirim.bi de kendini nasil begenir sormayin guzel olsa icim yanmaz.seni caktirmadan ignelemekten de hiiic geri kalmaz.ben hic estetik olmadim henuz kendimi ovmeyeyim ama oldukca hos ve alimliyim cevremde nezaketim kibarligim taktir gormustur hep.tek sorunum bacaklar ve basen bunada sukur diyelim.gorumcem bu durumu surekli koz olarak kullanip duruyor coook uzuluyorum.rica etsem su elindekini ona da kullansak nasil olur.

Kullanalım kullanalım delik teşik edelim her yerlerini. Dünya güzeli olsan ne yazar bacaklar kötü ya çok da göze batıyor kullanacaklar tabi bu durumu. Çok dikkat ettim bundan haz alıyorlar resmen. Ben asla insanların kusurlarını yüzlerine vurmam ama gelip böyle yapıyorlar ya sen önce dön şurana şurana bir bak demekten zor tutuyorum kendimi bu sefer daha da tatmin olacaklar bu durumdan alınıyor da saldırıya geçti diye. Sen de görümcenin sana bu konuda bir şey söylediği zamanlarda değil de öyle herhangi bir zamanda kusurlarından bahset ki anlasın biraz olsa susar belki. Ben artık böyle yapıyorum mecbur.

arkadaşlar selam.benim bir iyi haberim var,daha önce yazdığım gibi 15 sene sonra eşime açıklayabildim bacak olayinı o da kredi için baş vurdu onay aldı.ben 4 bini geçirmem diye söyledim o da bana 4 bin çekti.geriye doktor kaldı ama kafam o kadar karışık kime nerde nasıl yaptırcam off off daha önce antalya için yörum istemiştim ama cevap yazan olmadı.dediğim gibi istanbul bana fazla gelir.şehri tanımıyorum kalacak yerim yok benim için antalya daha uygun.birileri bana antalyadan bir doktor tavsiye etse sevinirim.lütfen kızlarrrr
canım yazmıştım ben özel mesaj ile fikirlerimi

bursada istanbulda bana yabanci ben izmirin yakınlarında oturuyorum.bursayla konuştum istediğim fiyata da yapacaklar ama dediğim gibi uzak ve istanbuluda bursayida hiç bilmiyorum akrabam filanda yok oteli kaladramam param ancak ameliyata yetecek:KK43:foto için.-denedim olmadı beceremedim

sanırım yeni olduğum için

bak kaasın doktoruna gidebilirsin. benim iki tercihimden biri oydu. özel mesajla yazıyorum

kızlar Bursa'daki doktor indirime açık da buradan Gülerer di sanırım memnun değildi dalgalanma olmuştu. (Başka bir arkadaş da olabilir )

arkadaşlar selam.benim bir iyi haberim var,daha önce yazdığım gibi 15 sene sonra eşime açıklayabildim bacak olayinı o da kredi için baş vurdu onay aldı.ben 4 bini geçirmem diye söyledim o da bana 4 bin çekti.geriye doktor kaldı ama kafam o kadar karışık kime nerde nasıl yaptırcam off off daha önce antalya için yörum istemiştim ama cevap yazan olmadı.dediğim gibi istanbul bana fazla gelir.şehri tanımıyorum kalacak yerim yok benim için antalya daha uygun.birileri bana antalyadan bir doktor tavsiye etse sevinirim.lütfen kızlarrrr[/QU

öncelikle gözün aydın,herşey gönlünce olsun..fakat ameliyat konusunu bence iyi düşün,Antalyadaki doktorlar fazla bacak ameliyatı yapmıyor sanırım,Ankarada veya İzmirde olabilirsin, öğretmenevi ya da ucuz bi otelde kalırsın zaten 1 gece hastane,2 gece otelde kalıp dönersin.Antalyada en meşhur plastik cerrahlar Ömer Özkan ,Özerdem kardeşler ve Seçkin Oşkar sanırım..ama bu konuda ne kadar tecrübli oldukları meçhul..gerçi Özerdem kardeşlerden birinin Nişantaşında ofisi var ,ameliyatlar için Antalya'ya da gidiyormuş..

Sanırım 1 seneden fazla yağların kalma şansını iddia eden doktorlar sadece İstanbul Ankara ve İzmir'de. Birkaç doktor görüşmem neticesinde bunu söyleyebiliyorum.

Sanırım 1 seneden fazla yağların kalma şansını iddia eden doktorlar sadece İstanbul Ankara ve İzmir'de. Birkaç doktor görüşmem neticesinde bunu söyleyebiliyorum.

amylee; senin belki bilgin vardır. ben 1 kez telefonla Ankaradan bir doktorla görüştüm başkasınıda aramadım İsmi F. B. bu doktorla ilgili bilgin varmı ben çok araştırdım bacak dolgusuyla ilgili bilgi bulamadım. Kendisi telefonda biraz iddalı konuştu ankarada sadece ben yapıyorum falan diye ama bana gönderdiği fotoğraf pek hoşuma gitmedi. Her hangi bir bilgin varsa benimle paylaşırmısın???

yok artık hiç sanmam 1700 tane sayfada daha benimki kadar problemli bacak görmedim. Sende fotoğraf yüklermisin.

sende ankaradamısın? Ankaradaki doktor ücretsiz muayene ediyomuş ama bana resim yollamadı . Görseydim keşke. REsim yüklemeyi düşünüorum yakın bi tarihte ekliycem yorumlarınız için..

amylee; senin belki bilgin vardır. ben 1 kez telefonla Ankaradan bir doktorla görüştüm başkasınıda aramadım İsmi F. B. bu doktorla ilgili bilgin varmı ben çok araştırdım bacak dolgusuyla ilgili bilgi bulamadım. Kendisi telefonda biraz iddalı konuştu ankarada sadece ben yapıyorum falan diye ama bana gönderdiği fotoğraf pek hoşuma gitmedi. Her hangi bir bilgin varsa benimle paylaşırmısın???

Ankaradaki doktor ne kadara yapıyormuş sordunuzmu.

sende ankaradamısın? Ankaradaki doktor ücretsiz muayene ediyomuş ama bana resim yollamadı . Görseydim keşke. REsim yüklemeyi düşünüorum yakın bi tarihte ekliycem yorumlarınız için..

ben ısrar ettim meme büyütme ve bacak dolgusu fotoğrafları için oda gönderdi. Fakat ikiside hoşuma gitmedi.

ya üfffffffffffffff beee,hem okadar para ver ,hem garantisi olmasın.ne gıcık bir durum.hiç bir estetik ameliyatta böyle bir durum yok .

X