- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar arkadaşlarım ne iyi oldu benim burayi bulmam.sizler bana uğurlu geldiniz.hepinize çok teşkr ederim.ben ameliyat olacam nihayet.pazartesi gün ameliyat günüm belli olacak.istanbulda kalacak yerde ayarladm.şimdilik herşey yolunda gidiyor.inşallah sonuda böyle olur.yok mu ameliyat olacak olan hastanede beraber yatarız:)
benim özel msj yazmam için 4 msjim kaldı.albumlerıde görebilmem için.amelyy yenide ve diğerlerı hepiniz çok iyisınız.keşke yakın olsaydık birbirimizle görüşürdük arada.hiç bir kompleksimiz olmadan
benim özel msj yazmam için 4 msjim kaldı.albumlerıde görebilmem için.amelyy yenide ve diğerlerı hepiniz çok iyisınız.keşke yakın olsaydık birbirimizle görüşürdük arada.hiç bir kompleksimiz olmadan
arkadaşlar merhaba özellikle amylee yenide kaç gündür giremiyordum yeni geldim ist dan iyi geçti bu sefer gayet sıcaktı dr. ameliyat günüm belli oldu.bende amylee gibi üçlü kombine ameliyat istedim olmaz dedi anlamadım yani göğüs kalacak.yenide sen nasıl oldun?
evvet bu sonuncu.e kızlar daha daha nasılsınız:)))
amylee ya ben şu resim ekleme işini nasıl yapacam senin yorum yapmanı istiyorum
arkadaşlar merhaba özellikle amylee yenide kaç gündür giremiyordum yeni geldim ist dan iyi geçti bu sefer gayet sıcaktı dr. ameliyat günüm belli oldu.bende amylee gibi üçlü kombine ameliyat istedim olmaz dedi anlamadım yani göğüs kalacak.yenide sen nasıl oldun?
eeee kızlar ne yapıyorsunuz.
Cennetz anlat ne konuştunuz. Anlat bakalım
söylediğin hastaneyi aradım görüştüm fakat senin ismini verdiğin doktor onlarla çalışmıyormuş. Sadece 2 tane doktorları bu işlemi yapıyormuş onlarda bursa ve istanbulda yapıyorlarmış. Anlayacağın Ankarada yokmuş.