- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
ben bir kaç doktora sordum tlfnda bana 7000 den aşağı fiyat veren olmadı
sanıyorumki Ankarada fiyatlar biraz daha uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir kaç doktora sordum tlfnda bana 7000 den aşağı fiyat veren olmadı
sanıyorumki Ankarada fiyatlar biraz daha uygun
Benim diz kapaklarım birleşiyordu, hatta içe dogru çıkık olduğu icin önce onlar birleşiyordu, o zaman da baldır boş olduğundan alt taraf parantez oluyor,sen de aynı bolgeden mi bahsediyorsun? Oyle degilse de seninkine de çözüm bulur doktorlar merak etme :)
arkadaşım benm sadece dizin altı değil, genel görünüm parantez.diz kapağının altındaki kemik de bayağı eğri.((
amylee; senin belki bilgin vardır. ben 1 kez telefonla Ankaradan bir doktorla görüştüm başkasınıda aramadım İsmi F. B. bu doktorla ilgili bilgin varmı ben çok araştırdım bacak dolgusuyla ilgili bilgi bulamadım. Kendisi telefonda biraz iddalı konuştu ankarada sadece ben yapıyorum falan diye ama bana gönderdiği fotoğraf pek hoşuma gitmedi. Her hangi bir bilgin varsa benimle paylaşırmısın???
ya üfffffffffffffff beee,hem okadar para ver ,hem garantisi olmasın.ne gıcık bir durum.hiç bir estetik ameliyatta böyle bir durum yok .
yok artık hiç sanmam 1700 tane sayfada daha benimki kadar problemli bacak görmedim. Sende fotoğraf yüklermisin.
arkadaşım ben varım merak etme.
olmaz mı? nice burnu düşenler gördük:) hiç olmazsa bizimki her durumda eskisinden iyi olacak...
kızlar konusunda tecrübeli doktor seçin bence. bir de ikinci operasyondan para alıp almamaları da önemli.illa benim doktoruma gidin diyemem çünkü benim de durumum yeni sayılır. ama bu işin sahtekarı da çok.
umarım öyle olur.sizin doktorunuz kimdi özelden yazabilirmisin acaba.ben yazamıyorum özelden.
tşk ederim msjın için.ne kadara yaptırmıştın peki.
Rica ederim bu arada ne demek:))
inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider.sonuçta ortada bir emek var,Allahım emeklerininizi boşa götürmesin.vede paranızı tabi.Darısıda bize .
İnşallah daha fazla erimez.teşekkür ederim.
arkadaşlar ankarada ameliyat olan yokmu yada araştırıp bilgisi olan lütfen bana biraz bilgi verin.
canım mesajın için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et lütfen bıkmadan usanmadan sorularımıza yanıt veriyorsun :)