Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim diz kapaklarım birleşiyordu, hatta içe dogru çıkık olduğu icin önce onlar birleşiyordu, o zaman da baldır boş olduğundan alt taraf parantez oluyor,sen de aynı bolgeden mi bahsediyorsun? Oyle degilse de seninkine de çözüm bulur doktorlar merak etme :)

arkadaşım benm sadece dizin altı değil, genel görünüm parantez.diz kapağının altındaki kemik de bayağı eğri.:KK43:((

amylee; senin belki bilgin vardır. ben 1 kez telefonla Ankaradan bir doktorla görüştüm başkasınıda aramadım İsmi F. B. bu doktorla ilgili bilgin varmı ben çok araştırdım bacak dolgusuyla ilgili bilgi bulamadım. Kendisi telefonda biraz iddalı konuştu ankarada sadece ben yapıyorum falan diye ama bana gönderdiği fotoğraf pek hoşuma gitmedi. Her hangi bir bilgin varsa benimle paylaşırmısın???

Evet:) onunla ilgili bilgi de almıştım. kralkaya ona yaptırdı. kendisine özel mesaj ile ulaşabilirsin bu forumda ama başka topikte bu aralar. pek memnun kalmamıştı.

ya üfffffffffffffff beee,hem okadar para ver ,hem garantisi olmasın.ne gıcık bir durum.hiç bir estetik ameliyatta böyle bir durum yok .

olmaz mı? nice burnu düşenler gördük:) hiç olmazsa bizimki her durumda eskisinden iyi olacak...

kızlar konusunda tecrübeli doktor seçin bence. bir de ikinci operasyondan para alıp almamaları da önemli.illa benim doktoruma gidin diyemem çünkü benim de durumum yeni sayılır. ama bu işin sahtekarı da çok.

olmaz mı? nice burnu düşenler gördük:) hiç olmazsa bizimki her durumda eskisinden iyi olacak...

kızlar konusunda tecrübeli doktor seçin bence. bir de ikinci operasyondan para alıp almamaları da önemli.illa benim doktoruma gidin diyemem çünkü benim de durumum yeni sayılır. ama bu işin sahtekarı da çok.

umarım öyle olur.sizin doktorunuz kimdi özelden yazabilirmisin acaba.ben yazamıyorum özelden.

amylee; mesajın için çok teşekkür ederim benim mesaj sayım 100 olmadığından özel yazamıyorum. Sanıyorum ben o doktordan vaz geçtim fakat benim Ankara dışında ameliyat olmam mümkün değil hakkında bilgin olan başka doktorlar varmı bana tavsiye edebilirmisin? offf kafam karma karışık oldu ne vardı istanbul yakınlarında yaşasaydık...

arkadaşlar ankarada ameliyat olan yokmu yada araştırıp bilgisi olan lütfen bana biraz bilgi verin.

arkadaşlar ankarada ameliyat olan yokmu yada araştırıp bilgisi olan lütfen bana biraz bilgi verin.

Acaba Ankara'da bacak estetiği olan var mı diye konu mu açsan? Burada kısıtlı kişiye ulaşabiliyoruz... Bilemedim şimdi. Ben de internetten şöyle bir baktım da var birkaç isim ama önemli olan onlara giden var mı ? Tecrübe çok mühim

canım mesajın için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et lütfen bıkmadan usanmadan sorularımıza yanıt veriyorsun :)

canım mesajın için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et lütfen bıkmadan usanmadan sorularımıza yanıt veriyorsun :)

Canım benim arkadaşlar arasında lafı mı olur. Birbirimize destek için buradayız sonuçta. Benden yana helal tabii ki siz de edin.

X