Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:)) bana da gösteriyorlar, bak bu da carpık vs. Bakiyorum keşke benim de oyle olsa diyecegim bacaklar çoğu, daha da moralim bozuluyor,ben sütun istemiyorum zaten artık, erimeden bana kalan parantez olarak dikkat çekmesin yeter :)

parantezlik kompleksi.hakkaten nerdeyse 8-10 yaşlarımdan beri beni nekadar üzdü bu durum.hele ergenlik çok zor geçti.

parantezlik kompleksi.hakkaten nerdeyse 8-10 yaşlarımdan beri beni nekadar üzdü bu durum.hele ergenlik çok zor geçti.

ayy evet ya... ben de çok zorlandım. Çok gıcık bir durum.

siz konuşunca kraliçenin bacaklara baktım ama doğru dürüst resim yok ki nette:KK43:

Bu gün 6-7 aydır arkadaşım olan biri,niye hiç etek giymiyorsun dedi.Ben genelde yazın giyiyorum diyip kapattım konuyu ama.içim neler dedi o arada bir bilse..............................

Bu gün 6-7 aydır arkadaşım olan biri,niye hiç etek giymiyorsun dedi.Ben genelde yazın giyiyorum diyip kapattım konuyu ama.içim neler dedi o arada bir bilse..............................

arkadaşının bunu içinin fesatlığından söylediğine emin olabilirsin. böyle kendilerini tatmin ediyorlar aklılları sıra. hayır sanarsın kendilerini allah özene bezene yaratmış. hortlak tipli insanlar bile konu bacak olunca kendilerini üstün görüyor. ahh ne zor tutuyorum kendimi birgün birini fena azarlayacam o olacak. :KK47:

arkadaşının bunu içinin fesatlığından söylediğine emin olabilirsin. böyle kendilerini tatmin ediyorlar aklılları sıra. hayır sanarsın kendilerini allah özene bezene yaratmış. hortlak tipli insanlar bile konu bacak olunca kendilerini üstün görüyor. ahh ne zor tutuyorum kendimi birgün birini fena azarlayacam o olacak. :KK47:

Tabii ki fesat bunlar. Başka yönden vuramıyorlar oradan acıtmaya çalışıyorlar :KK14:

arkadaşlar selam.benim bir iyi haberim var,daha önce yazdığım gibi 15 sene sonra eşime açıklayabildim bacak olayinı o da kredi için baş vurdu onay aldı.ben 4 bini geçirmem diye söyledim o da bana 4 bin çekti.geriye doktor kaldı ama kafam o kadar karışık kime nerde nasıl yaptırcam off off daha önce antalya için yörum istemiştim ama cevap yazan olmadı.dediğim gibi istanbul bana fazla gelir.şehri tanımıyorum kalacak yerim yok benim için antalya daha uygun.birileri bana antalyadan bir doktor tavsiye etse sevinirim.lütfen kızlarrrr

yenide,amelyy,ikicanımvar,vanilasky,nerdesiniz sizin desteğe ihtiyacim var:KK43:

Son düzenleme:
arkadaşlar selam.benim bir iyi haberim var,daha önce yazdığım gibi 15 sene sonra eşime açıklayabildim bacak olayinı o da kredi için baş vurdu onay aldı.ben 4 bini geçirmem diye söyledim o da bana 4 bin çekti.geriye doktor kaldı ama kafam o kadar karışık kime nerde nasıl yaptırcam off off daha önce antalya için yörum istemiştim ama cevap yazan olmadı.dediğim gibi istanbul bana fazla gelir.şehri tanımıyorum kalacak yerim yok benim için antalya daha uygun.birileri bana antalyadan bir doktor tavsiye etse sevinirim.lütfen kızlarrrr

canım parayı ayarlamana çok sevindim. Ne kadar güzelki eşinde sana tam destek oldu... Fakat benim Antalya'daki doktorlarla ilgili hiçbir bilgim yok ben ankaralı olduğum için ancak oradan bilgilendirebilirim seni. Sana Bursa yakın oluyormu bilmiyorum ama oradaki bir doktorun bu ameliyatta başarılı olduğunu çok kez okumuştum. Birde bizimle fotoğraf paylaşabilirmisin??

canım parayı ayarlamana çok sevindim. Ne kadar güzelki eşinde sana tam destek oldu... Fakat benim Antalya'daki doktorlarla ilgili hiçbir bilgim yok ben ankaralı olduğum için ancak oradan bilgilendirebilirim seni. Sana Bursa yakın oluyormu bilmiyorum ama oradaki bir doktorun bu ameliyatta başarılı olduğunu çok kez okumuştum. Birde bizimle fotoğraf paylaşabilirmisin??

bursada istanbulda bana yabanci ben izmirin yakınlarında oturuyorum.bursayla konuştum istediğim fiyata da yapacaklar ama dediğim gibi uzak ve istanbuluda bursayida hiç bilmiyorum akrabam filanda yok oteli kaladramam param ancak ameliyata yetecek:KK43:foto için.-denedim olmadı beceremedim

sanırım yeni olduğum için

Son düzenleme:
bursada istanbulda bana yabanci ben izmirin yakınlarında oturuyorum.bursayla konuştum istediğim fiyata da yapacaklar am dediğim gibi uzak ve istanbuluda bursayida hiç bilmiyorum akrabam filanda yok oteli kladramam param ancak ameliyata etecek:KK43:foto için.-denedim olmadı beceremedim

sanırım yeni olduğum için

birde bana özelden yazarmısın hangi doktor için diyörsun

yenide,amelyy,ikicanımvar,vanilasky,nerdesiniz sizin desteğe ihtiyacim var:KK43:

canım keşke yardımcı olabilsem ama antalyayı hiç bilmiyorum. ne güzel bursadaki söylediğin fiyata yapıyormuş aslında biraz daha bir şekilde para bulamaz mısın. zaten otelde en fazla üç gün kalacaksındır belki o bile olmaz. bu konuyu doktorla konuşsan seni bir iki gün hastanede tutar sonra evine dönersin olmaz mı böyle. anlatırsın ona durumunu. herkes üç şehre kitlenmiş durumda sende buralarda şansını denemeye bak bence. sonuçta antalyayı bilen yok kimseye güven olmaz bu devirde doktor sırf paranı almak için yaparım diyebilir. leydi bursada olmuştu onunla bir konuş istersen.

kendi fiziği güzel ama,zevkin z'si yok malesef.O fizik bende olsaydı varya...Zaten fiziğimi farkettiği için öyle dedi sanırım.

inanın çok sevindim adınıza.inşallah her şey hayal ettiğiniz gibi olur.4 bine yapan yer bulursanız banada bilgi verin lütfen. ben telefonla bir iki yerle görüştüm bana 7000 den aşağı rakam veren olmadı.

Sahi ben para detayını atladım. Bursada 4000'e nasıl yapıyor. yoksa o meşhur yer değil mi senin konuştuğun. Çünkü o doktor bayağa yükseltmişti fiyatı.

kendi fiziği güzel ama,zevkin z'si yok malesef.O fizik bende olsaydı varya...Zaten fiziğimi farkettiği için öyle dedi sanırım.
O yüzden söylemiştir tabi ki. Akılları çıkıyor bir anını yakalasam da şu durumu yüzüne vursam az diye. Bir yerde iyi bir şey bu dostu düşmanı ayırıyorsun.

Sahi ben para detayını atladım. Bursada 4000'e nasıl yapıyor. yoksa o meşhur yer değil mi senin konuştuğun. Çünkü o doktor bayağa yükseltmişti fiyatı.

evet orası en meşhur yer ama bu fiyat sadece bu aya ayit bir de indirim yaptılar ben yine yarın arayim orayi dediğin gibi kalacak yuerı hal ediyim.

Kızlar hepinizin 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutluyorum.hepinize öncelikle sağlık,mutluluk ve sevgi diliyorum allah sevdiklerinizden ayirmasın ve inşallah bu günlerı bize aratmasın.en buyük sorunumuz bacak olsun o da hal olsun:d

yoooo arkadasim tutma kendini o elindekini batir bir yerlerine,hepimiz rahatlayalim olmaz mi?

O yüzden söylemiştir tabi ki. Akılları çıkıyor bir anını yakalasam da şu durumu yüzüne vursam az diye. Bir yerde iyi bir şey bu dostu düşmanı ayırıyorsun.

aynen oyle,ben bi kac kez karsilastim o durumla.benim gorumcemin neredeyse estetik olmadik yeri yok desem abarti olmaz sanirim.bi de kendini nasil begenir sormayin guzel olsa icim yanmaz.seni caktirmadan ignelemekten de hiiic geri kalmaz.ben hic estetik olmadim henuz kendimi ovmeyeyim ama oldukca hos ve alimliyim cevremde nezaketim kibarligim taktir gormustur hep.tek sorunum bacaklar ve basen bunada sukur diyelim.gorumcem bu durumu surekli koz olarak kullanip duruyor coook uzuluyorum.rica etsem su elindekini ona da kullansak nasil olur.

X