bu arada ağrıları tarif etmem gerekirse üzerime iki kişi oturmuş gbi bir baskı vardı dün, bugün bir kişilik :) tabii ikinci gün olduğundan ayakta fazla kalmıyorum.
tombiş bacaklı yenideeeeeeee:) ara kapandı oh oh...
bi de şişlikler gitsin o zaman bakalım. geçmiş olsun tekrar :)
dış yanlardan neden almadı ki acaba?
Ankara'da oldun sen di mi? benim hatlar karıştı.
Yag transferi yaptiran ve erime yok diyen arkadaslara kok hucre mi uygulandi acaba? Klasik transferde erime oluyor diye biliyorum.
gecmis olsun yenide.atlattigina cok sevindim.inslh diledigin gibi olmustur
canım geçmiş olsun :)) ohhh sen rahatsın artık.sıra bende şimdi .benimde inş hayırlısı ile biter biran önce :))
kök hücre denen şey ömrü uzatılmış yağ hücresi demekmiş zaten. çok fark olmamalı yöntemler arasında. sonuçta aynı doktora ameliyat olan arkadaşlarda da erime oranları farklı oluyor. hiçbiri erimeyecek garantisi vermiyor ki. bizi umutlandıran aradan uzun zaman geçmiş arkadaşların memnuniyeti. doktorların da bir bildiği vardır herhalde. elde bir şey kalmayacaksa onlar için de risk sonuçta.neden işini kötü yapmak istesinler ki...
Seni anlıyorum kendini bunca hazırlamışken..ama üzülme ve vazgeçme lütfen,sadece 6 ay ertele ameliyatı bu süre boyunca da yapabilirsen biraz para biriktirmeye çalış..hem kışa getirmiş olursun ameliyatı korse,varis çorabı çok rahatsız etmez..
maalesef kışa getirmek gibi bir şansım yok. Ben küçük bir şehirde yaşıyorum eşimin işi için burdayız. Tüm ailemiz Ankarada ve biz sadece haziran ayında gidebiliyoruz işte ben hep bunları hesaplamıştım. Ankaraya gidecektim ailemin yanında kalacaktım falan. Belki seneye hazirana kaldı ama artık bu şekilde olmak beni çok yoruyor.
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.Sizlerle aynı dertten muzdaripim bende bacaklarrrr.inşallah eşime açılabilirsem,yağ dolgusu yaptırmak istiyorum bende.Benim 1 yıl yada daha önce yaptıran arkadaşlara bir kaç sorum olucaktı.Cevaplarlarsa çok sevinirim.Konulan yağların büyük bir kısmı eridikten sonra ,kalan yağlar zamanla bezeleşiyormu.Küçük yağ bezeleri olup elleyince elinize geliyormu.Yanıtlarsanız çok sevinirim.Bu arada yağ dolgusu yapan arkadaşların hepsine dua ediyorum inşallah istediğiniz gibi olur bacaklarınız.
merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlardan hatırlarsanız eşimle konuştuğumu söylemiştim oda ameliyatı kabul etmişti. Artık para ayarlayıp haziranda ameliyat olacaktım. Maalesef dün öğrendimki maddi sıkıntımız varmış eşimin işyeri var ve piyasadaki alacaklarını toplayamadığı için mal aldığı yerlere ödemesini yapamamış şimdi yüklü bir miktarda kredi çekip borcunu kapatacakmış. Anlayacağınız benim hayalimde suya düşmüş oldu. Aslında ben çok bişey istememiştimki bu hayattan sadece arzum biraz kadına benzemekti. Bu bacaklar ne kadar değişirdi bilmiyorum ama bu halinden iyi olacağı kesindi şuan bunları ağlayarak yazıyorum inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. İnanın şuan içimde olan bitenleri tarif edememkarmakarışığım. Belkide bazılarınız abarttığımı düşünüyor ama öyle değil. Benim çevremdeki herkez çok güzel fiziğe sahip o kadar kişinin içinde tek olmak öyle zorki. Düğünlerde bayramlarda herkez prenses gibi olurken ben sadece onlara bakıp kıskançlık hissettim. Ben niye böyleyim diye belliki bundan sonrada hep böyle olacak...
Eki Görüntüle 639731
arkadaşlar buda benim C bacaklarım ümitsiz vaka gibi değilmi ? biran olsun aklımdan çıkartamadığım problemim...