canım sen benim bacaklarımı gördün mü? görmediysen de profilimde var arkadaş olursan benle görebilirsin.benimkiler seninkilerden daha vahim.
burda bazı arkadaşlar parantez bacakla çarpık bacağın farklı şeyler olduğunu söylüyorlar.ben ikisi arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum.yani benimkiler çarpıkmı parantezmi bilmiyorum ama bence benim bacaklar için her ikisi de söylenebilir.tam bi aç parantez kapa parantez ve arası üst bacaklardan itibaren çok açık.aralarına iki kol sığar.
ben geçen yaz amely'nin dr.una muayeneye gittim.dr direkt silikon+yağ enj. dedi.zaten başkası kurtarmaz bu bacakları.ben ozamandan bu zamana parayı biriktirdim ama ameliyatı olamıyorum.çünkü ameliyatta yanımda olabilecek kimse yok.yani olacak olan operasyon belli ve para da hazır ama ben ameliyatı olamıyorum.kimseye söyleyememek ve ameliyatı evden gizlemek tek problemim benim((( ((( Allah yardımcımız olsun.AMİN
Ben de ekledim seni umarım kabul edersin. Benimkilerde çok kötü durumda ama henüz para hazır olmadığı için doktor faslına giremiyorum. Seninkileri merak ettim. Ben böyle sizin yazdıklarınızı henüz söyleyecek bir şeyim olmadığı için sessizce takip ediyorum biri resim koymuşsa onu arkadaş olarak ekliyorum resimleri görebilmek için kusura bakmayın. :78:
arkadaşlar buda benim C bacaklarım ümitsiz vaka gibi değilmi ? biran olsun aklımdan çıkartamadığım problemim...
Dedim ben herkese yardımcı olacağım diye:)) canım valla gidince göreceksin ben hocaya "vaay neler varmış"demiştim. Allah senden de razı olsun. Ben dua aldım içim rahatladı daha ne isterim...
Bi de şu diş ağrım geçseydi
Eşinin desteğini mutlaka almalısın aile ilk planda...diğerleri zaten olur
amylee biliyormusun ben taaa nerelerden yazıyorum ist a gitmek gelmek okadar zorki bu aradabenimde diş problemlerim vardı ta ist a gittim harika bir doktora yaptırdım. birde merak ettim o gelin senmisin
amylee biliyormusun ben taaa nerelerden yazıyorum ist a gitmek gelmek okadar zorki bu aradabenimde diş problemlerim vardı ta ist a gittim harika bir doktora yaptırdım. birde merak ettim o gelin senmisin
Yok ben anlamadım ne gelini?? Kim gelîn?:))
Eki Görüntüle 639731
arkadaşlar buda benim C bacaklarım ümitsiz vaka gibi değilmi ? biran olsun aklımdan çıkartamadığım problemim...
ay çok özür dilerim kimin profilinde gördüm ben 1. düğünüm kına gecem adlı albümü ay neysee çok çok özür dilerim arkadaşım biraz teknoloji özürlüyümde
arkadaşlar, bugün burada tavsiye edilmiş doktorlardan biriyle görüştüm, yağ ile hallederim dedi, basenlerden alacakmış, koca göbeğim doğumdan sonra çalıştırmadığım kaslarımmış. ya da küçük bir silikon koyarım, daha dolgun olur dedi. kararsızım, yağın iyileşme süreci daha rahatmış. bilemedim bilemedim.
amylee, nasılsın? erimez değil mi? :))
Kızlar son halini koyacağım birazdan. İnceldi oldukça
amylee ben sizi tanımadan çok sevdim ne kadar sabırlısınız inanın yazarken utanıyorum ama aynnı doktor olunca neyapayım soruyorum ameliyatı bir olayım borcumu öderim ben biraz önce doktor beyin asistanını aradım çok soğuk geliyordu bana ztendoktor asistanıda öyle olmuş bişey soracaktm ama dönmedi henüz.size özendim göğüsleride yapsakmıki dicektim ama sanki parasız yaptırıyoruz binbir nazla cevaplıyor sen üçünü yaptımıştın değilmi
Kızlar son halini koyacağım birazdan. İnceldi oldukça