Bacak dolgusu yaptıran var mı?

takipteyiz amylee :) böyle çok güzel de biz yaptırdıktan sonra da inceldi mi diye kontrol edip duracak mıyız? acaba ne zaman bu son hali diyor muşuz? ama güzel olmuş güzel :)

Valla öyle sanırım :KK43:( ben de incelemiştir inşallah diye bakıyorum aynaya... 3 ay sanırım bunda netlik kazanması için gerekli süre... Bakalım bekliyoruz.gerçekten beğendin mi son halini?? Biraz fazla inceldi gibi geldi bana:KK43:

ya lütfen... ben memnunum halimden:) evet evet komple benim

tşk ediyorum benim 1 mart ta son olarak bir doktorla randevum var adını ilklerde yazmıştımbizim doktorumuz çok soğuk ya öneml şimdi doktor benimde eşim doktor hastalarına öyle soğuk olsa birkişi gitmez sank mecburuz diye katlanıyoruz gibi.gerçekten kafam karışık bu doktor meselesin .eşim sizin doktorunuzu istiyor tanımadan içgüdüleriyle akademisyen ya o yüzden.kendide öyle olduğu için.diğer doktoru bir görsen bir konuşuyor sanki seni baştan yaratacak

allahım çalışmak ve beraberinde anne olmak ne zor ya anne olacaksın yada çalışaniki saattir 7 yaşındaki kocaman kızıma ve oğluma yemek yediriyorm salonda mutfakta banyoda küveti doldurarak baloncuk yaparak neden benim çocuklarım böyle ben bide güzelleşecem diyorum bu çocuklarla

Çok zor ya çocuk olunca ... Bi de sende iki tane:)) Allah kolaylık versin. Özel mesajda da belirttiğim gibi çocukla çok zor...hele iki çocukla daha zordur eminim. Ama insan da yenilenmek istiyor. Güven veriyor...

Valla öyle sanırım :KK43:( ben de incelemiştir inşallah diye bakıyorum aynaya... 3 ay sanırım bunda netlik kazanması için gerekli süre... Bakalım bekliyoruz.gerçekten beğendin mi son halini?? Biraz fazla inceldi gibi geldi bana:KK43:

gerçekten beğendim :) hem bendeki açıklık daha fazla olduğundan doktora dedim yağ kapatır mı burayı, doldurur mu, erirse vs. dedi ki önemli olan dolu ya da yapışık bacak değil, orantılı düzgün bacak ve bence de seninki çok düzgün.

tşk ediyorum benim 1 mart ta son olarak bir doktorla randevum var adını ilklerde yazmıştımbizim doktorumuz çok soğuk ya öneml şimdi doktor benimde eşim doktor hastalarına öyle soğuk olsa birkişi gitmez sank mecburuz diye katlanıyoruz gibi.gerçekten kafam karışık bu doktor meselesin .eşim sizin doktorunuzu istiyor tanımadan içgüdüleriyle akademisyen ya o yüzden.kendide öyle olduğu için.diğer doktoru bir görsen bir konuşuyor sanki seni baştan yaratacak

Bence güvenmen önemli. Benim eşim demişti ki sen bu doktoru kafana takmışsın. Ben sana daha iyisini bile bulsam yarın öbürgun erise ya da bir şey olsa bak doktoruma gitmedik ondan oldu dersin... Demişti
Ben de evet ben bu hocaya güvendim demiştim.
O yüzden önemli olan senin doktora güvenmen. Bir de canım soğuk olsa ne olur zaten pek muhabbete fırsat olmuyor... Artıııı hep cool insanlar kadın-erkek fark etmez daha çekici gelmiştir bana:)))))

gerçekten beğendim :) hem bendeki açıklık daha fazla olduğundan doktora dedim yağ kapatır mı burayı, doldurur mu, erirse vs. dedi ki önemli olan dolu ya da yapışık bacak değil, orantılı düzgün bacak ve bence de seninki çok düzgün.

Ay çok sağol ya... Bu gerçekten iyi geldi. Aslında ben de beğenmiştim ama bugün sanki daha bi incelmiş geldi fotoğraftan bakınca üzüldüm valla.
Çok teşekkür ederim

amylee maşallah bacaklarının son hali çook güzel gözüküyor inşallah hep böyle kalırlar :) bende istiyorum yaa :KK43:

Amylee bacakların gün geçtikçe daha da güzel oluyo.bence biraz incelmesi bacaklarını çok daha güzel yapmış.ayrıca bi incelme varsa bence kesinlikle yağ değil ameliyat sonrası oluşan ödemin gitmesidir.inşallah hep böyle güzel kalır bacakların.darısı benim başıma artık..bu arada sen sadece bacak mı oldun o doktora yoksa başka operasyonlar da geçirdin mi?

amylee maşallah bacaklarının son hali çook güzel gözüküyor inşallah hep böyle kalırlar :) bende istiyorum yaa :KK43:

Teşekkür ederim korkmaya başlamıştım aslında ne oluyor diye . Fotoğrafta gerçekler yüzüme vurdu sanki...
Daha çok erimez ise sorun yok o zaman herkes aynı fikirde olduğuna göre:)

Amylee bacakların gün geçtikçe daha da güzel oluyo.bence biraz incelmesi bacaklarını çok daha güzel yapmış.ayrıca bi incelme varsa bence kesinlikle yağ değil ameliyat sonrası oluşan ödemin gitmesidir.inşallah hep böyle güzel kalır bacakların.darısı benim başıma artık..bu arada sen sadece bacak mı oldun o doktora yoksa başka operasyonlar da geçirdin mi?

Âmin darısı başına.
Benim yağ mini karın germe ile karnımdan alındı çoğunlukla ama belden de alındı. Ayrıca diz ve dış yanlardan alındı. Bir de silikon olayımız var tabii:))(meme)

Çok teşekkür ederim bu arada. Evet inşallah böyle kalır. Malzeme Kök hücreden zengin olduğu için şanslısın demîşti doktorum... Bakalım

Ben hep Özge Ulusoy'un bacakları gibi istemişimdir. O da silikonla mümkün ama benim ona cesaretim yok

Amylee benim bacaklarda inceliyor bir ay bile olmadı ama ben silsileyi tamamlayacagim ikinci ve üçüncü dörde gidemem Adamcaz beni kapının önüne koyar tazesinden güzel bacaklı almak daha az masraflı

Benim bacaktan yukarısı yani diz kapağından yukarı devasa maşallah o yüzden kilo kilo yağ basmak lazimki bacaklara orantı saglansin

Âmin darısı başına.
Benim yağ mini karın germe ile karnımdan alındı çoğunlukla ama belden de alındı. Ayrıca diz ve dış yanlardan alındı. Bir de silikon olayımız var tabii:))(meme)
Amylee bu üç işlem için o parayı verdiyseniz uygun olmuş çünkü sana çok para vermişsiniz arkadaşım demiştim

Amylee sen varis corabini hala giyiyormusun ben bir hafta daha giyeceğim allahtan yaz değil bu beni mahvetti

Bu arada hoca ile mailleştik şimdi o da sizinle aynı fikirde... Ödemlerin gitmesi erime hissi yaratmıştır diyor:))

X