Bacak dolgusu yaptıran var mı?

başım döndü artık ya! şu işi iyi tavrı kötü doktora da hiç gidesim yok ama bu hafta da ondan randevu aldım,

başım döndü artık ya! şu işi iyi tavrı kötü doktora da hiç gidesim yok ama bu hafta da ondan randevu aldım,

bende tamamen sizinle aynı fikirdeyim hiç gidesim yok ama hafta sonu ordayım yinede insan bi güler yüz bekliyor değilmi siz ne zaman gideceksiniz görürmüyüm sizi

bencede biraz incelince daha güzel olmuş birde böyle çekilmiş fotoğraflada anlaşımıyorki şimdi bir giyinsen ayakkabi ile ne kadar güzel duruyordur.öncede çok kötü değillermiş ama yinede iyiki yapmışsın bence

tavrı bana da kötü gelmedi.Hatta psikolog edasıyla insana yaklaşıyor.Konuşarak çok rahatlattı beni.O yüzdende açık açık herşeyi sordum konuştum.Dahada konuşurdu ,soracak birşeyim kalmamıştı.Belki ters bir anına gelmişsindir.Bazen istemeden karşımızdakilere öyle izlenim verebiliyoruz.

Canım. Aslında kibar adam yaa şaşırıyorum siz böyle söyleyince

yok yok. senin doktorun değil, o bana nisanın sonuna randevu verebildi, benim işim o zamana kadar bitecek galiba :)
böyle doktor adı vermeyip şifreli şifreli anlatınca karışıklık oluyor :) bursadan bahsediyorum. aslında benim içime sinen doktor oldu ama eşim diyor buna da git, çünkü o merkezde başka cerrah bulamamıştı yeterli yağ, benimkinde de bir umut, bu doktor da yok derse bırakıcam zannediyor işin peşini, bir de istanbula benimle gelmemişti, ikna olamadı iyi bir doktora gittiğime,
(ben dediğim bu doktora muayene ücreti vermemek için aynı ekibin başka doktoruna gitmiştim, şimdi orada kayıtlar da var, yağ yetesiz vs. of bozacaklar işimi diye de korkuyorum

yok o doktordan söz etmiyorum, bu forumun başlarından benim dedğim doktor hakkında çok yorum var acaba onlar-2009 2011 dönemi yaptıranlar- hala memnun mu? son zamanlarda yaptıran var mı, açıkçası son operasyonlarda sizin doktorda yoğunluk var. o da hem yer hem zaman olarak bana uygun olmayacak sanırım

anlaşılan herkes pazar gününü dolu dolu yaşamış :) bir ben miyim, bütün günü bu forum başında geçiren, şiştim...
kota mota kalmadı, sınırsıza geçmek lazım :)

neyse arkadaşlar, herkese iyi bir hafta dilerim :)

Yok arkadaşım ben de bi sinema yaptım ama arada bile telefondan foruma baktım.

özür dilerim bende karışabilirmiyim bende ak sanmıştım dediğiniz doktoru ödüm kopmuştu .bencede soğuk ama bende ona olucam ameliyatlarımı

bende tamamen sizinle aynı fikirdeyim hiç gidesim yok ama hafta sonu ordayım yinede insan bi güler yüz bekliyor değilmi siz ne zaman gideceksiniz görürmüyüm sizi

bilemedim ki aynı doktor mu? ben şifreli yazınca yanlış adres vermiş olmuşum, bursada benim randevum, öyle söyleyeyim :)

sayfaları tek tek okuyup isimleri, doktorları, silikon mu yağ mı, memnun mu değil mi... notlar aldığım kağıtlarımı kaybettim yaaaa

benimde ameliyatıma az kaldı.şimdiden heyecanlanmaya başladım.inş istediğim gibi bacaklara kavuşurum.hayal kırıklığına uğramak istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…