Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide orda Kadınlar kulubunü okuyup gelen bir arkadaş vardı.Oda bacak inceltmeydi.Doktor bey inceltmede yapıyormuş.Arkadaş burayı takip ediyormuş ama üye değilmiş.
Doktor karar verenler grup halinde gelirse hastane indirimi olduğunu söyledi.Yani indirimlik kısmı kendisinin alacağı paradan değil hastane kısmından.Bunu da yazayım dedim.
Ben hep baştan beri silikon düşündüğüm için çıktıktan sonra yıllar önce bu forumda olan Jezabele cepten mesaj attım.Silikonlarından memnunmuş o sadece büyüklüğünden hoşlanmıyordu sanırım o kısmı halen devam ediyor.Silikonun yırtılması mümkünmuş yani en fazla 10 yıl snra değiştiriliyormuş. Oyüzden 5 yılda bir bacak rontgeni çekilmesi mecburiymiş.Yırtıldığını anlamak imkansız ama yırtılırsada vücuda zarar vermiyormuş.Zaten videolarda izlerseniz silikonun kesilince bütün bütün kalan bir yapısı olduğu görülüyor.
Sağol ama ben de dişçiden geliyorum bugün çok kötü gömülüydü içeriye acıdan ağlıyorum ağrı kesici fayda etmiyor valla
Günaydın kızlar dün ben o ünlü doktora gittim.Yıllardır Beşiktaşa gitmemiştim.Ofisin yeri çok basitmiş ama tranvaydan inince kısa mesafe oluyormuş.Taksi şoförü beni almayıp yol tarih etti.Yoluda doğru tarif etse gam yemiyeceğim.Maçkaya doğru hiltonun önüne kadar yürüdüm.Yetmedi burası yanlış dendi aynı yolu tekrar yürüdüm.Allahtan evden bayağı erken çıkmışım yoksa randevuya geç kalırım endişesiyle iyice stres olurdum.
Aslında ben bir yere giderken çok üşengeç biriyim.Yani son anda offf boşver ne gideceksin ya diyip otururum diye hiç düşünmemeye çalıştım.Hazırlandım ve gittim.
Ofiste sizi çoook güzel bir bayan karşılıyor.Çook sıcak birisi.Doktor beyin asistanı.Sohbettie gayet güzel tek eksik ikram yok O kadar üşüdükten sonra sevmediğim halde çay iyi giderdi
Doktor beyde çok sakin ve güzel karşılıyor.Yanlız içeri ilk girdiğimde yüzündeki ifadeden yüzümün bir fotoğrafını çeker gibiydi.Yani eminim o bir kaç saniyede yüzümün tüm kusurlarını gördü:) Benim sadece alt bacak değil üst bacakta işlem görecek.Aşırı kalın dolayısıyla yağlı.Üstten 360 derece yağ alınacak.Alttan dıştan yağ alınacak.Göbekten yağ alınacak.Malzemeniz çok size silikona gerek yok dedi :)Bunu da iltifat olarak aldım. Hepsini alttın iç tarafına koyacak.Aslında anlatınca ne kadar güzel geldi bana.Tutunma olasılığı % 90. Silikon düşünürsem maliyet çook artıyor.Ameliyata karar verirsem nisan başı yapacak.Eşim bana bırakıyor.Gerçi akşam eve gelmemle bana 6 aylık tüm ödemelerimizi saydı.Sanki yaptır ama bak maddi durumumuz bu demeye getirdi :) Ama bende 2 senedir ameliyat için para biriktirdim.
Yolda gelirken bir tarafım mutlaka yaptır , zaten genç olarak kaç yılın var hevesini al dedi.Diğer yanım evlenmişsin çoluk çocuğa karışmışsın otur aşağı dedi.Ama bende denize rahat rahat girmek istiyorum.Dar paça pantalon giymek istiyorum.
İşte benim maceram başladı.Bakalım heran karar verip kendimi o ameliyat masasında bulabilirim.
Bide benim canım tatlı değildir.Kızımı sezaryanla doğurduğumun 2-3 saat sonrası ayaktaydım.Kimseye işimi yaptıramıyorum. Oda bana gereğinden fazla güç verip ayağa kaldırıyor.Emimim ameliyattan sonra insan üstü çabayla ayağa kalkarım.Yani benim tek derdim karar vermek.
yaaa bu sitede yanlız kalmadığımı hissediyorum böyle durumda olan tek benm sanıyodum :) denizde bacaklarından utanan dar kot giyemeyen.... yanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama herkesde sutuuun gb bacaklar var diye cok üzülürdüm darısı başıma diyoruum şimdiden geçmiş olsun
arkadaşlar ne olur bende istiyorum o deoktorun adını zaten fazla giremiyorm foruma işimden dolayı ayreten çokgeçmiş olsun amyleeBide orda Kadınlar kulubunü okuyup gelen bir arkadaş vardı.Oda bacak inceltmeydi.Doktor bey inceltmede yapıyormuş.Arkadaş burayı takip ediyormuş ama üye değilmiş.
Doktor karar verenler grup halinde gelirse hastane indirimi olduğunu söyledi.Yani indirimlik kısmı kendisinin alacağı paradan değil hastane kısmından.Bunu da yazayım dedim.
Ben hep baştan beri silikon düşündüğüm için çıktıktan sonra yıllar önce bu forumda olan Jezabele cepten mesaj attım.Silikonlarından memnunmuş o sadece büyüklüğünden hoşlanmıyordu sanırım o kısmı halen devam ediyor.Silikonun yırtılması mümkünmuş yani en fazla 10 yıl snra değiştiriliyormuş. Oyüzden 5 yılda bir bacak rontgeni çekilmesi mecburiymiş.Yırtıldığını anlamak imkansız ama yırtılırsada vücuda zarar vermiyormuş.Zaten videolarda izlerseniz silikonun kesilince bütün bütün kalan bir yapısı olduğu görülüyor.
arkadaşlar ne olur bende istiyorum o deoktorun adını zaten fazla giremiyorm foruma işimden dolayı ayreten çokgeçmiş olsun amylee
ah bize birşey yaptırma diyen o eşler.yemin ederim havuz kenarında o güzel bacaklı bayanları görünce benim içim gidiyor benimkiler neden değil diye onun mu gitmesin.gerçi onun yüzünde olmadımı iki çocuk stres felan derken karın göbek şişti alt ince görünüyor.sizde cvp yazmadınız doktor için kararsızlıktan kalacak galiba yine.1 mart ta tunç beyle randevum var o da pek bacak ypmıyor galiba offffff........of
ah bize birşey yaptırma diyen o eşler.yemin ederim havuz kenarında o güzel bacaklı bayanları görünce benim içim gidiyor benimkiler neden değil diye onun mu gitmesin.gerçi onun yüzünde olmadımı iki çocuk stres felan derken karın göbek şişti alt ince görünüyor.sizde cvp yazmadınız doktor için kararsızlıktan kalacak galiba yine.1 mart ta tunç beyle randevum var o da pek bacak ypmıyor galiba offffff........of
amylee size gerçektençok teşekkür ediyorum bana okadar yardımcı oldunuzki farkında olmadan inanın belkide yaşanmışlığn izlerini görüyorm yavaş yavaş kötü yaşanmışlığın moral olurmu acaba bunlar bakacak kimsem de yok aslında. bende seninle aynı doktoru düşünüyorum daha önce görüşmüştüm onunla biraz soğuk ama işini iyi yapıyora benziyor.Birazda olsa moralim yerine geldi birde son bişey sorsam Hani siz dedinizya tombulluk tatlı oluyor çok tombul bacak bana yakışmazki boyum uzun
Eki Görüntüle 639731
arkadaşlar buda benim C bacaklarım ümitsiz vaka gibi değilmi ? biran olsun aklımdan çıkartamadığım problemim...
Ben doktorun muayenehanesinde öncesi sonrası resimler gördüm De seninki sütun kalır onların yanında:))) bebe halın da çok güzelmiş bu arada:)) üzülmek yoook her şeyin çözümü var... Allah dermansız dert vermesin
Dedim ben herkese yardımcı olacağım diye:)) canım valla gidince göreceksin ben hocaya "vaay neler varmış"demiştim. Allah senden de razı olsun. Ben dua aldım içim rahatladı daha ne isterim...amylee ciddimisin sen benim bacaklarımda bişeye benzermi sonunda sana yemin ediyorum cevabını okurken sevinçten gözlerimden yaş geldi bende umutlanmaya başladım. Allah senden bin kere razı olsun herkeze cevap veriyorsun bıkmadan sıkılmadan. Şuan ilk sorunum para daha sonrada eşimle herşeyi konuşup ikna edebilmek.